sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

va rog mult sa ma ajutati un slide show Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Cojcaru 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-July 10

Scris 25 July 2010 - 09:20 PM

m-am certat cu prietena mea si vreau sa fac un slide show de asta ca pe youtube cu poze cu unda melodic si cu texte pe poze...dar nu ma pricep am inteles ca porshow gold e bun da r nu stiu sa lucrez cu prorame de astea...care ma ajuta?multumesc
0

#2 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 25 July 2010 - 09:44 PM

Vezi postareaCojcaru, la Jul 25 2010, 10:20 PM, a spus:

m-am certat cu prietena mea si vreau sa fac un slide show de asta ca pe youtube cu poze cu unda melodic si cu texte pe poze...dar nu ma pricep am inteles ca porshow gold e bun da r nu stiu sa lucrez cu prorame de astea...care ma ajuta?multumesc

PhotoDex ProShow..
este foarte bun si usor de folosit..
0

#3 Utilizator offline   Cojcaru 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 25-July 10

Scris 25 July 2010 - 10:08 PM

Vezi postareaNABOO, la Jul 25 2010, 10:44 PM, a spus:

PhotoDex ProShow..
este foarte bun si usor de folosit..

te rog frumos ma poti ajuta tu...am facut eu cv cv...dar cand am salvat imi arata doar un fisier de ala text nush chiar nush sa folosesc..vrei sa ma ajuti te rog mult
0

#4 Utilizator offline   Antinari 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 09-July 10

Scris 31 July 2010 - 12:30 PM

Windows Movie Maker (e inclus in windows). Mai usor ca asta nu stiu care ar putea fi...
0

#5 Utilizator offline   Zavera1233 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-July 10

Scris 03 August 2010 - 12:27 PM

Windows Movie Maker , este unul foarte bun . Il ai inclus in windows nu mai trebuie sa il descarci decat daca vrei sa faci upgrade.
0

#6 Utilizator offline   Crespo02 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 07-June 11

Scris 07 June 2011 - 01:28 PM

Buna. Am si eu o problema cu monitorul , cand aprind PC-ul, imi palpaie becul verde de la monitor si se vede tot negru .... trebe sa stau vreo 10 minute sa se aprinda si monitorul . Daca se pricepe cineva din voi sami spuneti si mie va rog ce este defect la el mai sigur... Astept un raspuns va rog !
0

#7 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 07 June 2011 - 02:15 PM

Vezi postareaCrespo02, la 07 June 2011 - 01:28 PM, a spus:

Buna. Am si eu o problema cu monitorul , cand aprind PC-ul, imi palpaie becul verde de la monitor si se vede tot negru .... trebe sa stau vreo 10 minute sa se aprinda si monitorul . Daca se pricepe cineva din voi sami spuneti si mie va rog ce este defect la el mai sigur... Astept un raspuns va rog !

Nu ştiu ce monitor ai, dar eu am avut o problemă cu un LCD: exact aceeaşi problemă ! Pâlpâia becul de la monitor, şi se făcea fie verde, fie portocaliu. Şi numai din întâmplare se putea aprinde. Am crezut că e ceva cu calculatorul, însă, după "cercetări" mai amănunţite, mi-am dat seama că e monitorul: a avut ceva la cipul propriu. L-am dus la reparat şi totul merge bine.
0

#8 Utilizator offline   Holiday_ 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 20-June 11

Scris 27 June 2011 - 09:57 AM

Vezi postareaCrespo02, la 07 June 2011 - 01:28 PM, a spus:

In primul rand ar trebui sa determini ce cauzeaza problema. Testeaza monitorul pe alt pc sa vezi daca ai aceeasi problema. Daca nu prezinta aceleasi simptome verifica placa video (daca e dedicata). Am avut o problema similara, nu mai primeam semnal in monitor si am rezolvat cu reset de bios.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Filme gratuite de pe Internet
O adresă sigură măcar,vă rog!
Trixi  4 14.218
Replici noi Ecran neaprins Soll88  2 1.125