Oare iubim cu adevarat sau doar avem iluzii peste masura ? "Te-ai schimbat, nu mai esti ca la inceput..."
Scris 26 July 2010 - 09:21 AM
Multi oameni par a se minti singuri. Multi incep "relatii" crezand ca se iubesc, apoi se mira ca acele relatii nu merg, sau ca partenerul, dupa o vreme se schimba, nu mai e ala de care s-au indragostit.
Este o graba asa de mare ? Ne alearga cineva ? Ne pacalim singuri sau pur si simplu nu stim ce vrem ? Disperarea ? Invidia ? Singuratatea ?
Iubiti cu adevarat ? Cum va dati seama ? Credeti in iubirea aia statornica, pe viata ? Exista ? Nu cumva se confunda cu posesia sau cu dependenta ? Sau cu nevoia de sex ? Sau cu nevoia de afectiune ?...
Scris 26 July 2010 - 09:29 AM
Cand esti indragostit/a nu-i vezi defectele. Si cum indragosteala dispare dupa 1 sapt/luna/an incep sa se observe si defectele.
Scris 26 July 2010 - 09:29 AM
Scris 26 July 2010 - 09:51 AM
Scris 26 July 2010 - 09:57 AM
Bahuczki, la Jul 26 2010, 10:51 AM, a spus:
Cunosc situatii din astea.
Recent am cunoscut o tipa care imi zicea ca peste vreo 3 ani vrea sa faca 2-3 copii.
Si i-am zis:"OK, cu cine? si daca partenerul tau nu vrea?"
Scris 26 July 2010 - 10:02 AM
Nici eu nu inteleg mania asta, nu pricep what's the big fuckin' fuss about the fuckin' white dress, the fuckin' house, the fuckin' kids and the fuckin' car. Cica trebile astea veneau de la sine, nu se facea lista ca la tabla de materii si vise cu duiumul. Plus, ce legatura are cu iubirea, adica... daca e reciporca, banuiesc ca si celalat are idei asemanatoare si nu-i nevoie sa i le bagi pe gat cu polonicul, nu ? Pai ori ne iubim ori ne imbatam cu apa rece si e vorba de sex si de proiectarea asupra partenerului de sex a aspiratiilor astora ?
Scris 26 July 2010 - 10:03 AM
acelasi lucru l-am observat si eu...la prima sotie..
pe masura ce a trecut timpul lucrurile s-au mai schimbat,,,si asta din cauza ca interactiunea cu alte familii care deja atinsesera anumite targeturi au influentat intr-o oarecare masura.
Au inceput sa apar pretentii mai putin justificate si fara a lua in calcul realitatea..
Pentru a atinge anumite targeturi, trebuie sa muncesti pentru ele si sa nu renunti usor.
Scris 26 July 2010 - 10:04 AM
amicul_tau, la Jul 26 2010, 10:57 AM, a spus:
Recent am cunoscut o tipa care imi zicea ca peste vreo 3 ani vrea sa faca 2-3 copii.
Si i-am zis:"OK, cu cine? si daca partenerul tau nu vrea?"
Deci asta se intelege prin iubire ? Avand in vedere ce ziceti voi... seamana mai degraba a o farsa iubirea asta decat a un sentiment frumos.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
sado | 365 | 23.288 |
|
Cand se simt barbatii singuri? | catherinedeneuve | 148 | 9.108 |
|
Ce-si doresc femeile? | heidy | 398 | 17.750 |
|