Topic de expunere publica a userilor roportal poze cu NOI - teme combinate
Scris 30 December 2005 - 01:58 PM
nu prea am beut. decat vreo 3 paharele de garonne bianco. 
andra, sunt niste amici pe care ii cunosc de ani de zile...ne permitem intre amici sa ne luam in brate...
andra, sunt niste amici pe care ii cunosc de ani de zile...ne permitem intre amici sa ne luam in brate...
Scris 30 December 2005 - 02:01 PM
da,inteleg,vorbe'am si eu..asa!!fara sa stiu de mine,mai.haideti,ca..ne'am lungit,......si suntem offtopic 
on:poza asta de la avatar,e facuta de sarbatori!!chiar in seara de craciun!!dupa ce au plecat..niste..invitati
on:poza asta de la avatar,e facuta de sarbatori!!chiar in seara de craciun!!dupa ce au plecat..niste..invitati
Aceasta postare a fost editata de Andradada: 30 December 2005 - 02:02 PM
Scris 30 December 2005 - 02:31 PM
Eee....si uite ca adaug si eu acum 2 poze , ca sa nu ma certe aiCuraj ca nu am publicat ceva pe topicul sau ...
Din pacate pun doar doua imagini , pentru ca in anul asta fie nu am facut poze care sa fie "reprezentative" pentru sarbatori , fie am facut unele mai personale ce nu pot fi postate pe net
. Am postat o poza cu bradul meu si in cealalta poza e prietena mea langa brad (cu voia voastra, nu mi-am mai postat si moaca mea aici... )
brad.jpg (81.26K)
Number of downloads: 215
smildy.jpg (43.33K)
Number of downloads: 391
. Am postat o poza cu bradul meu si in cealalta poza e prietena mea langa brad (cu voia voastra, nu mi-am mai postat si moaca mea aici... )
brad.jpg (81.26K)
Number of downloads: 215
smildy.jpg (43.33K)
Number of downloads: 391
Contact
Facebook
Twitter
RSS