sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Un cort, o garsoniera, o casa, un conac sau un palat? Ce ti-ai pregatit pentru rai? Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   VEMANS 

• gandac flituit
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 03 August 2010 - 05:35 AM

Eu stiam ca in Rai ajung doar sufletele nu si trupurile. Ce nevoie ar avea de "propietati" niste suflete intr-un loc in care curge doar "lapte si miere"?
Nea Dimineata , credinta ta ortodoxa se vede si din acest post: asemeni Raiul cu "realizarile" pamante ale bisericii ortodoxe :) !

Aceasta postare a fost editata de VEMANS: 03 August 2010 - 05:36 AM

0

#12 Utilizator offline   Dimineata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-November 08

Scris 03 August 2010 - 05:51 AM

Vezi tu Vemans, Ortodoxia prin Botez te face copil al lui Dumnezeu care nu ai interdictie de intrare in rai. Chiar unii ortopdocsi au vizitat raiul, in care nu mai au interdictie sa intre, l-au vizitat din viata aceasta asa ca ia ce spun ei cu seriozitate. Nu cred ca o sa prea vezi vizite in rai pentru cei nebotezati, din pacate.
0

#13 Utilizator offline   Dimineata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 04 August 2010 - 02:46 PM

Vroiam sa spun inainte de moarte nu cred ca o sa prea vezi vizite in rai pentru cei nebotezati, din pacate. Dupa moarte, Dumnezeu cu mila.

Important e asta. Nu aveti voie sa muriti fara sa luati mancare pentru viata vesnica din Biserica ortodoxa si fara sa fiti botezati.

Aceasta postare a fost editata de Dimineata: 04 August 2010 - 02:37 PM

0

#14 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 04 August 2010 - 03:31 PM

Vezi postareaDimineata, la Aug 4 2010, 02:46 PM, a spus:

Important e asta. Nu aveti voie sa muriti fara sa luati mancare pentru viata vesnica din Biserica ortodoxa si fara sa fiti botezati.

Ce hrana pentru ce?

Biserica ortodoxa are un singur Dumnezeu ...BANUL!

Si ca sa vezi ca este asa ...vezi de ce nu asculta preotii bisericii ortodoxe de porunca lui Isus sa fie saraci ca pasarile cerului si tot aduna si aduna bogatii pe spatele tau?

Chiar nu iti dai seama ca astia isi bat joc de tine si ca te belesc si prostesc pe fata ,,,ca primii care nu cred in viata vesnica si doresc in loc de cort Vila si viseaza Palat sunt tocmai popoi!
0

#15 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 04 August 2010 - 03:35 PM

Ce faci Dimi,te privatizezi? E criza domnule...CRIZAAAA
0

#16 Utilizator offline   Dimineata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 04 August 2010 - 03:58 PM

Da Kahila e criza, dar acum coeficientul e mai mare pentru ca si efortul e mai mare. Nimeni nu zice sa dai un Mercedes dar daca ai doua prajituri, una fa-o pierduta pe la un copil care are nevoie la fel cu haine si altele. Si de ce nu te poti ruga pentru saraci in situatia de criza?

Picatura cu picatura se face lacul.
0

#17 Utilizator offline   catherinedeneuve 

• another stupid girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 14-June 08

Scris 04 August 2010 - 04:04 PM

Cort
0

#18 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 04 August 2010 - 04:07 PM

Si totusi nu este foarte gresita atitudinea de a ajuta pe cineva ca si cand ar fi o investitie :stars: ?
Eu inteleg ca unii numai asa pot fi convinsi sa fie mai putini egoisti, dar asta in plan material, pentru ca in plan spiritual tot egoisti raman, daca ajuta ca sa li se intoarca in Rai.
Eu recunosc ca nu am cunostinte in domeniu insa imi e greu spre imposibil sa imi inchipui Raiul ca pe un loc unde mai exista ierarhii intre oameni.
De asemenea imi vine greu sa imi inchipui ca oamenii care dau pentru a primi ceva inapoi ajung in Rai.
Nu cumva e mai bine sa dam fara sa asteptam ceva inpoi, chiar si pe lumea cealalta?
Pana la urma omul nu se vede pe sine asa cum e, cu bune si cu rele, cum va fi judecat de cine il vede mai bine, asa ca mi se pare inutil sa stea sa analizeze faptele lui bune si sa isi "evalueze" situatia de pe lumea cealalta. Plus ca ideal ar fi sa uiti o fapta buna dupa ce o faci, nu sa astepti vreo rasplata, fie ea si trecuta in condica pentru viitor.
Repet, inteleg bunele intentii ale postarii, dar le dai mai multa munitie celor care rad de orice idee cum ca Raiul chiar exista.
0

#19 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 04 August 2010 - 09:27 PM

Sa fereasca Sfintul,ca planeta nostra sa se transforme intr-un glob de aur,si sa calcam cu piciarele pe el,fara sa avem un petec de iarba verde si un pom sa stai la umbra lui.
Nu vreau rai ,de aur.
Acolo o bucatica de pamint va costa miliarde.
0

#20 Utilizator offline   Dimineata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 06 August 2010 - 02:15 PM

Nu este gresita atitudinea de a da ceva ca sa ajungi in rai. Adevarat ca sunt oameni care au trecut laceva mai inalt, ajutand pe altii doar pentru iubirea lui Dmneeu. Eu nu sunt aici si vorbesc pentru unde sunt.

Aici ni se cer fapte bune pentru a intra in rai pe fata, si daca Dumnezeu zice asta nu e gresit:
"31. Când va veni Fiul Omului întru slava Sa, şi toţi sfinţii îngeri cu El, atunci va şedea pe tronul slavei Sale.
32. Şi se vor aduna înaintea Lui toate neamurile şi-i va despărţi pe unii de alţii, precum desparte păstorul oile de capre.
33. Şi va pune oile de-a dreapta Sa, iar caprele de-a stânga.
34. Atunci va zice Împăratul celor de-a dreapta Lui: Veniţi, binecuvântaţii Tatălui Meu, moşteniţi împărăţia cea pregătită vouă de la întemeierea lumii.
35. Căci flămând am fost şi Mi-aţi dat să mănânc; însetat am fost şi Mi-aţi dat să beau; străin am fost şi M-aţi primit;
36. Gol am fost şi M-aţi îmbrăcat; bolnav am fost şi M-aţi cercetat; în temniţă am fost şi aţi venit la Mine.
37. Atunci drepţii Îi vor răspunde, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând şi Te-am hrănit? Sau însetat şi Ţi-am dat să bei?
38. Sau când Te-am văzut străin şi Te-am primit, sau gol şi Te-am îmbrăcat?
39. Sau când Te-am văzut bolnav sau în temniţă şi am venit la Tine?
40. Iar Împăratul, răspunzând, va zice către ei: Adevărat zic vouă, întrucât aţi făcut unuia dintr-aceşti fraţi ai Mei, prea mici, Mie Mi-aţi făcut. "

De ce sa dau zic unii oameni ca rad altii de mine sau ca mi-e rusine sau ca par prost sau alte motive pe care dracii le baga in minte.

Dai si treci peste toate ca dai lui IIsus si daca dai lui IIsus ajungi in rai si ai situatie in rai. De aia dai.

Era odata un om care s-a rugat sa vada cum primeste IIsus ce da e la saraci si a vazut dupa rugaciunea asta cum dand ceva la un sarac o mana din cer a vnit si a luat ce a dat. Si nu ai voie sa te lauzi mult ca poti pierde darul, plata fiind lauda.

Un alt om a dat un cojoc bun la un sarac care l-a vandut si a facut bani si s-a suparat ca de ce a vandut cojocul ce l-a primit. Si stiti voi ce a vazut? Stiti voi ce a vazut? Stiti voi ce a vazut? L-a vazut pe IIsus imbracat cu cojocul lui si i-a zis IIsus, Eu am primit cojocul tau si sunt imbracat cu el, de ce esti suparat?

Romanii de orice nationalitate ce se nasc in Romania din cauza aerului curat si a mancarii bune se nasc doctori docenti. Sa nu-mi spuna nimeni ca nu stie lumea cum sa isi faca situatie in cer.

Uite unii oameni faceau pachete cu mancare si odata la cateva saptamani se duceau la o casa de batrani sau de orfani cu pachetelele de mancare, inainte telefonau sa vada cati sunt, sau la puscarie sau in alte locuri. Altii faceau voluntariat la constructie de case pentru a avea o casa in rai, altii mai instariti dadeau o casa la cineva fara casa ca sa aiva palat in rai si tot asa.

Sau roag-te asa:

Doamne forteaza-ma sa m mantuiesc si sa am o situatie buna in rai.

CA sa fie si haym linistit, chiar dca strazile sunt de aur, e destula verdeata in rai. DAca vrea verdeta sa dea o livada la saraci si are o livada de vreo 100 de ori mai mare sau sa ia livada si sa lase pe oricine sa intre si sa manance si are livada in rai cu verdeta de rigoare. Sa dea un CD cu Eminescu plus casetofn la cineva si o sa aiva si CD -ul si casetofonul in rai .

Aceasta postare a fost editata de Dimineata: 06 August 2010 - 02:21 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Credeti ca in functie de banii care ii dati la preoti sunteti mantuiti?
argumente pt iertarea pacatelor
alucard  91 8.237
Hot Topic (New) Atasamente Religia pagana Apopii  146 12.795
Hot Topic (New) Ce face religia credinciosilor
Date interesante
Evreul  23 2.825
Hot Topic (New) Ce este pecetea viului Dumnezeu din APOC 7 , 2-3.? Dumitru56  48 6.402
Hot Topic (New) Vaticanul si Noua Ordine Mondiala Ruaraidh  24 4.285