sau Inregistrare

• 16 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

UNPR ,noua provocare politica ? Teme combinate Optiunea progresista se va dovedi inspirata? Evaluare topic: - - - - -

#151 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 04 April 2012 - 11:46 PM

Vezi postareaTristan, la 03 April 2012 - 03:17 PM, a spus:

Sa stiu cum va spala pe ceea ce numiti voi creeri .....30 ?

Acesta este pasajul ofensator la care ma refeream.
In ce priveste restul produsului dumneavoastra intelectual, exprimat din tastatura pe acest forum, va recomand ceva mai multa politete si retinere in limbaj.Aveti va rog in vedere si faptul ca disputa politica pe roportal, este acceptata in limitele bunului simt.Postarile flame si offtopicul sunt sanctionate,comentariile pe topice in legatura cu moderarea la fel, iar replicile intre doar doi useri, este de preferat sa se faca prin PM.
Considerati va rog acesta ca fiind un avertisment fara tenta politica,legat strict de incalcarea unor prevederi din regulamentul pe care va invit sa-l lecturati.

0

#152 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 05 April 2012 - 12:03 PM

Eu nu stiu pentru ce va certati. Aici sunt tradatori ai unei stangi care doresc si ei un ciolan . Acum il cauta pe Grivei :o: Si chiar daca il gasesc nu vor face nimic cu nu au facut nici ceilalti
Timp de 20 de ani, nimic...iar voi va certati? Hmm...
0

#153 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-November 09

Scris 05 April 2012 - 02:28 PM

Vezi postareaKahila, la 05 April 2012 - 12:03 PM, a spus:

..iar voi va certati?

Pai, la ce-s buni romanii?
0

#154 Utilizator offline   Stressmanforeverr 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-December 11

Scris 06 April 2012 - 03:12 AM

Vezi postareaTristan, la 05 April 2012 - 09:51 AM, a spus:

:flowers: Fantastic ! Esti unul dintre clarvazatori, care va sa zica ! Nu ai spus nimik, nu ai raspuns la nimic, nu ti s-a dat replica decat pt stilul agresiv , dar totusi tu te-ai lamurit ! BRAVO ! Ce inseamna domle sa citesti printre randuri !!!:good:

Lupta pt ciolan, a inceput ! Frunza Verde, a trecut in barca castigatoare( cel putin asa cred ei ) , cu inca 38 de primari . in speranta ca vor fi in continuare la putere dupa alegeri ! Ce iti e si cu ideologia asta , cum mor unii pt o idee ........

Apoi, vine USL-ul la putere , si vor construi si ridica tara asta , asa cum au tot facut din 1990 incoace ! Oricum nu avem nici o sansa sa scapam de actualii parlamentari ! Sau avem , il reinviem pe Horia Sima ! L-ar merita cu prisosinta !:cheer:
Se pare ca in mediul rural, PP-DD, ar avea priza f mare ! :jester: Stiti ce-mi doresc eu ??? Ca partidul lui Dan Diaconescu sa aibe o foarte mare priza in Harghita si Covasna !!!!:crazy: E de domeniul SF-ului , dar eu inca mai sper .......:roll:

Aceasta postare a fost editata de Darianna: 07 April 2012 - 05:07 PM
Motiv editare: scos citat offtopic si invizibilizat

0

#155 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 23 May 2012 - 12:39 PM

Vezi postareaStressmanforeverr, la 06 April 2012 - 03:12 AM, a spus:

:flowers: Fantastic ! Esti unul dintre clarvazatori, care va sa zica ! Nu ai spus nimik, nu ai raspuns la nimic, nu ti s-a dat replica decat pt stilul agresiv , dar totusi tu te-ai lamurit ! BRAVO ! Ce inseamna domle sa citesti printre randuri !!!:good:

Lupta pt ciolan, a inceput ! Frunza Verde, a trecut in barca castigatoare( cel putin asa cred ei ) , cu inca 38 de primari . in speranta ca vor fi in continuare la putere dupa alegeri ! Ce iti e si cu ideologia asta , cum mor unii pt o idee ........

Apoi, vine USL-ul la putere , si vor construi si ridica tara asta , asa cum au tot facut din 1990 incoace ! Oricum nu avem nici o sansa sa scapam de actualii parlamentari ! Sau avem , il reinviem pe Horia Sima ! L-ar merita cu prisosinta !:cheer:
Se pare ca in mediul rural, PP-DD, ar avea priza f mare ! :jester: Stiti ce-mi doresc eu ??? Ca partidul lui Dan Diaconescu sa aibe o foarte mare priza in Harghita si Covasna !!!!:crazy: E de domeniul SF-ului , dar eu inca mai sper .......:roll:

:flowers: PP ar avea avea succes acolo dar prin ceva miracol s-ar alia cu ceva formatiune maghiara.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 16 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Coruptia - atentat la siguranta nationala Calu Balan  0 1.124
Topic inchis Cenzurarea internetului :GaGa  12 365
Replici noi Drama României văzută din exil - Cicerone Ioniţoiu
O ţară care a luptat veacuri la rândul pentru neatârnare, za
Zalmodegikos  0 2.214
Hot Topic (New) "Urmatoarea generatie trebuie sa-si reduca asteptarile"
Din discursul inaugural al presedintelui Obama...
Rusul Singuratic  52 17.495
Replici noi Remus Cernea, un candidat interesant
discutii despre ideile si politicile lui
no-mind no-thought  13 4.162