Asadar este trendy ,kinky si cool sa avem parul uleios si naclait de gel ,de parca nu am vazut samponul de vreo doua luni.
Neaparat trebuie sa purtam tunsoarea tip Oblio,cu creasta aia sculata amenintator ,de parca da prostia pe afara prin par.
Este misto sa ne atarne turul pantalonilor pe la genunchi ,iar Jeansii trebuie musai sa fie uzati din fabricatie, rupti vai mama lor ,dar cu schepsis,captusiti sub jumulitura.Asta daca ruptura cu pricina,nu este contributia "geniala" a proprietarului . Arata ei ca la a treia generatie de purtatori ,dar sunt kinky deh !
Suntem tari ,daca purtam adidasii desfacuti la sireturi ,cu limba labartata gretos in afara.
Inca mai smecheri suntem insa in slapi. Cu calcaiele scorojite si unghiile facute cu negru de praf si transpiratie.
Sa nu le uitam nici pe domnisoare,dudui,domnite,paragladine,basoalde. Nu conteaza, bluza este de vreo zece deste' in toate directiile. Cu vedere la silicoanele umflatele si revarsate peste decolteul tip corset si la piercing-ul de sticla ordinara din buric.
Fustita este neaparat cat juma de bluza, cu vedere la celulita de pe coapse ,iar in alergare pe trecerea de pietoni,cu vedere larga, la popoul dezgolit de cel mai minuscul tanga . Mai trendy este insa un chilotel inca mai snuruit decat tanga,am uitat acum numele lui cel laudat, dar parca nici n-ar fi acolo unde-i este locul.Sau poate chiar nu este si avem fita maxima,fara lenjerie ,ca vedetele din showbiz vanate de paparazi.
Si ei si ele,la pantalonasi,neaparat talie joasa si larga . Larga nu-i obligatoriu ,dar este materialul prost , sunca-i lata pe solduri ,asa incat cedeaza dracului tesatura . Rezultatul este mirific. Se vede in toata splendoarea, culoarea lenjeriei,noada curului si jumatate din buci. Parca ai si o senzatie olfactiva falsa ,indusa de cea vizuala.
Nu mai insist. Ce sa stiu eu ,un iesit din trend ,cand nici macar o manea ca lumea nu stie urechea mea sa aprecieze
Contact
Facebook
Twitter
RSS