bydy, la Jul 31 2010, 10:08 PM, a spus:
Fireste ca nu am treaba, dar cand treaba ta este sa`mi urli sus si tare cu cine ti-o pui, sau cat de credincios esti, da`mi voie sa ripostez.
Agresiunea promovarii homosexualitatii, ca fiind o normalitate. Citeste postul lui Finnian, a explicat foarte bine.
Daca`mi apar dreptul de a fi heterosexual, nu inseamna ca sunt homofob.
De ce nu renunti la ipocrizie macar? -eu iti spun ca stiu,vad,simt foarte bine ca esti agresiva cu mine,nu mi se pare si ai facut asta foarte clar.
Cere-ti scuze chiar acum -si sa fie si sincere,daca chiar crezi ca e o perceptie subiectiva a mea,si nu purul adevar,cat se poate de obiectiv pentru cineva care nu e implicat in vreun fel. (nici homosexual,nici homofob -cum chiar e cineva care a postat aici).
Intentia ta este una agresiva,postarile tale sunt agresive -nu e nici o confuzie.Poate pe tine insati reusesti sa te convingi ca e ok ce faci tu aici,nu si pe mine.
Recunoaste macar odata ca ESTI homofoba.Nu mai pretinde in mod inutil si enervant ca esti o persoana toleranta care doar isi apara drepturile amenintate de "agresivitatea" homosexuala.Tu nu ai nici un fel de drepturi legale sau de alt fel restranse ori chiar interzise pentru ca esti heterosexuala.
Nimeni nu-ti ameninta in nici un fel dreptul de a fi heterosexuala! -
NIMENI.
Nu esti o victima in nici un fel,dar esti un agresor.
Aceasta postare a fost editata de Arcangelo: 31 July 2010 - 09:19 PM