sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

messenger interceptare mesajelor de pe yahoo Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   florina 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 30-December 05

Scris 30 December 2005 - 03:02 AM

salut ,sunt intr-o mare incurcatura si am nevoie de ajutor!!!!acum catva timp am vorbit cu sora mea pe messenger eu sunt in spania si ea in romania.scumpul meu cumnat care stie cam multe de calculatoare mi a citit id fara permisiunea mea. de atunci in timp ce vorbesc cu sora mea se inchide si se deschide mess,in calculatorul meu apar mici virusi,stie ce vb cu ea chear intra in conversatia noastra fara sa ne dam seama si la un moment dat imi intoarce pagina,sau ma desconecteaza.sincer sunt satula de el am norton ca antivirus dar cred ca nu e deajuns :D :pardon: mi este frica de el mai ales ca nu ma are la inima si este gelos pe conversatiile mele cu sora mea.mai vb si cu fratele meu dar acum imi este frica sa il mai deschid ca nu stiu ce are de gand va rog sa ma ajutati cat mai repede.multumesc florina
0

#2 Utilizator offline   razvanutz 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-November 05

Scris 30 December 2005 - 09:02 AM

pai ai incercat sa iti schimbi parola sau in cel mai rau caz si id-ul ? si plus de asta uitate si dezactiveaza acel 'Message Archive" ca el sa nu iti mai poate citit ceea ce ai vorbit tu cu el cu cateva zile in urma..si incearca sa iti faci parola destul de mare dar care sa cuprinda si nu numai litere ce si cifre

Ps.iar daca nici asha nu merge cumpara laxative si da-le cu mancare sau cu suc..makar scapi de el o vreme :D
0

#3 Utilizator offline   florina 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 30-December 05

Scris 30 December 2005 - 10:32 AM

Vezi postarearazvanutz, la Dec 30 2005, 10:02 AM, a spus:

pai ai incercat sa iti schimbi parola sau in cel mai rau caz si id-ul ? si plus de asta uitate si dezactiveaza acel 'Message Archive" ca el sa nu iti mai poate citit ceea ce ai vorbit tu cu el cu cateva zile in urma..si incearca sa iti faci parola destul de mare dar care sa cuprinda si nu numai litere ce si cifre

Ps.iar daca nici asha nu merge cumpara laxative si da-le cu mancare sau cu suc..makar scapi de el o vreme :D

problema este ca intra si vb de pe pagina surorii mele poate fii ca ii cunoaste parola???nu stiu daca merita sa schimb id -ul ca il afla intro secunda!!!scuze dar ii un magar.nu stiu cu intra pe adresa ei si vb cu mine in timp ce vb cu ea.o sa mi schimb parola mersi si am sters toate mesajele anterioare .multumesc sper sa functioneze. pupici
0

#4 Utilizator offline   Reaction 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 01-December 05

Scris 30 December 2005 - 10:38 AM

luati`va fiecare cate un firewall bun si treceti pe un msn mess, sau google talk ceva... poate aveti noroc si nu se prinde.
0

#5 Utilizator offline   razvanutz 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 25-November 05

Scris 30 December 2005 - 10:47 AM

Vezi postareaflorina, la Dec 30 2005, 10:32 AM, a spus:

problema este ca intra si vb de pe pagina surorii mele poate fii ca ii cunoaste parola???nu stiu daca merita sa schimb id -ul ca il afla intro secunda!!!scuze dar ii un magar.nu stiu cu intra pe adresa ei si vb cu mine in timp ce vb cu ea.o sa mi schimb parola mersi si am sters toate mesajele anterioare .multumesc sper sa functioneze. pupici

pai da cum poate sa il afle intr-o secunda..doamne nu ma lasa... banuesc ca nu lasi acolo setata casuta cu
"Remember my ID and Password"... ca asha el poate sa faca oricand setari in folosul lui sa in cel mai rau caz sa iti afle niste date care le-ai pus tu in caz ca iti uiti parola si vrei sa o gasesti ..acel 'hint'...oricum..si sa ii spui si lui sorutza sa isi schimbe parola si intrebarea cheie ca sa nu mai alfe el asha usor si sa puna o parola mai consistenta
0

#6 Utilizator offline   bob32cc 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 12-November 05

Scris 08 January 2006 - 05:06 PM

Schimbati-va amandoi id-ul. Nu ma pricep prea bine in domeniul asta dar poate iti foloseste cumva ip-ul sa afle ce ai mai facut pe calculator.

P.S. Daca nu poti sa scapi de el comunica cu sora ta prin scrisori. :ill:
0

#7 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 08 January 2006 - 08:59 PM

Nu stiu ce ati inteles voi sau cum e de fapt dar eu am inteles asa: sotul surorii ei, care se afla in Romania poate intra pe id-ul surorii (asta in timp ce ele discuta) si se baga in conversatiile lor.
Daca am inteles bine, spune-mi florina: ei sunt intr-o retea aici in Romania si mai mult decat atat, el are acces la un alt calculator din acea retea?
Nu ma pricep eu ft tare la calculatoare, dar am o oarecare experienta exact pe ceea ce povestesti tu :ill:

#8 Utilizator offline   kosfunny 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-January 06

Scris 10 February 2006 - 12:55 PM

Vezi ca mai este un topic legat de interceptarea mesajelor!
Citeste-l cu atentie, poate ai instalat programul Spy!
0

#9 Utilizator offline   ALX 

• I reject your reality and substitute my own
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-February 05

Scris 10 February 2006 - 02:10 PM

Exact. Nu mai are rost sa tot deschideti topicuri pe aceeasi tema. Da-ti un simplu "search" si instant gasiti toate informatiile necesare.

Topicul de care se vorbeste mai sus este acesta:

http://www.roportal....ftopic1456.html
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis yahoo sniffer teoo  2 8.061
Topic inchis Vreau messenger versiunea veche ! ma poate ajuta cineva ?
Am windows vista,si de curand mi-a instalat cineva mess ptr vista
ionascu.florentina  2 6.100
Topic inchis Site web pentru pisici roportal  0 6.281
Topic inchis Atasamente spart parole yahoo darxxx  131 287.426
Topic inchis salut diesel_vali  3 5.002