Al treilea razboi mondial. Este posibil ? Criza mondiala este semnul care anunta conflagratia finala?
Scris 28 July 2010 - 09:38 AM
Scris 28 July 2010 - 09:50 AM
Care e legatura intre profetii contemporani,calendarul mayas si ce spui tu ca ar scrie in Biblie?
Scris 28 July 2010 - 10:11 AM
P.S. Cred ca genul acesta de evenimente sunt posibile, insa nu si predictibile. Poate ca o sa vina un al treilea razboi mondial, probabil ca oamenirea va disparea, candva, dar nimeni nu stie cand .
Scris 28 July 2010 - 10:26 AM
Avioane F-16 vor lovi Iranul decoland din Romania... Surse ale serviciilor secrete iordaniene au precizat că 60 de avioane de luptă americane F-16 au decolat în 25 iunie de la baze din Germania şi România şi au aterizat în Israel în cadrul unui exerciţiu secret desfăşurat de SUA, Israel şi Germania. Exercitiu presupunea realimentarea aparatelor in aer si aterizarea acestora la o baza din Tel Aviv (Israel). Presa militara considera aceasta manevra ca un exercitiu pentru apropiatul razboi al SUA si Israel cu Iranul
Regiunea este conştientă că e doar o chestiune de timp până când Israelul va lovi Iranul, scrie publicaţia iordaniană. Pregătirile pentru o acţiune în acest sens par
să fie într-un stadiu avansat. O armada de 12 vase de război - zece dintre ele americane, unul israelian şi unul german - se află în prezent în Golful Persic, după ce au desfăşurat exerciţii comune în largul coastelor de sud-vest ale Israelului.
Potrivit unor surse israeliene neidentificate de publicaţia iordaniană, exerciţiile secrete - denumite Juniper Stallion - au fost întreprinse de o flotă condusă de portavionul USS Harry S. Truman şi au inclus "interceptarea unor rachete iraniene, siriene şi ale Hezbollah trase împotriva unor ţinte americane şi israeliene din Orientul Mijlociu". Potrivit aceloraşi surse, bombardiere de tip F/A-18E/F Super Hornet de pe portavionul Truman au simulat misiuni de bombardare împotriva unor ţinte stabilite în raza de acţiune a apărării israeliene în deşertul de la sud-est de Beersheba.
Toate indiciile arată că a început o numărătoare inversă pentru un atac militar americano-israelian împotriva Iranului, în ciuda faptului că se ştie că preşedintele american Barack Obama are unele retincenţe faţă de o asemenea acţiune. Teheranul nu-i lasă însă loc de manevră pentru eforturi diplomatice. Prinşi în ochiul furtunii vor fi locuitorii hărţuiţi din Fâşia Gaza şi cei din sudul Libanului, dacă Israelul decide un alt atac "preventiv" asupra Hamas şi Hezbollah, conchide The Jordan Times.
Un rabin în vârstă de 108 ani prezice venirea lui Mesia în zilele noastre…şi e vorba de Iisus Hristos.
Intr-un interviu preluat de Reuters, liderul iranian Mahmoud Ahmadinejad afirma ca detine informatii serioase conforma carora atacul SUA si al aliatior acestora asupra tarii sale se va face in curand. In plus, el sustine ca din datele detinute de la serviciile sale secrete de pe teritoriul Israelului, "vor fi lovite simultan doua tari din Orientul mijlociu, in maximum trei luni de aici incolo"
Biblia are foarte multe lucruri de spus în ceea ce priveşte sfârşitul lumii. Aproape fiecare capitol din Biblie conţine elemente profetice legate de sfârşitul lumii. Organizarea şi punerea cap la cap a tuturor acestor profeţii pot fi însă treburi dificile. Iată mai jos un rezumat foarte scurt asupra a ceea ce Biblia spune că se va întâmpla în vremea sfârşitului lumii:
Hristos îi va lua de pe pământ pe toţi credincioşii care au experimentat naşterea din nou şi care formează astfel Biserica (sfinţii Noului Testament), eveniment care este cunoscut ca Răpirea (1 Tesaloniceni 4:13-18; 1 Corinteni 15:51). Aceşti credincioşi vor fi fie răsplătiţi pentru faptele lor bune şi slujirea lor în ascultare de Dumnezeu atunci când se vor afla înaintea Scaunului de Judecată al lui Hristos, fie vor pierde aceste răsplăţi (nu însă şi viaţa veşnică) din cauza lipsei slujirii şi a ascultării (1 Corinteni 3:11-15; 2 Corinteni 5:10).
Antihrist (fiara) va veni cu putere şi va semna o înţelegere/legământ de pace cu Israel pentru şapte ani (Daniel 9:27). Această perioadă de şapte ani este cunoscută ca perioada Necazului cel Mare. În timpul Necazului cel Mare, vor avea loc războaie teribile, vor fi foamete, epidemii şi dezastre naturale. Dumnezeu Îşi va revărsa mânia Sa împotriva păcatului, răului şi ticăloşiilor. În timpul Necazului cel Mare vor apare cei patru călăreţi din Apocalipsa, precum şi cele şapte sigilii, trâmbiţa şi judecăţile potirelor.
La aproape jumătate din perioada acestor 7 ani, antihrist va rupe legământul de pace cu Israel şi va întoarce război acestuia. Antihrist va săvârşi urâciunea pustiirii şi îşi va construi o imagine de sine căruia oamenii să i se închine în templu (Daniel 9:27; 2 Tesaloniceni 2:3-10).
La finele celor 7 ani ai Necazului cel Mare, antihrist va lansa un atac final asupra Ierusalimului, culminând cu bătălia de la Armaghedon. Iisus Hristos se va întoarce, îl va învinge pe antihrist şi pe armatele sale şi îi va arunca în lacul de foc (Apocalipsa 19:11-21). Hristos îl va ţine legat pe satan în abis timp de 1000 de ani, instaurând domnia Sa în împărăţia de 1000 de ani pe pământ (Apocalipsa 20:1-6).
La finele celor 1000 de ani, satan va fi eliberat, învins din nou şi apoi aruncat în lacul de foc (Apocalipsa 20:7-10). După aceea, Hristos îi va judeca pe toţi necredincioşii (Apocalipsa 20:10-15) înaintea Marelui Tron Alb de Judecată, aruncându-i pe toţi în lacul de foc. Apoi Hristos va crea un Cer Nou şi un Pământ Nou – locuinţa veşnică a credincioşilor. Nu vor mai exista păcate, întristare sau moarte. De asemenea, Noul Ierusalim va fi coborât din cer (Apocalipsa capitolele 21-22).
Scris 28 July 2010 - 04:12 PM
Scris 28 July 2010 - 07:27 PM
IULI23, la Jul 28 2010, 10:38 AM, a spus:
Ce scrie la biblie? Si ce au prezis marii profeti?
IULI23, la Jul 28 2010, 11:26 AM, a spus:
Asa cum crezi ca indiciile arata numaratoarea inversa, tot la fel trebuie sa crezi ca indiciile duc spre o zdrobire rapida prin soc a oricarui oponent al aliantei USA-Israel-UE. Este o evidenta asta. Se intampla sub ochii oamenilor de cel putin 20 de ani incoace. Ia fa o numaratoare a victimelor. Cat au durat razboaiele in cazul fiecareia? Crezi ca un oponent cum este Iranul, ar rezista mai mult de 6 luni unui astfel de atac?Nu ti se pare cunoscuta si concludenta metafora biblica:"...avea dinti de fier si gheare de arama, manca, sfarama si calca in picioare ce ramanea..." (Dan.7:19) ???
Pe de alta parte, pana la sfarsitul lumii mai trebuie multa rabdare. Vor trece inca multi ani, si se vor intampla multe evenimente. Razboaiele nu au fost niciodata un indiciu al sfarsitului lumii. De altfel, sfarsitul lumii nu coincide dpdv biblic cu sfarsitul vietii pe pamant. Dupa sfarsit, pe pamant vor ramane toti oamenii care au ca singura calitate: "pleava" omenirii. Peste ei, si numai peste ei se va desfasura asa numita "apocalipsa" in sensul de calamitate la nivel global, numite in Apoc. "cele 7 potire ale maniei lui Dumnezeu".Si abia dupa aceste 7 potire, va avea acel mare razboi care va marca intr-adevar sfarsitul vietii pe Terra: "razboiul cel mare al Dumnezeului Atotputernic" numit de catre oameni in general ca Armaghedonul. Acel ultim si mare razboi, nu va fi un razboi intre natiuni. In acel razboi toate natiunile ramase pe Pamant dupa "seceris"=sfarsitul lumii, se vor strange la un razboi ATIPIC impotriva nu a lui Israel(asa cum speculeaza unii) ci impotriva lui Dumnezeu Insusi:"Si am vazut fiara si pe imparatii pamantului si ostile lor adunate ca sa faca razboi cu Cel ce sedea calare pe cal si cu oastea Lui. "(Apoc.19:19)
Am spus "razboi atipic", pentru ca impotriva lui Dumnezeu nu poti lupta cu armament conventional sau NBC - iti dai seama de acest lucru, nu-i asa?.
Ia spune-mi, cum iti imaginezi tu omenirea luptand impotriva lui Dumnezeu?Si mai ales, in contextul in care Dumnezeu le da oamenilor care sunt "pleava" pedepsele celor 7 potire manifestate prin schimbari teribile a mediului ambiant...
Aceasta postare a fost editata de hans: 28 July 2010 - 07:35 PM
Scris 28 July 2010 - 07:32 PM
pai vezi unde a dus 2000 de ani de religie (care a culminat cu inchizitia) si unde a dus 100 de ani de tehnologie.... spiritul omului s-a eliberat din inchisoarea bisericii cu ajutorul tehnologiei normal sa vada momaiile alea negre o amenintzare in tehnologie.... nu mai pot prosti oamenii ca pamantul e plat - popii astia sunt o tagma de paraziti inculti care n-au nici o treaba cu crestinismul.....aaa ba au , trebuie sa-i tina cat mai prosti - cu cat mai prosti cu atat mai usor de manipulat
IULI23, la Jul 28 2010, 11:26 AM, a spus:
pentru o mai buna functionare a cerebelelor lipsite de neuroni, propun unirea bisericilor catolice si ortodoxe, impreuna vor fi capabile sa-i conviga pe toti extraterestrii pamanteni, ca Pamantul NU este rotund, ci PLAT, precum capetele lor si ca Soarele se invarte in jurul Pamantului care, este insusi UNIVERSUL. Si mai am o propunere interesanta! Aduceti-l, domnilor crestini ortodoxi, ce va temeti de un cip si nu de Dumnezeu, pe David Cooperfield, puneti-i o barba si botezati-l cu numele de Isus! Cu siguranta ii va convinge ca a venit pe Pamant, pe un nor de praf si cu efecte speciale,
ca sa lumineze mintile pacatosilor si sa le mantuiasca sufletele. Ce stati! La munca tovarasi, ca bogatanii nu mai au ce hali!
PS. Scuzati greselile, dar cred ca satana imi tulbura tastatura.
Scris 28 July 2010 - 10:19 PM
Scris 29 July 2010 - 12:10 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: LEGEA COJOCARU | lumidrag | 12 | 9.758 |
|
|
G_Eugen | 148 | 38.194 |
|
Politica are vreun rost pentru omul de rand? | laursan3 | 88 | 16.215 |
|
Chestionar: Ati dori ca Romania sa revina la forma initiala de guvernare, monarhia? | Alethia | 107 | 37.891 |
|
Chestionar:
A fost omul pe luna?!
MINCIUNI OFICIALE |
Arcangelo | 2 | 4.069 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS