Renuntarea
Scris 27 July 2010 - 01:17 PM
Acum ceva timp a trebuit sa renunt la un el, motivele fiind oarecum obiective, dar se putea sa nu se ajunga la asta.
Se merita sa renuntam, sau ar trebui sa luptam pana in panzele albe?
De ce o facem? Suntem slabi?
Scris 27 July 2010 - 01:53 PM
catherinedeneuve, la Jul 27 2010, 02:17 PM, a spus:
Acum ceva timp a trebuit sa renunt la un el, motivele fiind oarecum obiective, dar se putea sa nu se ajunga la asta.
Trebuie sa vezi in asamblu totul. Am fost pus in situatia actuala, in care am avut o relatie. Imi era drag de ea, dar atat ea cat si familia ei erau obsedati de bani si functii. In acel moment nu indeplineam aceste conditii, dar cu toate astea ea era incantata de persoana mea si de faptul ca o faceam fericita.
Pe de alta parte mama-mea ma renegase, cerandu-mi cheia de la apartament si ca atata timp cat sunt cu respectiva sa nu mai calc pe la ea.
Eram intre ciocan si nicovala. Unchiul meu a fost singurul care a venit cu un sfat bun: daca ti la ea si suntenti fericiti impreuna, lasa in spate si familia ei si a ta si faceti voi doi un viitor de invidiat. A fost o chestie incurajatoare.
Relatia a continua, dar presiunea era tot mai mare. Mama-sa i-a taiat fondurile si a lasat-o sa se descurce cu un venit egal cu al meu. Ea fiind obisnuita cu bani fara numar a inceput sa cedeze nervos. Si uite asa s-a dus dracu relatia si ambele mame au fost fericite.
Zi dupa ani de zile ea regreta fiindca a renuntat la relatie in favoarea banilor. In prezent indeplinesc cerintele ce le avea ea si masa, dar din pacate au disparut sentimentele. Toata povestea sta m-a ambitionat si m-a ajutat sa devin ce sunt astazi
Deci tot raul spre bine
Citeaza
motivele fiind oarecum obiective
detaliat daca se poate!
Scris 27 July 2010 - 09:13 PM
catherinedeneuve, la Jul 27 2010, 02:17 PM, a spus:
Depinde si de motivul pentru care renunti la acel cineva...
Scris 27 July 2010 - 09:12 PM
Distanta a fost motivul, pt ca a plecat din tara. Nu imi permiteam sa ma duc lunar, dar daca imi socoteala, in perioada aia aveam multi bani pe mana.
De aia o sa ma duc anul viitor in vizita ca sa termin povestea din mintea mea.
De aia o sa ma duc anul viitor in vizita ca sa termin povestea din mintea mea.
Scris 27 July 2010 - 10:35 PM
Renunt greu. Deci cred ca inainte de toate, as fi luptat sa fiu fericita.
Nu inteleg ce sens are sa te mai duci in vizita din moment ce totul s-a incheiat intre voi.
Nu inteleg ce sens are sa te mai duci in vizita din moment ce totul s-a incheiat intre voi.
Scris 27 July 2010 - 10:45 PM
... renunţ de a mă înscrie la concurs ! Nu aştept marea şi sarea ...
Oricum, dăcă vreau să merg undeva, merg. Nu postez niciodată pe un forum pentru a câştiga ceva ...
Asta nu face altceva decât să asigure trafic forumului, indiferent care, şi o sumă frumuşică care te-ar putea trimite direct ... nu în Grecia, ci la Monte Carlo. Şi nu o săptâmână, o lună ...
Oricum, dăcă vreau să merg undeva, merg. Nu postez niciodată pe un forum pentru a câştiga ceva ...
Asta nu face altceva decât să asigure trafic forumului, indiferent care, şi o sumă frumuşică care te-ar putea trimite direct ... nu în Grecia, ci la Monte Carlo. Şi nu o săptâmână, o lună ...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Declaratii de dragoste stupide, hilare, originale, texte de "interpelat"
sa abordam tema din timp!!!! |
Victor Apostu | 15 | 2.421 |
|
De ce ar insela o femeie
in primul an de casnicie |
GoldFace | 348 | 22.337 |