sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Rolul copiiilor intr-o relatie Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   eisman 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-August 06

Scris 29 July 2010 - 10:04 AM

Inspirat de @lupini, caruia va trebui sa-i platesc drepturi de autor, am deschis acest subiect pentru a discuta ce rol are copilul intr-o relatie. Problema trebuie privita din mai multe unghiuri si stadii diferite ale relatiei.

Am cunoscut un caz cand partenerii nu erau casatoriti, nu locuiau impreuna, chiar erau despartiti in acea perioada. Ea a venit la Domnul X, dupa o perioada lunga in care nu au vorbit, spunand ca este insarcinata in luna a patra sau a cincea ( cand deja nu se mai putea vorbi despre o intrerupere de sarcina) si ca acest domn este "autorul". Pina la urma s-au casatorit insa X ii aplica "corectii" iubitei sale sotii dimineata, la pranz si seara plus ca o insela cat de mult si de des avea ocazia.

Am intalnit o persoana care insista sa avem contact neprotejat intr-o anumita perioada, persoana care sustinea sus si tare ca este impotriva avorturilor. I-am explicat ca nu-mi iau nici o raspundere daca ramane insarcinata, mi-a cantat placa cu "nu ma iubesti".

Am ajutat o data o cunostinta sa faca actele de divort. Era casatorita de aproape 15 de ani, aveau un fiu de 14 iar sotul avea o alta relatie pe care deja nu se mai obosea sa o ascunda, chiar copilul l-a vazut impreuna cu acea persoana ceea ce a stricat ireparabil relatia lui cu tatal sau.
0

#2 Utilizator offline   X.E.N.A. 

• searching...for my spring...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-January 07

Scris 29 July 2010 - 10:13 AM

Teoretic, copiii nu ar trebui sa fie folositi ca moneda de schimb.
Din pacate, asta se intampla frecvent.

In primul caz, domnul X trebuia sa aiba grija sa nu ajunga in situatia data, asa cum tu ai reusit putea si el. Copiii nu-i face femeia singura, daca barbatul simte ca ar putea fi "pacalit" (mi-e efectiv greata de cat de frecvent aud asta) atunci sa se protejeze singur, nu sa astepte de la altii :huglove:

In cazul doi...relatia baiatului de 14 ani cu tatal sau se va remedia, daca tatal reuseste sa o faca si mama nu-i pune bete in roate. Daca nu acum, sigur mai tarziu cand si el va fi barbat si va intelege :cry:
0

#3 Utilizator offline   eisman 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-August 06

Scris 29 July 2010 - 10:18 AM

Acel baiat a sustinut hotararea mamei sale de a divorta iar cand s-a discutat despre custodie a optat sa ramana cu ea.
0

#4 Utilizator offline   X.E.N.A. 

• searching...for my spring...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-January 07

Scris 29 July 2010 - 10:18 AM

Vezi postareaeisman, la Jul 29 2010, 11:18 AM, a spus:

Acel baiat a sustinut hotararea mamei sale de a divorta iar cand s-a discutat despre custodie a optat sa ramana cu ea.

nu contest, dar mai vedem mai tarziu :huglove:
0

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Femeia īndrăgostită * * * - -
cāt de expresiv-convingătoare poate fi?
harald  72 15.318
Hot Topic (New) Dragostea la distanta are viitor? Hannibal_  49 5.166
Replici noi Simtul umorului
din perspectiva fetelor
Abc2009ro  17 1.689
Hot Topic (New) Atasamente Esti indragostit/a ?
Exista dragoste...? sau e o arma a naturii?
Hannibal_  54 5.503
Hot Topic (New) Suflete pereche * * * * -
Exista suflete pereche?
Dirtyangel  1.394 85.048