Cat valoreaza pentru o femeie dragostea unui barbat ?
Scris 03 August 2010 - 08:08 PM
Intrebarea mea este - si sa nu o luati pe partea cealalta va rog, ca stiu ca asa e tendinta, just don't - cat valoreaza pentru o femeie tot ceea ce face un barbat pentru ea ? Cat valoreaza ca el se agita sa aiba casa, masina, bucataria utilata, cheltuielile platite la zi, vacanta la munte, un trandafir o data la catva timp ?... Cat de mult sunt apreciate lucrurile astea ? Intrebarea o pun tuturor, si barbatilor si femeilor de pe forum.
Si nu in ultimul rand, o alta intrebare, doamnelor si domnisoarelor, cat valoreaza pentru voi zambetul unui barbat ? Zambetul acela sincer, luminos, care radiaza...
Scris 03 August 2010 - 08:13 PM
Scris 03 August 2010 - 08:48 PM
Inseamna ca englezoiul era o partida mult mai buna decat prietenul tau.
Scris 03 August 2010 - 08:57 PM
Scris 03 August 2010 - 08:59 PM
Pentru mine zāmbetul lui,un trandafir,eforturile pe care le face,pupicii de noapte-bună și de bună-dimineața,dusul cu mașina la job, surprizele mai mici sau mai mari,ieșitul la o simplă cafea,plimbările īn Cișmi și muuulte altele sunt cea mai mare bogăție pe care o am. Toate astea īmi umplu viața,mi-o īntregesc și mă gāndesc īn fiecare zi cāt sunt de norocoasă.
Dacă o femeie/un bărbat īși dorește distracție,cāt mai mulți bani,cāt mai puține griji și responsabilități... e ok...dar va trebui să se lipsească de celelalte - de esență, de culoarea minunată pe care ne-o oferă mărunțișurile, florile așezate īntr-un mănunchi...care parcă sunt menite să ne arate...cum e dragostea. Dacă o vrem, repet.
Dacă nu..liber ca taxiul.
Scris 03 August 2010 - 10:00 PM
Scorpionul_Rosu, la Aug 3 2010, 09:08 PM, a spus:
Si nu in ultimul rand, o alta intrebare, doamnelor si domnisoarelor, cat valoreaza pentru voi zambetul unui barbat ? Zambetul acela sincer, luminos, care radiaza...
Inseamna ca femeea aceea e o proasta.Punct. In alta ordine de idei ceea ce ai descris tu aici am vazut numai in
"The Notebook" .
Aceasta postare a fost editata de Darianna: 04 August 2010 - 04:20 PM
Motiv editare: Nu e nevoie sa citati tot mesajul.
Scris 03 August 2010 - 10:34 PM
şi cānd se īntāmplă invers?
Aceasta postare a fost editata de Darianna: 04 August 2010 - 04:24 PM
Motiv editare: Nu e nevoie sa citati tot mesajul.
Scris 03 August 2010 - 11:44 PM
razvang, la Aug 3 2010, 09:57 PM, a spus:
Lui ii era frica sa o intrebe ceva, ca mereu cand incerca sa sape se certau ca dracii si ea incepea cu d-alea cu intimitatea violata si alte faze de genul. Nu am dat informatii detaliate pentru ca vreau sa aflu raspunsul la intrebarea asta generica, acest caz este doar un exemplu.
Jules Dienstag, la Aug 3 2010, 09:58 PM, a spus:
WTF ? Ce-are sula cu prefectura ?
CRISTI82, la Aug 3 2010, 10:48 PM, a spus:
Asta incep sa ma gandesc si eu... Toate chestiile astea sunt vazute probabil ca o consecinta logica si atat... Gen - e logic si normal ca el sa faca toate astea si oricare ar fi facut la fel in locul lui... Sau nu ?
Kahila, la Aug 3 2010, 11:00 PM, a spus:
"The Notebook" .
Ce e The Notebook ? Un film ?
Insolit, la Aug 3 2010, 11:34 PM, a spus:
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ea te intreaba de bani de la prima intalnire...
cum vi se pare? |
ActorGrabit | 80 | 8.999 |
|
Cand si cum se transforma relatia de dragoste intr-una de amicitie in cuplu? | peter bahuczki | 11 | 2.856 |
|
Nu stiu ce titlu sa ii dau
sau mi-e lene sa gandesc |
mentalica | 35 | 1.355 |
|
|
Taniya_bobo | 572 | 47.560 |
|
|
GLAMOURGIRL | 322 | 26.895 |
Contact
Facebook