Brokeback Mountain gay movie
Scris 28 December 2005 - 10:44 PM
Scris 29 December 2005 - 06:31 PM
Ceva FOARTE important: cele doua nu sunt filme gay!
Scris 30 December 2005 - 01:32 PM
Scris 30 December 2005 - 01:43 PM
DORO, la Dec 29 2005, 08:31 PM, a spus:
Ceva FOARTE important: cele doua nu sunt filme gay!
mai doro,poate nu ai sesizat ca acest topic era special facut pentru filmul respectiv.parerea ta despre gay in special,si despre alte filme in general nu isi au locul aici.Ai fost offtopic de cand ai tastat prima litera nu numai "in a doua parte a mesajului" tau
apropo de negari....tu esti o tipa cu un avatar masculin? sau un tip cu nick de fata?
Scris 31 December 2005 - 06:31 PM
Dunedain, la Dec 30 2005, 06:43 AM, a spus:
apropo de negari....tu esti o tipa cu un avatar masculin? sau un tip cu nick de fata?
Dunedain, esti aspru... dar exigent ! Nu cred ca ti se potriveste pozitia de atotstiutor pe care ti-ai luat-o
Mi-am dat seama ca am fost offtopic si mi-am cerut scuze...
Daca erai interesat de profilul meu, puteai sa-l accesezi fara probleme... inclusiv poza mea, asta doar daca nu urmareai altceva decat sa-ti afisezi inaltul tau nivel de IQ in fata celorlalti.
Inca ceva... parerea mea depre gay este a mea... daca nu-ti convine, asta-i problema ta !
Inca ceva... daca vrei sa continuam discutia, putem trece pe "Offtopic", asta sa nu faci aceeasi eroare monumentala pe care-am facut-o eu
Scris 31 December 2005 - 06:39 PM
continuam unde vrei tu !
La multi ani!
Scris 31 December 2005 - 07:12 PM
Dunedain, la Dec 31 2005, 11:39 AM, a spus:
continuam unde vrei tu !
La multi ani!
Ar trebui sa fie a ta ! Cand aduci critici cuiva nu uita sa te uiti in oglinda prima data !
La Multi Ani ! Anul nou sa ne aduca mult mai multa intelepciune !
Scris 30 January 2006 - 10:07 PM
Am plans cu lacrimi de crocodil. Si nu, nu sunt gay
Dar povestea e emotionanta si atat Jake Gyllenhaal, cat si Heath Ledger fac roluri de exceptie, desi sincer, pana acum Heath mi se parea doar un 'pretty boy'. Greseala mea
Il recomand cu caldura tuturor care cred ca se pot uita la el fara idei preconcepute
Scris 10 February 2006 - 07:15 PM
Un film superb..o drama despre o poveste de dragoste interzisa...Cei open minded vor aprecia cu siguranta acel fim.
Scris 10 February 2006 - 09:30 PM
Eu am ramas placut surprinsa de numarul mare de nominalizari la Oscar. Sper sa nu pateasca la fel ca primul film din seria LOTR, sa 'rada' totul la categoriile mici si sa rateze cireasa de pe tort, pentru ca o merita
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
filme "cu si despre" fotbal | eliseykid | 8 | 20.021 |
|
|
nycole | 9 | 4.406 |
|
Film artistic cu viata lui Iisus Hristos | VictorN | 1 | 5.956 |
|