Aceasta postare a fost editata de Dragone: 03 August 2010 - 06:54 PM
Pagina 1 din 1
intrebare hdd pe sata
Scris 03 August 2010 - 06:32 PM
Salut! Am o problema cu un hdd pe sata. nu il vede la instalarea de windows. precizez ca in windowsul de pe alt hdd pot sa-l vad. in bios este setat pe enable sata bootrom, daca apas f6 ia de pe disketa driverul via raid controller (windows xp) dar tot nu pot sa-l vad. ce as putea sa mai incerc? update: am mai resetat cmos si nimic... inainte de a boota (de pe cd windows) vede biosul ca am hdd pe sata si ca pot sa apas crtl-f sa setez matricea raid etc...am mai incercat si faza cu alte drivere; versiunea de pe cd de placa baza, plus inca 10 versiuni mai noi luat de pe site via pt vt8237. idei?
Scris 03 August 2010 - 08:36 PM
update:
am pus un jumper de pe alt forum pt o limitare a vitezei am inteles...tot nimic
am schimbat cablul sata, am schimbat si locul pe placa de baza pe sata B sau secondary nimic
altceva?
am pus un jumper de pe alt forum pt o limitare a vitezei am inteles...tot nimic
am schimbat cablul sata, am schimbat si locul pe placa de baza pe sata B sau secondary nimic
altceva?
Scris 03 August 2010 - 09:25 PM
Eu am sata si nu imi face probleme.Singura mea parere e ca poate nuti alimenteaza sursa cum trebuie
Scris 03 August 2010 - 10:26 PM
update:
am incercat si pe alt sistem...nimic problema este de la hdd/driver bios
am incercat cu windows 7 la fel...de fap mai incerc cu 7 ca are mai multe optiuni (retea, usb etc...)
am reusit pe windows 7 cred ca driverele erau de vina....am gasit aici unele care au mers http://www.asisuppor..._378drivers.htm
cele de la via nu merg
sper sa nu se blocheze windows 7 cu memoria pe care o am
bafta tuturor celor care se lovesc de asta
am incercat si pe alt sistem...nimic problema este de la hdd/driver bios
am incercat cu windows 7 la fel...de fap mai incerc cu 7 ca are mai multe optiuni (retea, usb etc...)
am reusit pe windows 7 cred ca driverele erau de vina....am gasit aici unele care au mers http://www.asisuppor..._378drivers.htm
cele de la via nu merg
sper sa nu se blocheze windows 7 cu memoria pe care o am
bafta tuturor celor care se lovesc de asta
Scris 09 August 2010 - 10:09 PM
Daca vrei sa instalezi xp pe sata e mai complicat putin. Dar cu LastXP ai scapat de orice problema de genul.. LastXP e o versiune de xp care are nspe mii de drivere si nspe mii de programe pe el inclusiv win xp sp3...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Stergerea fisierelor din Windows
Intrebare |
Prophecy. | 6 | 4.866 |
|
Slax Linux
Ajutor! |