sau Inregistrare

• 17 Pagini +
  • « Prima
  • 15
  • 16
  • 17
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Apocalipsa vine in 2182 trecem peste 2012 si "asteptam" 2182? Evaluare topic: - - - - -

#161 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 10 August 2010 - 10:30 PM

Vezi postareaNABOO, la Jul 29 2010, 11:13 AM, a spus:

Prezicatorii maya au spus ca in 2012 va fi sfarsitul lumii.Ei bine, oamenii de stiinta au venit cu o noua teorie care contrazice aceste previziuni.In viziunea lor, apocalipsa se poate produce in 2182, cand un asteroid ar putea lovi Terra.

Asta dupa modelul clasic care circula pe net cu 'Etajul III s-a mutat la etajul II'
Prezicatorii maya nu au spus ca 2012 va fi sfarsitul lumii, ci unii interpreteaza sfarsitul calendarului mayas in sfarsitul lumii.
Diferenta enorma.

In urma unui studiu realizat de cercetatorii Universitatii din Valldolid impreuna cu cei din Pisa si Roma, s-a demonstrat ca exista posibilitatea ca, in 2182, Terra sa fie lovita de un asteroid.Corpul ceresc a fost descoperit in 1999, are un diametru de aproape 600 de metri si este denumit RQ36.

Un impact de genul asta este oricum iminent, ar trebui sa se mai uite si cercetatorii astia pe la Discovery.

Potrivit oamenilor de stiinta, la ora actuala, sansele ca el sa loveasca Pamantul sunt de 1 la 1000.

Deci, daca sansele sunt de 1 la 1000, e cazul sa ne mai si laudam cu o astfel de aberatie?

Ca intr-un scenariu desprins din filmul "Armageddon", o nava spatiala va fi nevoita sa zboare in spatiu si sa schimbe din nou traiectoria asteroidului.

Au contraire, scenaristii porcariei de Armageddon s-au inspirat din planuri realiste ale cercetatorilor pentru devierea/distrugerea asteroizilor.
In plus de asta, eu am fost foarte incantat de niste cercetatori care ii ironizau pe scenaristii hollywoodieni cu o finete sublima: 'in space, there are asteroids that even Bruce Willis can't stop'...cred ca pe NG am vazut documentarul si remarca asta a fost absolut delicioasa.

Vezi postareaSicily, la Jul 29 2010, 12:10 PM, a spus:

2182? ce bine! inseamna ca pot trai si face si un copil, fara sa am mustari de constiinta :good:

Aplauze furtunoase.
Dar asa-zisa ta constiinta nu sufera mustrari cand nepotii tai ar suferi?
Te cred.
0

#162 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 11 August 2010 - 01:08 PM

Vezi postareaK0ntr0VerSy, la Aug 10 2010, 11:30 PM, a spus:

..

evz.ro

În Australia, cercetătorii au constatat o creştere a nivelului oceanic cu 19,5 cm între 1870 şi 2004, până la sfârşitul secolului XXI creşterea atingând 30 de cm. Cifra nu pare alarmant de mare, însă, dacă se ţine cont de faptul că nu este nevoie de o creştere cu un metru a Oceanului planetar pentru ca Lumea să fie inundată, observăm că problema este cât se poate de serioasă.

În sprijinul teoriilor Pentagonului se află şi binecunoscuta Rezonanţă Schuman - sau pulsul Terrei . Aceasta a avut, până în 1980 o valoare constantă de 7,83 de cicli pe secundă, după care a început să crească în mod constant. Paradoxal, acest fapt duce la schimbarea calităţii timpului, ziua nemaiavând 24 de ore, ci 16.

Nu e un sfârşit real al Lumii, ci sunt schimbări calitative mai greu de imaginat chiar şi astăzi. Tocmai acest fenomen este descris de vechii mayaşi în "Popol Vuh", astronomii lor localizând cu precizie trecerea "de la a cincea Lume la cea de-a şasea", în 21 decembrie 2012.

Interesant este faptul că, o data cu creşterea Rezonanţei Schumann, creşte şi nivelul vibraţional al oricărei fiinţe vii de pe Pământ.

Consecinţele directe derivă din schimbări fundamentale de comportament. Mai ales tinerii nu vor mai accepta vechile instituţii, care vor dispărea cu timpul. Tehnologia, aşa cum o cunoaştem noi astăzi, va dispărea la rândul ei.

Bazându-se pe o combinaţie între divinaţii si calcule matematice, indienii Maya au aflat, încă de acum 4.000 de ani, că pe 21 decembrie 2012 va începe alinierea soarelui nostru cu Ecuatorul Galactic si cu stelele din centrul Căii Lactee. Astronomii moderni au confirmat că, la data solstiţiului de iarnă, în 21 decembrie 2012, soarele se va afla în aliniament galactic, pe aceeaşi linie cu Ecuatorul Galactic (linia care împarte în două Calea Lactee, divizând-o în două emisfere centrul galactic este la 27 grade Săgetător), calendarul Maya terminându-se la această dată.

Bun,..si acum, se trece peste aceste teorii, sunt bagate in recycle bin si se arunca la fileu noua teorie cu meteoritii.
Pana in 2012 nu mai este mult..Nici nu vom iesi din criza pana atunci ( criza care poate insemna apocalipsa la romani )..
0

#163 Utilizator offline   X.E.N.A. 

• searching...for my spring...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-January 07

Scris 11 August 2010 - 01:11 PM

Vezi postareaNABOO, la Aug 11 2010, 02:08 PM, a spus:

evz.ro

În sprijinul teoriilor Pentagonului se află şi binecunoscuta Rezonanţă Schuman - sau pulsul Terrei . Aceasta a avut, până în 1980 o valoare constantă de 7,83 de cicli pe secundă, după care a început să crească în mod constant. Paradoxal, acest fapt duce la schimbarea calităţii timpului, ziua nemaiavând 24 de ore, ci 16.

Nu e un sfârşit real al Lumii, ci sunt schimbări calitative mai greu de imaginat chiar şi astăzi. Tocmai acest fenomen este descris de vechii mayaşi în "Popol Vuh", astronomii lor localizând cu precizie trecerea "de la a cincea Lume la cea de-a şasea", în 21 decembrie 2012.

Interesant este faptul că, o data cu creşterea Rezonanţei Schumann, creşte şi nivelul vibraţional al oricărei fiinţe vii de pe Pământ.

Taskule si tu? ;)

Nu sunt zeci de posturi de gen la paranormal? :lol:
0

#164 Utilizator offline   New Task 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 11 August 2010 - 01:15 PM

Vezi postareaX.E.N.A., la Aug 11 2010, 02:11 PM, a spus:

Taskule si tu? :cheer:

Nu sunt zeci de posturi de gen la paranormal? ;)

eu incepusem sa vorbesc despre anul 2182...:lol:
dar pe fiecare il intereseza altceva ...

ca multe alte zeci de posturi despre religie, femei, copii...etc..
nimic nou sub soare aici..

Aceasta postare a fost editata de NABOO: 11 August 2010 - 01:12 PM

0

#165 Utilizator offline   New Task 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 19 August 2010 - 08:32 AM

Stim prin intermediul dovezilor fosile ca Terra s-a confruntat, la un interval de circa 26-30 de milioane de ani, cu o uriasa extinctie a vietii. Numeroase teorii au fost avansate pentru a explica acest fenomen, si totusi una singura este in masura sa ofere o explicatie plauzibila... O coincidenta stranie arata ca, in acelasi interval, Pamantul a fost tinta unor impacte nimicitoare cu asteroizi uriasi sau comete...

Un studiu realizat de cercetatorii Universitatii din Valladolid (UVA), alaturi de cei din Pisa si Roma, arata ca un asemenea impact este pe cale sa se repete intr-un viitor apropiat. Ba, mai mult, ei au identificat si asteroidul care ne va putea lovi planeta "Probabilitatea ca asteroidul botezat (101955) 1999 RQ36 sa loveasca Terra este de 1 la 1000. Ceea ce este, insa, surprinzator este ca mai mult de jumatate din sanse indica anul 2182 ca an al impactului", sustine Maria Eugenia Sansaturio, cercetator in cadrul Universitatii din Valladolid.

Savantii au incercat sa estimeze si sa monitorizeze fiecare posibil asteroid care ar putea intra in contact cu Terra pana in anul 2200. Atat calculele oamenilor de stiinta spanioli, cat si cele ale omologilor lor italieni, indica anul 2182 ca an al unui posibil impact.

"Nu discutam aici numai de probabilitati ci de un scenariu cat se poate de realist. Sansa noastra, a oamenilor, este aceea de a crea o tehnologie capabila se indeparteze astfel de pericole. Daca pana in anul 2080, o astfel de tehnologie
nu va fi creata, atunci ne confruntam cu cel mai mare pericol de extinctie din istoria omenirii", a concluzionat Maria Eugenia Sansaturio.

Aceasta postare a fost editata de NABOO: 19 August 2010 - 08:33 AM

0

#166 Utilizator offline   Ghijoi 

• matza
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 02-March 07

Scris 22 August 2010 - 03:55 PM

vine pe naiba!
0

#167 Utilizator offline   Catalin1200 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-June 10

Scris 22 October 2010 - 03:20 PM

eu,din cate am inteles si din cultura generala pamantul are cateva mii de km. diametru si voi va speriati de un asteroid care poate fi distrus pana ce ajunge la punctul zero?daca sunteti asa de creduli inseamna ca nu ati pus mana pe cartea de fizica niciodata.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 17 Pagini +
  • « Prima
  • 15
  • 16
  • 17
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Se poate ca prin intermediul viselor sa vedem viitorul? samoilaaa  140 14.183
Hot Topic (New) Vineri, 13
topic combinat
Dirtyangel  29 8.852
Replici noi Frecventa sufletului Kirodut  13 2.325
Hot Topic (New) Necronomicon Kahila  82 18.127
Replici noi Superstitie
cred ca am devenit superstitios
papickk  11 3.652