sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

In ce sa ma imbrac azi? Evaluare topic: - - - - -

#51 Utilizator offline   Can-can 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-April 11

Scris 29 April 2011 - 01:20 PM

Cred ca cele mai potrivite haine sunt acelea in care ne simtim bine.....frumoase.....admirate....sau cel putin asa trebuie sa ne simtim indiferent de haine si cat de scumpe sau ieftine ar fi importan este sa le asortam si sa ne simtim noi bine in ele.....de gura lumii..... :roll:
0

#52 Utilizator offline   RTFM 

• Desert Rose
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 26-April 11

Scris 29 April 2011 - 01:30 PM

Vezi postareaCan-can, la 29 April 2011 - 01:20 PM, a spus:

Cred ca cele mai potrivite haine sunt acelea in care ne simtim bine.....frumoase.....admirate....sau cel putin asa trebuie sa ne simtim indiferent de haine si cat de scumpe sau ieftine ar fi importan este sa le asortam si sa ne simtim noi bine in ele.....de gura lumii..... :roll:

Subscriu! Dacă ne simțim incomod īn hainele pe care le purtăm, vom face ca īmbrăcămintea lui Armani să pară o armură medievală greu de suportat. Inconștient ne.. schimonosim datorită incomodității. Īn niciun caz nu vom părea mai frumoase.
0

#53 Utilizator offline   carly 

• blood elf
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 04-June 06

Scris 29 April 2011 - 05:52 PM

Vezi postareaRose`s, la 29 April 2011 - 01:30 PM, a spus:

Subscriu! Dacă ne simțim incomod īn hainele pe care le purtăm, vom face ca īmbrăcămintea lui Armani să pară o armură medievală greu de suportat. Inconștient ne.. schimonosim datorită incomodității. Īn niciun caz nu vom părea mai frumoase.

Cum se face sa gandesti identic in fiecare tema cu cea citata? Nu esti cumva aceeasi persoana cu ea, imbracata in petale de trandafiri? Iti recomand sa deschizi un nou topic despre problema ta, poate sunt unii pe-aici care ar vrea sa te ajute. Gandind la fel cu cealata identitate virtuala a ta, ceea ce e si normal, nu vei castiga admiratie si intelegere. Aici se cere sa fi tanara si sa vorbesti cat mai multe prostioare, eventual sa vii cu subiecte gen "Minunea Lumii". Sau sa fi pensionara si sa iubesti enorm de mult pe toti de pe forum, fara sa ai habar cine sunt, apoi sa-i rasfeti cu mici dejunuri virtuale... :crazy:

PS: In capot, eventual dedesubt niste pijamale cu imprimeuri din desene animate.
0

#54 Utilizator offline   Cosmogirl 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 16-May 11

Scris 16 May 2011 - 03:15 PM

Eu astazi ma imbrac in rochita daca tot s-a incalzit vremea :cheer:
0

#55 Utilizator offline   Paula mircescu 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 12-June 11

Scris 04 July 2011 - 02:45 PM

ce vreme nebuna. nu mai stiu cu ce sa ma imbrac. azi am avut pantaloni scurti, dresuri negre si o camasa si gecuta de rezerva. din pacate am avut nevoie de ea....
0

#56 Utilizator offline   Irinaiordache 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 06-July 11

Scris 06 July 2011 - 09:16 PM

Vezi postareaPaula mircescu, la 04 July 2011 - 02:45 PM, a spus:

ce vreme nebuna. nu mai stiu cu ce sa ma imbrac. azi am avut pantaloni scurti, dresuri negre si o camasa si gecuta de rezerva. din pacate am avut nevoie de ea....

mai tare e ca am venit joi seara din concediu din grecia si de vineri incoace nu am ocazia sa merg in fustita si sandale ca sa vada colegele ce frumos m-am bronzat:(;))

deci asteptam un soare frumos de cand ne trezim:)
0

#57 Utilizator offline   tonysebastian 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 01-June 08

Scris 22 July 2011 - 10:26 AM

Vezi postareaCosmogirl, la 16 May 2011 - 03:15 PM, a spus:

Eu astazi ma imbrac in rochita daca tot s-a incalzit vremea :cheer:

O rochie eleganta te va scoate in evidenta indiferent de eveniment.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente IMBRACAMINTEA spider  85 25.189
Replici noi Straie traditionale romanesti Walpurgisnacht  2 1.700
Hot Topic (New) Atasamente Ne imbracam cu ce ne place sau cu este la moda? * * * - - Aliana  64 21.438
Replici noi Tricou cu display Alexxxxxxxa  0 338
Hot Topic (New) Haina sau atitudinea?
Ce face o femeie sa fie catalogata ca femeie frumoasa???
andra_ada  124 19.426