Grecia sau Arsenal Park, care destinatie este mai tentanta Sa vedem pentru ce se lupta fiecare.
Scris 01 August 2010 - 06:26 PM
Concursul "Nebunie de toamna" ,ne-a pus pe jar pe toti. Vrem in Grecia si vrem la Arsenal Park.
Unde vrem insa mai aprig?
Grecia este frumoasa ,dar ma uit la Naboo si la catherinedeneuve,PourMoi,Bahuczki si Buleala adica top 5 .
Mama cat zbucium .
Eu sunt prea lenes pentru asta. Eu vreau la Arsenal Park si voi fi acolo,chit ca deschid la topice de minima rezistenta pana maine dimineata.
Voi unde vreti ? Cine declara ferm, ca nu lipseste de acolo pentru nimic in lume ,deoarece este prea tare distractia la Orastie si nu trebuie ratata.
Ori poate avem si colegi useri ,care doresc doar laurii victoriei.
Eu vreau la razboi la Arsenal
Unde vrem insa mai aprig?
Grecia este frumoasa ,dar ma uit la Naboo si la catherinedeneuve,PourMoi,Bahuczki si Buleala adica top 5 .
Mama cat zbucium .
Eu sunt prea lenes pentru asta. Eu vreau la Arsenal Park si voi fi acolo,chit ca deschid la topice de minima rezistenta pana maine dimineata.
Voi unde vreti ? Cine declara ferm, ca nu lipseste de acolo pentru nimic in lume ,deoarece este prea tare distractia la Orastie si nu trebuie ratata.
Ori poate avem si colegi useri ,care doresc doar laurii victoriei.
Eu vreau la razboi la Arsenal
Scris 01 August 2010 - 10:08 PM
In regula ,am revenit in direct.
Am rugamintea sa postam civilizat. Posibil sa existe colegi forumisti care au impresia ca este permis orice in perioada aceasta. Nu este asa. Jignirile si atacurile la persoana ,nu isi au locul pe nici un topic ,concurs sau neconcurs.
Imi cer scuze pentru o postare a mea ,care a cuprins si cuvinte nepotrivite.A fost totusi un citat ,dar am uitat ghilimelele lamuritoare. Revenind:
Nu cumva sa mai posteze careva neregulamentar si sa raman eu fara topic de forta ,aducator de puncte ,pentru ca am sa tin minte sabotajul.
Acum marturisiti dragilor,care vreti la Afrodita ,care la rezbel la Arsenal Park si care aveti doar ambitie sa invingeti in competitia topicelor pentru concurs si de ce?
Am rugamintea sa postam civilizat. Posibil sa existe colegi forumisti care au impresia ca este permis orice in perioada aceasta. Nu este asa. Jignirile si atacurile la persoana ,nu isi au locul pe nici un topic ,concurs sau neconcurs.
Imi cer scuze pentru o postare a mea ,care a cuprins si cuvinte nepotrivite.A fost totusi un citat ,dar am uitat ghilimelele lamuritoare. Revenind:
Nu cumva sa mai posteze careva neregulamentar si sa raman eu fara topic de forta ,aducator de puncte ,pentru ca am sa tin minte sabotajul.
Acum marturisiti dragilor,care vreti la Afrodita ,care la rezbel la Arsenal Park si care aveti doar ambitie sa invingeti in competitia topicelor pentru concurs si de ce?
Scris 01 August 2010 - 10:24 PM
eu am spus ..dar ati facut curatenie prea mare..
ati sters pe langa praf si vopseaua..
mai scriu odata..
eu vreau Arsenal, poate ca din cauza faptului ca nu am facut armata mi-ar placea sa vad cate ceva legat de aceasta.
Grecia nu ma tenteaza, este frumoasa, dar in Grecia merg cu prietenii in perioadele estivale ...nu toamna..
Burele..ai spus ceva de o cupa..
Daca castig, nu vreau cupa de plastic, ci vreau o frapiera in care sa pun vinul la gheata.
Dar in ritmul in care se misca Pourmoi..nu cred ca mai prind locul I si coronita de rigoare..
ati sters pe langa praf si vopseaua..
mai scriu odata..
eu vreau Arsenal, poate ca din cauza faptului ca nu am facut armata mi-ar placea sa vad cate ceva legat de aceasta.
Grecia nu ma tenteaza, este frumoasa, dar in Grecia merg cu prietenii in perioadele estivale ...nu toamna..
Burele..ai spus ceva de o cupa..
Daca castig, nu vreau cupa de plastic, ci vreau o frapiera in care sa pun vinul la gheata.
Dar in ritmul in care se misca Pourmoi..nu cred ca mai prind locul I si coronita de rigoare..
Scris 01 August 2010 - 10:50 PM
bydy, la Aug 1 2010, 11:38 PM, a spus:
Daca nu vreau sa merg niciunde, pot spune aici? 
da spune...sau tocmai ai spus?
buleala, la Aug 1 2010, 11:42 PM, a spus:
si gandeste-te ca-i noua si nu are parte de aliati "traditionali"
insa,chiar acest aspect poate-i un avantaj.
insa,chiar acest aspect poate-i un avantaj.
se poate..nu zic nu.
acum trebuie sa si vrea sa mearga caci de castigat castiga sigur.
ma depaseste din zbor..
Scris 01 August 2010 - 10:58 PM
Haideti mai la Arsenal sa ne razboim.
Eu cu cine ma lupt acolo?
Abia astept sa sara sudoarea din mine. Praf,vopsea, camuflaj,vanatai,epuizare, din nou tanar
Adrenalina .Merge si un pic de sange pierdut dintr-o rana superficiala. Bydy,tu esti sanitarul de serviciu in echipa forumistilor acolo?
Abia astept sa sara sudoarea din mine. Praf,vopsea, camuflaj,vanatai,epuizare, din nou tanar
Adrenalina .Merge si un pic de sange pierdut dintr-o rana superficiala. Bydy,tu esti sanitarul de serviciu in echipa forumistilor acolo?
Scris 02 August 2010 - 12:34 AM
Burel001, la Aug 1 2010, 11:58 PM, a spus:
Haideti mai la Arsenal sa ne razboim.
Da. Ma ocup de gaurile facute de TAB.
NABOO, la Aug 1 2010, 11:50 PM, a spus:
da spune...sau tocmai ai spus?
Nu vreau la Arsenal sau Grecia. Va rog sa`mi gasiti alta locatie.
Scris 02 August 2010 - 12:34 AM
eu mi-as dori la greci
dar as merge mai degraba la arsenal pentru ca mi se pare mai palpitant
daaaar nu stiu daca voi avea atat de multa bafta
dar as merge mai degraba la arsenal pentru ca mi se pare mai palpitant
daaaar nu stiu daca voi avea atat de multa bafta
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Pace, pace, īntre două dobitoace... (topic pentru concurs)
...sau īntre doi dobitoci - inclusiv varianta īmpăcării mixt |
Dzidzean | 8 | 2.275 |
|
Produse din fier forjat, Tamplarie PVC, Jaluzele | dynky | 4 | 2.220 |
|
van 2 bilete la BESTIVAL
VAND bilete bestival |
codrinanton | 0 | 2.143 |
|
Restul in natura o noua metoda de evaziunine fiscala | Alethia | 0 | 1.764 |
|
Ajutaţi-mă, vă rog! | Dzidzean | 8 | 1.281 |