sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Un cort, o garsoniera, o casa, un conac sau un palat? Ce ti-ai pregatit pentru rai? Evaluare topic: - - - - -

#121 Utilizator offline   andrei.hus 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-April 08

Scris 01 October 2011 - 11:59 PM

Vezi postareahaym herman, la 01 October 2011 - 08:48 PM, a spus:

Deci a jucat un fel de Hocus-Pocus ca sa credti voi ca a murit!

Si de ce unii sint sprijiniti si altii nu?Si de ce la facut atunci pe om ,om, daca nu se poate sprijini singur?

Stiu ca te simti vinovat si ca incerci sa-ti faci singur dreptate cu Dumnezeu, insa Biblia spune ca nu depinde de tine. Ai porunca sa implinesti legea, insa nu poti.

Romani 9

16Aşa dar, nu atīrnă nici de cine vrea, nici de cine aleargă, ci de Dumnezeu care are milă.
0

#122 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 02 October 2011 - 07:44 PM

Vezi postareaandrei.hus, la 01 October 2011 - 11:59 PM, a spus:

Stiu ca te simti vinovat si ca incerci sa-ti faci singur dreptate cu Dumnezeu, insa Biblia spune ca nu depinde de tine. Ai porunca sa implinesti legea, insa nu poti.

Romani 9

16Aşa dar, nu atīrnă nici de cine vrea, nici de cine aleargă, ci de Dumnezeu care are milă.

Numai un dumnezeu ortodox si prost ar putea da o porunca pe care sa nu poti s-o implinesti.
Al nostru Dumnezeu a spus asa;Iata ca pun in fata ta binele si raul viata si moartea.Alege viata ca sa traiesti.
Deci i ti sta la indemina sa faci ce vrei.E drept ca nu nea poruncit sa ne inchinam la moaste,ca n-o puteam face.
1

#123 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-January 06

Scris 02 October 2011 - 09:58 PM

Vezi postareahaym herman, la 02 October 2011 - 07:44 PM, a spus:

Numai un dumnezeu ortodox si prost ar putea da o porunca pe care sa nu poti s-o implinesti.
Al nostru Dumnezeu a spus asa;Iata ca pun in fata ta binele si raul viata si moartea.Alege viata ca sa traiesti.
Deci i ti sta la indemina sa faci ce vrei.E drept ca nu nea poruncit sa ne inchinam la moaste,ca n-o puteam face.

Acia iti dau si eu dreptate, dar nu in totalitate.
greseala ta, e ca nu dumnezeul ortodox ci dumnezeul calvinist e ala cu programarea roboteilor la rau, pentru ca mai apoi sa aiba motiv sa-i arunce la gunoi. :)
1

#124 Utilizator offline   andrei.hus 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 03 October 2011 - 08:25 AM

Vezi postareahaym herman, la 02 October 2011 - 07:44 PM, a spus:

Iosua a zis poporului: "Voi nu veti putea sa slujiti Domnului, caci este un Dumnezeu sfant, un Dumnezeu gelos; El nu va va ierta faradelegile si pacatele. (Ios.24:19)

27. Voi pune Duhul Meu in voi si va voi face sa urmati poruncile Mele, si sa paziti, si sa impliniti legile Mele.

Deci nexam implinire fara Dumnezeu.

Aceasta postare a fost editata de andrei.hus: 03 October 2011 - 08:30 AM

0

#125 Utilizator offline   Ninja2 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-July 10

Scris 03 October 2011 - 01:36 PM

Conac, palat? voi avea o lume intreaga numai a mea, numai ninja primesc asta :ninja: .
0

#126 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 04 October 2011 - 12:18 AM

Vezi postareaandrei.hus, la 03 October 2011 - 08:25 AM, a spus:

Iosua a zis poporului: "Voi nu veti putea sa slujiti Domnului, caci este un Dumnezeu sfant, un Dumnezeu gelos; El nu va va ierta faradelegile si pacatele. (Ios.24:19)

27. Voi pune Duhul Meu in voi si va voi face sa urmati poruncile Mele, si sa paziti, si sa impliniti legile Mele.

Deci nexam implinire fara Dumnezeu.

Si deci ai vrea sa spui ca atunci cind au fost scosi din Egipt si li sa dat Legea nu aveau Duhul lui Dumnezeu in ei?
Daca nu ar fi avut si Dumnezeu ar fi stiut ca ei nu pot sa aleaga ce este bine ,Atunci Dumnezeu s ar fi dus la culcare si i ar fi lasat balta pe toti.
La ce sa se oboseasca degeaba.
0

#127 Utilizator offline   andrei.hus 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 06 October 2011 - 04:24 PM

Vezi postareahaym herman, la 04 October 2011 - 12:18 AM, a spus:

Si deci ai vrea sa spui ca atunci cind au fost scosi din Egipt si li sa dat Legea nu aveau Duhul lui Dumnezeu in ei?
Daca nu ar fi avut si Dumnezeu ar fi stiut ca ei nu pot sa aleaga ce este bine ,Atunci Dumnezeu s ar fi dus la culcare si i ar fi lasat balta pe toti.
La ce sa se oboseasca degeaba.

Dumnezeu a stiut ca numai o ramasitaș

Chiar daca poporul tau, Israele, ar fi ca nisipul marii, totusi numai o ramasita se va intoarce, caci nimicirea este hotarata, facand sa se reverse dreptatea. (Isa.10:22)

Da acestia au.

Falsi care se impotruvesc lui Iosua(Isus) nu au Duhul ,nu traiesc.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Festanie lllucci  4 2.736
Hot Topic (New) Atasamente Invata sa accepti religia altuia * * * - - nightwish  1.496 49.412
Hot Topic (New) Ce este pecetea viului Dumnezeu din APOC 7 , 2-3.? Dumitru56  48 6.402
Replici noi Crislamul VEMANS  10 1.223
Replici noi Islamul in Romania ben_gal_1  8 2.245