sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Inselaciunea bancilor Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 25 September 2010 - 07:15 AM

Vezi postarea**EU**, la Sep 23 2010, 12:27 AM, a spus:

MDA **LUX** TOATA STIMA :huggles: IAR PENTRU FLUTUREL MAI BINE AI DA CARTILE PE FATA OBSERVAM SI NOI CA AI FOST INSTRUIT BINE. :)

ti-ai facut cont doar ca sa spui asta ?

esti bun ! :(
0

#12 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-November 04

Scris 25 September 2010 - 08:56 AM

hai sa facem o comparatie : banca versus magazinul de paine din colt. La magazinul de paine ai un spatiu inchiriat care costa, ai curent+alte utilitati ce trebuiesc platite, ai vanzatoarea care isi vrea si ea salariul si ai un patron care vrea si el un castig, ca doar de asta si-a facut businessul;din acest motiv el ia paine cu x lei si isi adauga un comision ( adaos comercial numit in cazul de fata ) si ti-o vinde tie mai departe... Poti sa renunti la paine, sa nu o cumperi si atunci ramai nemancat , sau poti sa o cumperi si sa fii constient ca aceasta paine a trecut prin 2-3 maini si este mai scumpa decat costul ei de productie din diverse motive economice pe care nu mai are rot sa le insir aici.
Deci banca este un business...in mod normal si firesc se doreste un profit dar totusi ai alternativa de a nu apela la ea. Nu te pune nimeni sa te imprumuti si sa te plangi dupa ca trebuie sa dai comisioane...Apeleaza la rude si prieteni daca vrei.
0

#13 Utilizator offline   **EU** 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-September 10

Scris 26 September 2010 - 10:22 AM

Nu am facut un cont ca sa spun asta dar cum spune si Crystyann banca este un business dar care jecmaneste cetateanu e normal sa isi pune comisioane dar a intrecut masura tot mai multi romani raman fara loc de munca si ei tot maresc comosioanele de Ex. la inceput plateam vro 320 ron dupa nici un am ajuns la 530 ron e normal sa cresca in functie de fluctuatia eur crezi ca acelasi comisione au si bancile din fara tari tot la fel trateaza cetateni cu amenintari de tot genu care macar nici nu sunt adevarate unele decat sa sperie cetateanu si il aduce in prag sa se sinucida ca de asa e romanu slab informat ATUNCI BANCA SA SUPORTE TEPELE CARE CURG IN CONTINUARE.
0

#14 Utilizator offline   ElenaMih 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 21-October 10

Scris 21 October 2010 - 07:40 PM

Vezi postareaDiela, la Jul 28 2010, 02:44 PM, a spus:

orice împrumut luat, trebuie returnat
chiar şi de la părinţi/prieteni dacă ceri ca împrumut, le restitui conform înţelegerii
aşa face un om de bun simţ şi de cuvânt

e drept că băncile au comisioane şi reguli mai mult în favoarea lor decât a clienţilor, dar nu te-au pus la zid ca să iei credit
l-ai luat că ai avut nevoie de el, că ai vrut banii, acuma trebuie să-i dai înapoi conform contractului semnat şi legilor în vigoare

orice filosofie de asta e inutilă

o intamplare sau o nebunie......am depus o cerere la banca transilvania timisoara pentru eliberarea une scrisori de bonitate ptr societatea comerciala la care sunt unul dintre cei trei administratori. Functionarul -consilierul bancar IMM Cornel Marius Gherle ,dupa ce mi-a facut viata un calvar cerandu-mi tot felul de acte de firma si alte fite,etc, desi un dosar complet se cere la deschiderea contului, mi-a cerut buletinul si a facut o copie si alte hartii scoase la imprimanta ....dupa care mi-a bagat sub nas o mana buna de alte hartoage sa le semnez: era un acord de credit pe care eu trebuia sa mi-l dau in nume propriu ??? :bye:| de cateva ori i-am atras atentia ca eu personal nu doresc pentru mine -persoana fizica vreo scrisoare de bonitate,credit si nimic altceva,el continua sa sustina cum ca nu stiu ce colega i-ar fi cerut sa-mi dea sa semnez acel acord de credit. Mai mentionez ca eu am contul meu personal tot la acesta banca si acum sunt ingrijorata pentru economiile mele. Nu am semnat,l-am certat ,el si-a cerut scuze dar eu tot cred ca acest baiat se ocupa si cu altceva decat cu a fi consultant ptr IMM.
Sunt foarte ingrijorata si nu stiu la cine sa ma adresez: Ajutati-ma!
:bye:
0

#15 Utilizator offline   Gigioculosu 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 25-November 10

Scris 25 November 2010 - 05:06 PM

bancile astea :cheer:

ati auzit de asta?
Visit My Website
0

#16 Utilizator offline   TwinsFather 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 10-March 11

Scris 19 March 2011 - 04:58 PM

BANCILE...

AM incercat sa inchid un credit la Romaneasca..totul OK, fericire mare ca scap de credit mai repede decat trebui9e..ma duc la casierie si intreb cat mai am de plata....

Binenteles ca suma este mai mare cu vreo 350 de lei, dar ma asteptam sa imi faca astfel de surprize...zic lasa asa ca scap de ei si gata....

platesc si cer hartie de inchidere a contului de credit...ce imi spun ei!!!!! CA NU SE POATE ACUM, SA VIN PESTE 2 LUNI CAND SE TERMINA CREDITUL, CA SA FIE EI SIGUR CA NU MAI SUNT SI ALTE COMISIOANE DE PLATA.....

What the F...

am facut un mare circ acolo, dar....nu am cu cine...

a mai patit cineva asa ceva???
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Marire abuziva de dobanda marca Banca Transilvania? Victorcristian  13 4.878
Replici noi Credit pentru un automobil
???
ALX  6 4.533
Replici noi Este BRD o banca de incredere?
M-au tepuit la acordarea unui credit de 550 ron
Emil Popescu  8 4.950
Replici noi Necunoastere in domeniu
Banca
Vali_Sin  17 3.416
Replici noi Credit imobiliar de la CEC. Ce parere aveti? cristinaflo  5 2.964