In ce tara ti-ar placea sa emigrezi? Si de ce tocmai acolo?
Scris 26 March 2011 - 09:29 AM
Observ ca cei mai multi vor sa mearga in Noua Zeelanda! 
Mi-ar placea si mie o vizita pe-acolo!
Mi-ar placea si mie o vizita pe-acolo!
Scris 26 March 2011 - 01:16 PM
Anglia! am fost de 2 ori si mi-a placut foarte mult. Chiar am avut sansa sa ma mut la scoala acolo dar...
(off: Am vazut ca multi au votat Canada. Well, sunt aici, in Toronto mai exact, si nu pot sa afirm ca imi place. Chiar deloc. Nici alor mei nu le place. N-am sa zic de ce pentru ca e mult de spus si nu vreau sa plictisesc.)
(off: Am vazut ca multi au votat Canada. Well, sunt aici, in Toronto mai exact, si nu pot sa afirm ca imi place. Chiar deloc. Nici alor mei nu le place. N-am sa zic de ce pentru ca e mult de spus si nu vreau sa plictisesc.)
Scris 29 April 2011 - 07:28 PM
Japonia - au o limba superba si un nivel de civilizatie la care noi nici nu visam.
Scris 30 April 2011 - 12:08 AM
As vrea sa emigrez prin toate tarile din lume, fara ca sa ma stabilesc definitiv in vreuna.
Scris 30 April 2011 - 06:56 AM
Germania. Regulile sunt facute cu un motiv, Romania nu respecta nicio regula.
Scris 30 April 2011 - 08:38 AM
Cu siguranta ca as vrea sa ma stabilesc in SUA, mai precis in statul California ca acolo e cat de cat mai cald ca in Romania si ai mai multe oportunitati de a trai o viata normala.
Scris 02 May 2011 - 11:09 PM
Mie imi place Romania. Sunt o persoana greu adaptabila si m-am obisnuit cu blocurile comuniste. Vestul Europei e prea plin de arta pentru gustul meu. Vreau un loc in care sa simt ca traiesc, nu ca sunt la muzeu. Mi-ar placea sa vizitez si alte tari fost comuniste, eventual in cautarea unei Romanii un pic mai bune. Ce mi-ati recomanda ?
Scris 20 October 2011 - 01:47 PM
Abc2009ro, la 02 May 2011 - 11:09 PM, a spus:
Mie imi place Romania. Sunt o persoana greu adaptabila si m-am obisnuit cu blocurile comuniste. Vestul Europei e prea plin de arta pentru gustul meu. Vreau un loc in care sa simt ca traiesc, nu ca sunt la muzeu. Mi-ar placea sa vizitez si alte tari fost comuniste, eventual in cautarea unei Romanii un pic mai bune. Ce mi-ati recomanda ?
ti am recomanda sa continui sa traiesti in blocurile comuniste cu miros de sarmale si in zgomot de manele sau muzica populara,lasa edificiile occidentale care seamana cu muzeele ca are cine sa locuiasca acolo
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Rom Sat Electronics Cipru |
ROMSAT | 0 | 412 |
|
Bisericute
în diaspora dezbinata |
Marlboro | 11 | 6.251 |
|