sau Inregistrare

• 86 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cat valoreaza pentru o femeie dragostea unui barbat ? Evaluare topic: * * * * -

#1 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 03 August 2010 - 08:08 PM

Sunt convins ca in viata, ori vi s-a intamplat, ori ati vazut intamplandu-se altora: ea il inseala un timp, apoi il paraseste pentru cel cu care l-a inselat. El isi facuse planuri - se mutasera cu chirie sa scape de parinti, isi luasera o masina, aveau discutii despre casatorie, omul era inglodat in datorii, tragea ca sclavul pe plantatie, dar era fericit - era fericit ca acasa cand ajungea, il astepta zambetul ei, imbratisarea ei, sarutul ei de bun-venit... Omului i-a cazut cerul in cap - toata viata pe care si-o planuise, toata munca depusa - duse pe apa sambetei... Recent i s-a intamplat unui prieten ca dupa 4 ani sa il lase iubita pentru un englezoi... Omul e distrus. Mi s-a intamplat si mie mai demult, it's not pretty.
Intrebarea mea este - si sa nu o luati pe partea cealalta va rog, ca stiu ca asa e tendinta, just don't - cat valoreaza pentru o femeie tot ceea ce face un barbat pentru ea ? Cat valoreaza ca el se agita sa aiba casa, masina, bucataria utilata, cheltuielile platite la zi, vacanta la munte, un trandafir o data la catva timp ?... Cat de mult sunt apreciate lucrurile astea ? Intrebarea o pun tuturor, si barbatilor si femeilor de pe forum.
Si nu in ultimul rand, o alta intrebare, doamnelor si domnisoarelor, cat valoreaza pentru voi zambetul unui barbat ? Zambetul acela sincer, luminos, care radiaza...
1

#2 Utilizator offline   Sicilia 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-June 10

Scris 03 August 2010 - 08:13 PM

Nu stiu cum este pentru altele, stiu cum este pentru mine. Tot ce ai spus tu mai sus conteaza, dar cred ca, la fel ca si pe voi, ne pierdem atunci cand avem de-a face cu grafice liniare - chiar daca liniile sunt la inaltime.
0

#3 Utilizator offline   Al Micu' 

• Enciclopedist
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 03 August 2010 - 08:48 PM

Depinde de femeie. Sunt femei care vor sa aiba o casa, o familie, o vacanta, un copil, etc..intr-o expresie:"vor sa se aseze la casa lor". Insa sunt femei care vor distractie sau care cauta ceva mai bun.
Inseamna ca englezoiul era o partida mult mai buna decat prietenul tau.
0

#4 Utilizator offline   Mistiks 

• Garoafa
  • PipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-January 09

Scris 03 August 2010 - 08:57 PM

Poate ca ei ar fi trebuit sa comunice si sa-si spuna unul altuia problemele pentru a gasi amandoi o solutie,nu cred ca exista barbat pe lumea asta care sa nu faca orice pentru femeia care ai este alaturi,nici tu nu ai dat informatii mai detaliate acum,ce vrei sa inteleg?
0

#5 Utilizator offline   Lily Anne 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 14-December 05

Scris 03 August 2010 - 08:58 PM

Eu zic una: omul tau e dpdv zodiacal FECIOARA!
0

#6 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 03 August 2010 - 08:59 PM

Depinde ce vrea fiecare de la viață.
Pentru mine zāmbetul lui,un trandafir,eforturile pe care le face,pupicii de noapte-bună și de bună-dimineața,dusul cu mașina la job, surprizele mai mici sau mai mari,ieșitul la o simplă cafea,plimbările īn Cișmi și muuulte altele sunt cea mai mare bogăție pe care o am. Toate astea īmi umplu viața,mi-o īntregesc și mă gāndesc īn fiecare zi cāt sunt de norocoasă.

Dacă o femeie/un bărbat īși dorește distracție,cāt mai mulți bani,cāt mai puține griji și responsabilități... e ok...dar va trebui să se lipsească de celelalte - de esență, de culoarea minunată pe care ne-o oferă mărunțișurile, florile așezate īntr-un mănunchi...care parcă sunt menite să ne arate...cum e dragostea. Dacă o vrem, repet.
Dacă nu..liber ca taxiul.
0

#7 Utilizator offline   Cristi din prahova 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-April 08

Scris 03 August 2010 - 09:48 PM

Nu foarte mult.
1

#8 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 03 August 2010 - 10:00 PM

Vezi postareaScorpionul_Rosu, la Aug 3 2010, 09:08 PM, a spus:

Intrebarea mea este - si sa nu o luati pe partea cealalta va rog, ca stiu ca asa e tendinta, just don't - cat valoreaza pentru o femeie tot ceea ce face un barbat pentru ea ? Cat valoreaza ca el se agita sa aiba casa, masina, bucataria utilata, cheltuielile platite la zi, vacanta la munte, un trandafir o data la catva timp ?... Cat de mult sunt apreciate lucrurile astea ? Intrebarea o pun tuturor, si barbatilor si femeilor de pe forum.
Si nu in ultimul rand, o alta intrebare, doamnelor si domnisoarelor, cat valoreaza pentru voi zambetul unui barbat ? Zambetul acela sincer, luminos, care radiaza...

Inseamna ca femeea aceea e o proasta.Punct. In alta ordine de idei ceea ce ai descris tu aici am vazut numai in
"The Notebook" .

Aceasta postare a fost editata de Darianna: 04 August 2010 - 04:20 PM
Motiv editare: Nu e nevoie sa citati tot mesajul.

0

#9 Utilizator offline   Insolit 

• ZENIT
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-March 07

Scris 03 August 2010 - 10:34 PM

şi cānd se īntāmplă invers? :D Cāt valorează pentru un bărbat dragostea unei femei?

Aceasta postare a fost editata de Darianna: 04 August 2010 - 04:24 PM
Motiv editare: Nu e nevoie sa citati tot mesajul.

0

#10 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 03 August 2010 - 11:44 PM

Vezi postarearazvang, la Aug 3 2010, 09:57 PM, a spus:

Poate ca ei ar fi trebuit sa comunice si sa-si spuna unul altuia problemele pentru a gasi amandoi o solutie,nu cred ca exista barbat pe lumea asta care sa nu faca orice pentru femeia care ai este alaturi,nici tu nu ai dat informatii mai detaliate acum,ce vrei sa inteleg?

Lui ii era frica sa o intrebe ceva, ca mereu cand incerca sa sape se certau ca dracii si ea incepea cu d-alea cu intimitatea violata si alte faze de genul. Nu am dat informatii detaliate pentru ca vreau sa aflu raspunsul la intrebarea asta generica, acest caz este doar un exemplu.

Vezi postareaJules Dienstag, la Aug 3 2010, 09:58 PM, a spus:

Eu zic una: omul tau e dpdv zodiacal FECIOARA!

WTF ? Ce-are sula cu prefectura ?

Vezi postareaCRISTI82, la Aug 3 2010, 10:48 PM, a spus:

Nu foarte mult.

Asta incep sa ma gandesc si eu... Toate chestiile astea sunt vazute probabil ca o consecinta logica si atat... Gen - e logic si normal ca el sa faca toate astea si oricare ar fi facut la fel in locul lui... Sau nu ?

Vezi postareaKahila, la Aug 3 2010, 11:00 PM, a spus:

Inseamna ca femeea aceea e o proasta.Punct. In alta ordine de idei ceea ce ai descris tu aici am vazut numai in
"The Notebook" .

Ce e The Notebook ? Un film ? :D In realitate cum e ?...

Vezi postareaInsolit, la Aug 3 2010, 11:34 PM, a spus:

şi cānd se īntāmplă invers? :) Cāt valorează pentru un bărbat dragostea unei femei?

nu o luati pe partea cealalta va rog, ca stiu ca asa e tendinta, just don't

:friends:
0

Impartaseste acest subiect:

• 86 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic