sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

De ce mereu sex?! Iubitul ma preseaza! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Vreau_Sa_Plec 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-August 10

Scris 01 August 2010 - 10:30 AM

Buna sunt Andreea si va rog sa ma ajutati sa iau o decizie corecta.OK treaba e asa eu am 15 ani si sunt impreuna cu un baiat de 17 ani,e primul meu prieten,ma iubeste si il iubesc,dar el e genul de baiat care ii place muuult ... stiti voi.Am aflat de la prietene ca fiecare iubita care a avut-o(si nu au fost putine) s-a culcat cu el,iar acum vad ca mi-a venit randul.Problema e ca eu nu pot si nici nu vreau s-o fac,iar el e prea impulsiv(mereu cand ne sarutam incearca sa ma dezbrace)eu il iubesc mult dar totul are o limita,acum 2 zile am fost acasa la el sa imi dea niste cd-uri,dar apoi a devenit nesimtit si s-a urcat pe mine!l-am pocnit si a inceput sa imi spuna ca s-a saturat sa ma astepte,ca sunt destul de mare si trebe s-o fac,si dak vreau sa raman cu el trebuie s-o fac,dar nu numai asta imi cere si oral!Ce sa fac eu il iubesc mult dar nu vreau s-o facem,ajutooooooor!!!!!!!!!
0

#2 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 01 August 2010 - 10:36 AM

PARASESTE-L :lol2: Ce mai astepti? Vrea doar un singur lucru, iar tu inca nu vrei. Esti inca micuta si sincer nu merita sa o faci asa doar de dragul lelii.
0

#3 Utilizator offline   Pharrell24 

• Hippopotamus killer.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 30-March 10

Scris 01 August 2010 - 10:37 AM

Vezi postareaAnda_Deea, la Aug 1 2010, 11:30 AM, a spus:

Fa sex, fa sex!
0

#4 Utilizator offline   *fulgdenea* 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-May 07

Scris 01 August 2010 - 10:50 AM

Buna sunt Andreea si va rog sa ma ajutati sa iau o decizie corecta.OK treaba e asa eu am 15 ani si sunt impreuna cu un baiat de 17 ani,e primul meu prieten,ma iubeste si il iubesc,dar el e genul de baiat care ii place muuult ... stiti voi.Am aflat de la prietene ca fiecare iubita care a avut-o(si nu au fost putine) s-a culcat cu el,iar acum vad ca mi-a venit randul.Problema e ca eu nu pot si nici nu vreau s-o fac,iar el e prea impulsiv(mereu cand ne sarutam incearca sa ma dezbrace)eu il iubesc mult dar totul are o limita,acum 2 zile am fost acasa la el sa imi dea niste cd-uri,dar apoi a devenit nesimtit si s-a urcat pe mine!l-am pocnit si a inceput sa imi spuna ca s-a saturat sa ma astepte,ca sunt destul de mare si trebe s-o fac,si dak vreau sa raman cu el trebuie s-o fac,dar nu numai asta imi cere si oral!Ce sa fac eu il iubesc mult dar nu vreau s-o facem,ajutooooooor!!!!!!!!!

te iubeste!?
din ce ai scris reiese ca vrea sa te transforme intr-o marioneta, o papusa care sa-i indeplineasca poftele sexuale, nu te iubeste asa cum esti
poate esti virgina fiind primul prieten, oricum- nu are dreptul sa te preseze si sa te forteze
el vrea ca tu sa cedezi insistentelor, sper sa nu reuseasca
nu trebuie sa te simti obligata sa faci sex cu nici un baiat!
spune-i ca daca esti suficient de mare asta inseamna ca poti lua tu decizii pentru tine, sa nu le ia el.
0

#5 Utilizator offline   Vreau_Sa_Plec 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-August 10

Scris 01 August 2010 - 11:00 AM

O persoana inteleapta imi spune sa nu o fac(mersi!!!) alta persoana imi spune s-o fac(de ce?!),mai multa incredere am in samsara!

Vezi postareaElexira, la Aug 1 2010, 11:50 AM, a spus:

te iubeste!?
din ce ai scris reiese ca vrea sa te transforme intr-o marioneta, o papusa care sa-i indeplineasca poftele sexuale, nu te iubeste asa cum esti
poate esti virgina fiind primul prieten, oricum- nu are dreptul sa te preseze si sa te forteze
el vrea ca tu sa cedezi insistentelor, sper sa nu reuseasca
nu trebuie sa te simti obligata sa faci sex cu nici un baiat!
spune-i ca daca esti suficient de mare asta inseamna ca poti lua tu decizii pentru tine, sa nu le ia el.
Mersi mult!
0

#6 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 01 August 2010 - 11:28 AM

Ideea importanta din tot ce ai scris tu a fost ca inca nu vrei sa faci sex. Fie ca tipul te iubeste sau nu, ca vrea doar sex, ca e mai nebun, ca e badaran, ca nu e pentru tine ... important e ce simti tu :lol2: Si daca tot e sa fie prima oara impoertant e sa ti-o doresti si sa fie cu cineva carre stie cum sa te ia nu sa te violeze ..

Aceasta postare a fost editata de samsara: 01 August 2010 - 11:32 AM

0

#7 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 01 August 2010 - 12:09 PM

La 15 ani nu esti pregatita sa iti incepi viata sexuala din nici un punct de vedere si ar fi o mare greseala sa o faci. Mai asteapta cativa ani.
0

#8 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 01 August 2010 - 12:15 PM

Am aflat de la prietene ca fiecare iubita care a avut-o(si nu au fost putine) s-a culcat cu el,iar acum vad ca mi-a venit randul.

:lol2:
Pai daca la 17 ani a avut multe iubite si s-a culcat cu toate, e destiul de clar ce vrea de la tine, doar sex. Dupa ce o sa ii dai, probabil se va plictisi de tine si va gasi una noua.
0

#9 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 01 August 2010 - 12:13 PM

Ete te iubeste... Crezi ca le-a iubit pe toate cele "nu putine" cu care s-a culcat el pana la 17 ani?

Daca nu esti pregatita, nu o face. Nu vrei sa ti-l amintesti pe el ca fiind prima ta iubire.

#10 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 01 August 2010 - 12:28 PM

Părăsește-l. Nu așa arată iubirea...O să vezi tu mai tārziu. Nu regreta mai tārziu o prostie pe care o poți evita. Nu te iubește și ție o să-ți treacă, ai doar 15 ani...
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) O relatie esuata.