M-am saturat de viata .. niste sfaturi ?
Scris 24 July 2010 - 12:37 AM
DAR nu-i asa, urasc viata, viata mea .. e prea monotona, plictisitoare ..
cum pot sa-mi fac viata mai frumoasa, sa simt ca traiesc (acum simt ca traiesc degeaba, desi constientizez ca e o prostie)
m-am documentat si am ajuns la concluzia ca e o problema psihica, o depresie .. nici nu-mi mai vine sa ies p-afara sau sa stau pe calculator/la TV cum obisnuiam sa fac inainte .. pur si simplu m-am saturat de TOT
va rog, niste sfaturi daca se poate :[[
de notat faptul ca sunt mai timid de felul meu :{
Scris 24 July 2010 - 07:09 AM
Vorbitul este cel mai bun medicament acum pentru tine, si din fericire, tu ai facut macar primul pas in a cere ajutor.Doresc sa-i faci si pe urmatorii si sa ai o adolescenta fericita in continuare.
Scris 24 July 2010 - 07:49 AM
Faraday, la Jul 24 2010, 12:37 AM, a spus:
Mergi la munte, la padure, undeva in mijlocul naturii, posibil pe malul unei ape, faci un foc si-l intretii o zi si-o noapte. Poti lua si undita cu tine si-un ceaun pentru cazul in care-ti vine pofta de mancare...
Scris 24 July 2010 - 07:50 AM
Pippo, la Jul 24 2010, 08:49 AM, a spus:
Da, da ... si canta :
Sunt singurel Bing Bang
Printre copaci Bing Bang
Si sunt lovit Bing Bang
Si sangerez Bing Bang
Scris 24 July 2010 - 11:08 AM
Faraday, la Jul 24 2010, 01:37 AM, a spus:
vai di capu' meu, ce gasca aveam la varsta ta!!! si cate nebunii mai faceam!!!
e drept, pe vemea aia se putea mai usor. nu era netu' iar tv-u' era mai mult piesa de mobilier, discotecile erau putine si doar in weekend (sau doar duminica?
Aceasta postare a fost editata de CY73: 24 July 2010 - 11:56 AM
Scris 24 July 2010 - 11:15 AM
Faraday, la Jul 24 2010, 01:37 AM, a spus:
cum pot sa-mi fac viata mai frumoasa, sa simt ca traiesc (acum simt ca traiesc degeaba, desi constientizez ca e o prostie)
m-am documentat si am ajuns la concluzia ca e o problema psihica, o depresie .. nici nu-mi mai vine sa ies p-afara sau sa stau pe calculator/la TV cum obisnuiam sa fac inainte .. pur si simplu m-am saturat de TOT
de notat faptul ca sunt mai timid de felul meu :{
Daca te-ai saturat de tot, nu te-ai saturat si de a lua viata ca pe ceva monoton pt ca tu o faci monotona? Pentru ca daca viata ta e plictisitoare e pentru ca asa vrei tu. In realitate viata e foarte diversa si fiecare poate gasi in ea aspecte pe gustul propriu.
Poate ca psihologul/psihiatrul reuseste sa-ti inteleaga resorturile si sa te indrume, sa-ti ofere un mijloc de ameliorare, dar in final tu singur tre sa fii acela care vei regasi echilibrul.
Eu cred de fapt ca esti prea lenes ca sa te implici in ceva
Scris 24 July 2010 - 05:11 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Vorbe de alint si dulcegarii...
Cum ne dezmierdam unii pe altii.... |
Amarena | 64 | 37.103 |
|
Intrebare pentru soferi | robertzica | 25 | 3.182 |