De ce credeti ca ne-am uitat vietile anterioare

si de credeti ca ne uitam copilaria si ziua de ieri ? constant
De ce ne pierdem ideea cand cineva vorbeste (cuvinte) cu noi . 'Aveam o idee ce vroiam sa o detaliez' si din cauza interlocutorului ce vorbea una peste alta... am pierdut-o in labirintul mintii . Damn , si pierduta ramane... De ce ?
Pentru ca : ideile vin in imagini ! Copilaria ne-o uitam pentru ca
o inregistram in imagini ! Amintirile le uitam pentru ca le inregistram in imagini... nu in ganduri si cuvinte ! Cand intram la scoala si invatam sa scriem si sa citim ne-am rupt de realitatea interioara . Ne-am rupt de contactul cu Universul . De contactul cu subconstientul si inconstientul . In loc sa fim invatati sa lucram cu si sa devenim pe deplin constienti de , noi ne izolam in umanism

. Defapt suntem izolati cu japca...
Nu-i de mirare ca televizorul ne programeaza NPL de numa numa . Ca prin imagini e intelegerea noastra...
Prin holograme ! Viitorul (in mintea noastra) nu il proiectam prin ganduri ci prin imagini . Trecutul nu il rememoram prin ganduri sau cuvinte ci prin imagini * !
Gandind in ganduri si cuvinte suntem doar fragmente din ce putem . Doar izolare si sechestrare a capacitatilor... prin inlocuirea sistemului nostru natural de comunicare si intelegere cu unul analog . Din cel natural in imagini trecem pe cel in cuvinte... normal ca ne pierdem !
"Nikola Tesla : Cand un cuvant imi era spus , imaginea obiectului designat imi aparea vie in minte astfel incat cateodata imi era greu sa disting daca ce vision am era tangibil sau nu ."
Limbajul , gandirea si exprimarea holografica . Practic asta e ipoteza mea...
Folosita prin tehnologii sau direct prin simturi extra , gen telepatice .
Aceasta postare a fost editata de Zen`: 14 August 2010 - 09:01 PM