sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Vis cu caracter religios in care a vorbit Iisus Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   VictorN 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-January 08

Scris 04 August 2010 - 12:38 PM

Sal!
Am avut un vis foarte ciudat.
Eram cu o femeie de alta religie in camera.
In acest vis, diversi zei au venit cu scopul de a o omori.
Eu am facut pe ea semnul cruci de mai multe ori, i-am dat si o cruce egipteana sa o poarte la gat, si nici unu din zei luminosi care au intrat pe geam, zburand pentru ca noi ne aflam la etaj nu ia facut vreun rau.
Ea a renuntat la un colier ce parea de aur, ca sa isi puna crucea in semn ca renunta la religia ei, nu imi amintesc daca in acel colier era vreun semn care sa dea de gol de ce religie apartine.
Imi amintesc ca in vis tineam foarte mult la ea, nu doream sa moara, dar nu pot spune ca o iubeam.
Am vazut ca o plasa de lumina peste ea si mesajul catre ea din partea lui Iisus "Intreabal cine este si ce doreste!" (se referea la zeul care venise dupa ea) Numai retin sigur daca a zis "Tu esti sub protectia mea."
Am facut de mai multe ori pe spatele ei si pe mine semnul cruci de mai multe ori pentru protectie.
Poate este un simplu vis avand in vedere ca Iisus in acest vis nu stia ce vrea aceasta entitate, sau poate inseamna ceva, nu stiu.
Voi ce pareri aveti?
Multumesc!

Aceasta postare a fost editata de VictorN: 04 August 2010 - 12:38 PM

0

#2 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 04 August 2010 - 08:24 PM

Vezi postareaVictorN, la Aug 4 2010, 01:38 PM, a spus:

Sal!
Am avut un vis foarte ciudat.
Eram cu o femeie de alta religie in camera.
In acest vis, diversi zei au venit cu scopul de a o omori.
Eu am facut pe ea semnul cruci de mai multe ori, i-am dat si o cruce egipteana sa o poarte la gat, si nici unu din zei luminosi care au intrat pe geam, zburand pentru ca noi ne aflam la etaj nu ia facut vreun rau.
Ea a renuntat la un colier ce parea de aur, ca sa isi puna crucea in semn ca renunta la religia ei, nu imi amintesc daca in acel colier era vreun semn care sa dea de gol de ce religie apartine.
Imi amintesc ca in vis tineam foarte mult la ea, nu doream sa moara, dar nu pot spune ca o iubeam.
Am vazut ca o plasa de lumina peste ea si mesajul catre ea din partea lui Iisus "Intreabal cine este si ce doreste!" (se referea la zeul care venise dupa ea) Numai retin sigur daca a zis "Tu esti sub protectia mea."
Am facut de mai multe ori pe spatele ei si pe mine semnul cruci de mai multe ori pentru protectie.
Poate este un simplu vis avand in vedere ca Iisus in acest vis nu stia ce vrea aceasta entitate, sau poate inseamna ceva, nu stiu.
Voi ce pareri aveti?
Multumesc!

Ca sa visezi cu adevarat un astfel de vis,trebuia sa ti petreci toata viata in pesteri,in fata crucilor si a icoanelor,si o sumedenie de preoti sa ti spele intr-una creierul cu biserica.
0

#3 Utilizator offline   VictorN 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 04 August 2010 - 10:10 PM

In Biserica nu ajung decat pentru botezuri, nunti si inmormantari.
Nu m-am spovedit niciodata si nu intentionez sa o fac.
Doar am discutat luni cu un adventist foarte multe subiecte cu caracter religios, in rest citesc pe internet ce tine de religii.
Nu stau prin nici o pestera. :stars:
0

#4 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 04 August 2010 - 10:11 PM

Voi ce pareri aveti?
Multumesc!

Eu zic ca data viitoare sa nu mai mananci nimic cu 2 ore inainte de culcare.
0

#5 Utilizator offline   andrei.hus 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-April 08

Scris 04 August 2010 - 10:44 PM

Vezi postareaVictorN, la Aug 4 2010, 11:10 PM, a spus:

In Biserica nu ajung decat pentru botezuri, nunti si inmormantari.
Nu m-am spovedit niciodata si nu intentionez sa o fac.
Doar am discutat luni cu un adventist foarte multe subiecte cu caracter religios, in rest citesc pe internet ce tine de religii.
Nu stau prin nici o pestera. :stars:

De ce nu citesti tu Scriptura.

Iov 33:14 Dumnezeu vorbeşte īnsă, cīnd īntr-un fel, cīnd īntr-altul.dar omul nu ia seama.

Psalmi 55:22 Īncredinţează-ţi soarta īn mīna Domnului, şi El te va sprijini.El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit.

Dumnezeu poate sa te duca spre sfintenie . Acolo nu poate sa fie nici un rau deoarece:

1 Petru 1:5 Voi sīnteţi păziţi de puterea lui Dumnezeu, prin credinţă, pentru mīntuirea gata să fie descoperită īn vremurile de apoi!

Romani 1
1:16 Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Hristos; fiindcă ea este puterea lui Dumnezeu pentru mīntuirea fiecăruia care crede: īntīi a Iudeului, apoi a Grecului;

1:17 deoarece īn ea este descoperită o neprihănire, pe care o dă Dumnezeu, prin credinţă şi care duce la credinţă, după cum este scris: Cel neprihănit va trăi prin credinţă.

1:18 Mīnia lui Dumnezeu se descopere din cer īmpotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu şi īmpotriva oricărei nelegiuri a oamenilor, cari īnăduşe adevărul īn nelegiuirea lor.

Citeste scriptura.

Credinta vine in urma auziri Cuvantului .
0

#6 Utilizator offline   vesperala 

• Miradoniz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 07-October 06

Scris 04 August 2010 - 10:54 PM

Poate este un simplu vis

un vis cu Iisus nu e niciodată simplu.
ce mă miră e că te mai īndoieşti īncă, după ce L-ai visat.

Vezi postareahaym herman, la Aug 4 2010, 09:24 PM, a spus:

Ca sa visezi cu adevarat un astfel de vis,trebuia sa ti petreci toata viata in pesteri,in fata crucilor si a icoanelor,si o sumedenie de preoti sa ti spele intr-una creierul cu biserica.

Eu L-am visat īn adolescenţă, adică īn perioada comunistă, cānd nimeni nu te īndoctrina cu aşa ceva, deci te īnşeli. Nu ţine nici de īndoctrinare, nici de cine ştie ce aptitudini religioase deosebite, şi nici măcar nu te determină să alegi calea bisericii.
0

#7 Utilizator offline   VictorN 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 04 August 2010 - 11:22 PM

@vesperala am zis simplu vis, pentru ca Iisus nu parea sa stie cine este aceasta entitate si ce doreste.
Acum ma gandesc, ca poate era un test, sa vada daca spune adevarul.
Nu imi amintesc ca nici una dintre entitati sa fi spus cine este sau ce doreste.
Mai exista si varianta in care visul a fost indus de satan, sa imi dea impresia ca pot ajuta persoane de alte religii sa se converteasca si sa se protejeze de diverse entitati puternice dar care totusi nu Il depasesc pe Iisus ca putere.

Aceasta postare a fost editata de VictorN: 04 August 2010 - 11:28 PM

0

#8 Utilizator offline   Skater2 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 23-February 10

Scris 05 August 2010 - 01:28 PM

Vezi postareaVictorN, la Aug 5 2010, 12:22 AM, a spus:

@vesperala am zis simplu vis, pentru ca Iisus nu parea sa stie cine este aceasta entitate si ce doreste.
Acum ma gandesc, ca poate era un test, sa vada daca spune adevarul.
Nu imi amintesc ca nici una dintre entitati sa fi spus cine este sau ce doreste.
Mai exista si varianta in care visul a fost indus de satan, sa imi dea impresia ca pot ajuta persoane de alte religii sa se converteasca si sa se protejeze de diverse entitati puternice dar care totusi nu Il depasesc pe Iisus ca putere.

Eu zic sa te pocaiesti dupa care sa te refugiezi restul vietii intr-o manastire.

Visuri de astea idioate cu zei am avut si eu o gramada. Cand eram mic dupa ce am fost la cinematograf la desenul animat Hercules, o luna dupa am avut in fiecare seara vise cu zeii greci in care eu traiam si mergeam in tot felul de quest-uri impreuna cu ei. Nu zic ca nu erau faine visele alea, dar sa crezi ca ele sunt un mesaj de la nu stiu ce entitate superioara inseamna ca pe tine chiar nu te duce capul prea mult.
0

#9 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 05 August 2010 - 01:32 PM

Vezi postareaSkater2, la Aug 5 2010, 02:28 PM, a spus:

Nu zic ca nu erau faine visele alea, dar sa crezi ca ele sunt un mesaj de la nu stiu ce entitate superioara inseamna ca pe tine chiar nu te duce capul prea mult.

Si iti permiti tu asa una doua sa faci aprecieri de astea?
0

#10 Utilizator offline   Skater2 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 23-February 10

Scris 05 August 2010 - 01:52 PM

Vezi postareaEnki, la Aug 5 2010, 02:32 PM, a spus:

Si iti permiti tu asa una doua sa faci aprecieri de astea?

Da imi permit pentru ca VictorN nu traieste intr-o lume paralela cu a mea unde zeii umbla ziua pe strada si noaptea merg si dorm in biserici si intra in visele oamenilor. VictorN traieste exact in lumea in care traiesc si eu si tu. Si cand citesc faze de genul "Mai exista si varianta in care visul a fost indus de satan, sa imi dea impresia ca pot ajuta persoane de alte religii sa se converteasca si sa se protejeze de diverse entitati puternice dar care totusi nu Il depasesc pe Iisus ca putere" nu pot sa nu zambesc. Dar sunt si socat in accelasi timp cat de naivi si creduli pot safie unii. Dar cand vezi ca arabii si crestinii se omorau intre ei ca sa arate care zeu e mai "smecher" sau cand un taran din ultimul sat ca si Guru Bivolaru a reusit sa adune mii de adepti in asa zisa lui religie, nu te mai poate surprinde nimic.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Chakra
chakrele energetice din noi
Grand master D  76 21.651
Replici noi Prinsa in vis
...
ice_watch  15 3.408
Replici noi Atasamente Spionare psihotronica
spionare mentala, infractori
Akashaela  10 1.765
Replici noi Pentru ca achizitioneaza pacate grele, poate ca Dumnezeu nu le da familie si copii celor ce fac magie, vrajitorie, spiritism, rei ki, yoga, ghicit Dimineata  8 2.458
Hot Topic (New) Dispozitive protectie energetica
Afla cum te poti proteja de atacurile infoeneretice (PSI)
raduc  40 11.961