Cat de important este pentru voi sexul intr-o relatie?
Scris 29 July 2010 - 01:41 AM
Cat de important este sexul intr-o relatie ? Daca nu primiti suficient, schimbati partenerul rupand relatia sau inselandu-l ? Discutati liber problemele astea in cuplu, sau e vrajeala, ziceti ca e liber, vorbiti impreuna cu partenerul si va intelegeti separat si nu se schimba nimic ? Nu fiti ipocriti si spuneti sincer cata importanta acordati acestei activitati si cum faceti fata atunci cand apar probleme cu ea ( e prea mult, sau prea putin, sau prea slab calitativ, sau prea violent, sau...sau...sau...).
Scris 29 July 2010 - 05:40 AM
Citeaza
Cat de important este sexul intr-o relatie ?
Sexul in relatie are un rol foarte important mai ales pentru barbat. Sa nu uitam de perioada de inceput in care doar sexul conteaza.
Dar sa nu uitam ca starea unei femei poate fi data de cat de activa sexual este
De multe ori se poate ca o relatie sa se destrame din lipsa de potrivire a celor doi la acest capitol.
Citeaza
Daca nu primiti suficient, schimbati partenerul rupand relatia sau inselandu-l ?
Se intampla sa cauti in alta parte ce nu ai acasa.
Scris 29 July 2010 - 08:30 AM
E foarte importanta comunicarea in pat. Daca nu se ajunge la o intelegere faceti un sex de despartire
.
Scris 29 July 2010 - 07:49 PM
Nu e important deloc
. Iubire si respect sa fie, sexul e o chestie prea frivola ca sa conteze intr-o ecuatie atat de complexa
.
Scris 30 July 2010 - 02:48 PM
Cred ca pe undeva pe la 60% are importanta compatibilitatea sexuala. Daca aia nu exista relatia se face praf, sau se mentine pe baza de inselat partenerul. Doar n-o sa stau cu cineva care ma tine umflat cu saptamanile, sau invers, cu cineva care nu se mai satura, de nu ma mai dau jos din pat sau, cu cineva cu care nu ma inteleg in pat - am ceva de oferit si vad clar ca nu este primit, la fel, poate ea are ceva de oferit ce mie nu imi place, aici deja treburile devin complexe, nu e pur si simplu o activitate mecanica, altfel scoatem ideea de relatie din ecuatie.
Scris 30 July 2010 - 04:10 PM
Da,sexul este important intr-o relatie.Cine nu crede asta,se minte singur(a).Comunicarea,o alta componenta importanta a relatiei.Cele doua sunt interdependente.Asta daca vrei sa ai o relatie.
Scris 01 August 2010 - 10:22 AM
Citeaza
Cred ca pe undeva pe la 60% are importanta compatibilitatea sexuala. Daca aia nu exista relatia se face praf
Oricand un barbat va sustine aceasta fraza, dar femeiile ce tot o dau ca trebuie sa tin la cineva inainte sa ma culc cu el, nu vor fi de acord.
Scris 01 August 2010 - 08:43 PM
Scorpionul_Rosu, la Jul 29 2010, 02:41 AM, a spus:
Cat de important este sexul intr-o relatie ?
Este o vorba care spune ca atunci cand lucrurile merg bine sexul conteaza in proportie de 30%, iar cand treburile merg prost importanta lui se ridica la 80%.
In ce ma priveste mi se pare un procentaj foarte apropiat de adevar.
Daca e prea putin sau prea slab, clar, ma reorientez.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cat ai rezistat fara masturbare ?
pentru femei si barbati |
Puferiu | 2 | 1.352 |
|
De ce e sexul platit mai ieftin decat ala "gratis" ? | Miticamicutul2 | 96 | 4.379 |
|
Abstinenta
1 an si cv |
satanika | 15 | 2.664 |
|
Sfaturi privind viata sexuala | MariusSan | 7 | 1.917 |
|
Si prezervativul se poate rupe? | crista_c | 40 | 7.236 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS