In ce tara ti-ar placea sa emigrezi? Si de ce tocmai acolo?
Scris 01 August 2010 - 09:01 AM
Eu de mic ma visez in Corfu...asta mi se trage de la cartea lui Gerald Durrel, " Familia mea si alte animale"...
Stiu ca demult nu mai e asa cum e descrisa in carte, s-a transformat intr-un asa-zis paradis turistic, dar tot indraznesc sa visez ca mai exista un coltisor pe placul meu...
In mijlocul unei livezi de portocali care dau rod de 2 ori pe an o casa alba, taraneasca, cu podele de lemn, racoroasa, curata, catei purcei magarusi...si MAREA, MAREA albastra-albastra...si nici nu trebuie sa fie si altcineva in preajma...
Stiu ca demult nu mai e asa cum e descrisa in carte, s-a transformat intr-un asa-zis paradis turistic, dar tot indraznesc sa visez ca mai exista un coltisor pe placul meu...
In mijlocul unei livezi de portocali care dau rod de 2 ori pe an o casa alba, taraneasca, cu podele de lemn, racoroasa, curata, catei purcei magarusi...si MAREA, MAREA albastra-albastra...si nici nu trebuie sa fie si altcineva in preajma...
Scris 15 August 2010 - 01:35 AM
Citeaza
mia-r place sa traiesc in brazil ca acolo sunt de toate
şi mie mi-ar plăcea să trăiesc în brazilia, că acolo n-ar fi nevoie să cunosc limba română.
Scris 15 August 2010 - 08:58 AM
USA, fara discutie, apoi urmeaza India pe lista. Pentru prima, deja sunt in tratative.
Scris 17 August 2010 - 08:23 AM
Lucast, la Aug 15 2010, 08:58 AM, a spus:
USA, fara discutie, apoi urmeaza India pe lista. Pentru prima, deja sunt in tratative.
Noua Zeelanda - foarte civilizata, accepta foarte greu imigranti, deci sanse mici sa dau peste turme de romani, indieni, pakistanezi, samd, sanse mai de supravietuire cind incepe a treia dileala mondiala in toata regula, si nu cred ca mai dureaza mult pina se intimpla asta. Acum, totul e sa reusesc sa ajung acolo inainte sa inceapa...
Scris 17 August 2010 - 10:27 AM
Cred ca m-as acomoda si in Anglia...
desi, tara de suflet tot Franta este..
desi, tara de suflet tot Franta este..
Scris 17 August 2010 - 10:25 AM
Fara sa stau deloc sa ma gandesc : Franta. Acolo ma simt ca acasa, parca m-am nascut acolo.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Romanii din Irlanda
Cei care traiesc in irlanda postati aici. |
yoghy | 25 | 20.669 |
|
Proprietari tampiti in Spania
feriti-va sa inchiriati fara contract (!) |
Ruaraidh | 16 | 2.458 |