Pe la varsta de 3 ani era sa pic de la etaj cand mi-a alunecat covorasul sub picioare, dar in ultim moment sora a intrat in camera si a reusit sa ma prinda.
La varsta de 12 ani eram cu amicii de la bloc la joaca. Saream de pe un gard de 170 de cm direct pe o franghie. La un moment dat cand ma aflam pe gard in picioare pregatit sa sar pe franghie, unul dintre baieti mi-a tras franghia, m-am dezechilibrat si din inertie am picat pe spate. Am ramas aproape 2 minute fara oxigen, dar dupa cateva lovituri puternice primite in spate mi-am revenit.
La 23 de ani pe cand ma duceam la lucru cu masina, in afara orasului s-a franat in coloana ca sa se evite o masina ce bloca sensul de mers, iar cum vizibilitatea era scazuta, am franat in ultim moment si am ajuns pe contra sens in fata unui autobuz.
Impactul a fost aproape frontal, stalpul de la usa soferului fiind rupt, iar motorul a sarit din tampoane. Cand a venit politia prima intrebare a fost daca mai traieste soferul.
Asa cum ziceam, sunt sigur ca acolo sus cineva ma iubeste, iar ingerul meu e unul activ
Voi ce cumpane ati avut?
Contact
Facebook
Twitter
RSS