Nu cred ca ma autocompatimesc, pt ca nu o fac. Dar ma intreb ca om cat o sa mai rezist. Imi caut forta, desi o gasesc, nu suficienta.
Nu vreau ca oamenii sa citeasca si sa le vina idei, nu imi doresc sa determin pe cineva sa faca lucruri necontrolate din cauza ca am postat noaptea.
Urasc noaptea, scoate mizeria din om.
unii oameni ca mine desi nu se vor omori azi sau maine, ei oarecum stiu ca o vor face, se vor omori, nu e de plans sau de ras, e doar o realitate des intalnita. Nu e vorba ca nu luptam sau ca nu suntem puternici, ci ca nu dorim astea. Nu suntem nebuni sau sariti de pe fix, vrem libertate, dar nu suntem Woody Allen sa ne trezim ca glontul din pusca ricoseaza.
Vreau doar putina intelegere din partea mea, nu solutii sau valorile vietii, vreau sa traiesc pana voi avea forta ca sa decid.
Toata viata , esti invatat cu renuntarea, ajungi sa te intrebi cand vei renunta la renuntare, inveti cum, doar renuntand la ea. Ti se zice ca e lasitate, stii ca e, dar nu mai te intrebi de ce, pt ca stii ca nu o vei face maine, nici poimaine, dar o vei face. Pari un plictisit ce cauti atentie, dar stii ca nici asta nu e adevarat.
Pagina 1 din 1
Topic pentru sinucigasi
Scris 28 July 2010 - 12:32 AM
Doar ce a fost inchis celalalt topic cu aceeasi tema.
De data asta nu o iau ca pe o sfidare.
Topic inchis.
De data asta nu o iau ca pe o sfidare.
Topic inchis.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Colindatorii on-line | Alethia | 7 | 5.774 |
|