De unde vin eu.
Asa cum spuneam am inteles ca intelegerea deplina a lucrurilor e doar la Dumnezeu si cum nu eram eu regele harnicilor nici American, am zis sa intreb pe Dumnezeu. Si mergand cu intrebarea in traista catre Dumnezeu, si intreband de ce e asa , cum sa inteleg treba asta, da-mi Doamne o intelegere a tuturor religiilor am ajuns sa inteleg ca religia cu solutii la problemele omenirii e Ortodoxia caci are mancarea pentru viata vesnica si botezul pentru intrrea in rai. Atat. Unele religii studiaza marele nimic vezi budismul si referitor la intrarea in rai iti dau NIMIC asa cum promit, la fel si pentru viata vesnica, NIMIC nu-ti dau, nici yoga, rei ki, tai ki si altele.
Si m-am trezit cu frica ca multi oameni, 1 miliard de musulmani, hindusi, budisti, rei ki, tai ki merg razand, mancand spre iad. M-am speriat si am intrebat pe Dumnezeu ce sa fac si am inteles ca cel mai bun lucru e sa vorbesti si atat, asta dupa sa te rogi pentru ei. Pentru cei nu foate harnici mai ramane vorbitul. Poate mai e unul milos si se roaga pentru ei. Cine se roaga pentru altii e foarte bine privit de DUmnezeu si multi oameni au primit daruri duhovnicesti precum inaintevederea doar facand lucrul asta.
Nu vedeti ca aici ei vorbesc in ratacire precum vorbesc oamenii in boala grea sau in somnambulita, mai indruga ceva mai sta matura intr-un picior, mai zic ceva se mai indoaie peretii si tot asa. Ei sunt bolnavi si habar n-au, cum sa te astepti de la ei sa aiva putere sa se indrepte candei sunt si batuti si prelucrati prin invatatura de draci? Cum nu dai cu batul in cei bolnavi nici in ei nu putem da cu batul, ca ce frati am mai fi de la Adam si eva? Tot la noi ortodocsii ramane speranta, la cei harnici ma refer sa ne rugam pentru ei. Asta e, eu vreau sa continui sa vorbesc de mancrea de viata vesnica cat pot si cat vrea Dumnezeu, desi fara rugaciune probabil ca tot dracii inving. Asa ca ramane la cei harnici sa se roage pentru ei.
Sansa omenirii ein Ortodoxie si noi trebuie sa ducem vestea buna la toti sa-i aducem si pe ei in ERA NOASTRA< ERA OMENIRII, ERA RAIULUI.
Daca nu ma ascultati pe mine asculta-tii pe copiii astia care de Craciun vin cu colindul, care e aducerea vestii ca s-a nascut Mesia in anul 5500 asa cum a promis.
http://www.roportal.ro/discutii/index.php?...entry1060310291
Cam asta e situatia fratilor nostri de la Adam si Eva din intelegrea mea.
1 miliard de musulmani dorm pe ei fara mancarea de viata vesnica si botezul pentru intraea in rai, 800 de milioane de hindusi danseaza cu dracii in hinduism, 600 milioane de budisti cauta marele NIMIC si pare ca l-au gasit ca n-au NIMIC pentru intrarea in rai si NIMIC pentru viata vesnica, 800 milioane de protestanti au cazut in somnambulism pare-se ca au renuntat la mancarea pentru viata vesnica, 1 miliard de catolici au ijceput schimbari in mancarea de viata vesnica, inventii inlocuind painea dospita noua ca la Apostoli cu paine veche dospita ca le Legea cea VECHE, renuntand la vin si rugaciune, evreii isi trimit rudele, fratii, pe ei, pe copii si pe fratii lor de la DAma si Eva cu bucurie la iad, autoflagelandu-se si autoflageland pe altii si tot asa.
Am mai rams noi cu adevarul.
Dar si daca invingem astia care am mai mai ramsa, si daca invingem ce slava si bucurie o sa fie pe noi in rai.
Cum o sa invingem zic unii, ca maciuci si sabii n-avem voie, bogati nu stiu cat suntem, puetrea pe Pamnat afots data si tot asa, cum?
Pai uite cum. Puterea cea mai mare nu e in maciuci, nici in sabii nici in evrei e la Dumnezeu. Cine are rugaciune poate vorbi cu Dumnezeu si poate convinge peDUmnezeu sa ne intoarca la sarea de nestricaciune, asa putem invinge, NOI ORTODOCSII, PENTRU NOI SI PENTRU FRATII NOSTRII DE LA ADAM SI EVA> ASA CUM ZICEA BECALI< ASA S NE AJUTE DUMNEZEU. SI PENTRU NOI SI PENTRU CEILALTI.
1 miliard de musulmani dorm pe ei fara mancarea de viata vesnica si botezul pentru intraea in rai, 800 de milioane de hindusi danseaza cu dracii in hinduism, 600 milioane de budisti cauta marele NIMIC si pare ca l-au gasit ca n-au NIMIC pentru intrarea in rai si NIMIC pentru viata vesnica, 800 milioane de protestanti au cazut in somnambulism pare-se ca au renuntat la mancarea pentru viata vesnica, 1 miliard de catolici au ijceput schimbari in mancarea de viata vesnica, inventii inlocuind painea dospita noua ca la Apostoli cu paine veche dospita ca le Legea cea VECHE, renuntand la vin si rugaciune, evreii isi trimit rudele, fratii, pe ei, pe copii si pe fratii lor de la DAma si Eva cu bucurie la iad, autoflagelandu-se si autoflageland pe altii si tot asa.
Am mai rams noi cu adevarul.
Dar si daca invingem astia care am mai mai ramsa, si daca invingem ce slava si bucurie o sa fie pe noi in rai.
Cum o sa invingem zic unii, ca maciuci si sabii n-avem voie, bogati nu stiu cat suntem, puetrea pe Pamnat afots data si tot asa, cum?
Pai uite cum. Puterea cea mai mare nu e in maciuci, nici in sabii nici in evrei e la Dumnezeu. Cine are rugaciune poate vorbi cu Dumnezeu si poate convinge peDUmnezeu sa ne intoarca la sarea de nestricaciune, asa putem invinge, NOI ORTODOCSII, PENTRU NOI SI PENTRU FRATII NOSTRII DE LA ADAM SI EVA> ASA CUM ZICEA BECALI< ASA S NE AJUTE DUMNEZEU. SI PENTRU NOI SI PENTRU CEILALTI.
Am mai ramas noi ORTODOCSII cu adevarul.
Dar si daca invingem astia care am mai mai ramas, si daca invingem ce slava si bucurie o sa fie pe noi in rai.
Cum o sa invingem zic unii, ca maciuci si sabii n-avem voie, bogati nu stiu cat suntem, puterea pe Pamnat a fost data si tot asa, cum?
Pai uite cum. Puterea cea mai mare nu e in maciuci, nici in sabii nici in evrei e la Dumnezeu. Cine are rugaciune poate vorbi cu Dumnezeu si poate convinge pe Dumnezeu sa ne intoarca la starea de nestricaciune, asa putem invinge, NOI ORTODOCSII, PENTRU NOI SI PENTRU FRATII NOSTRII DE LA ADAM SI EVA> ASA CUM ZICEA BECALI< ASA S NE AJUTE DUMNEZEU. SI PENTRU NOI SI PENTRU CEILALTI.
Cine vrea slava in rai sa se roage asa de cat mai multe ori fie ca e ortodox fie ca nu e:
Doamne forteaza spre salvare toata creatia.
Aceasta postare a fost editata de Dimineata: 07 August 2010 - 03:37 AM