Fiind barbat, logic, am cautat profilurile fetelor. Am avut cateva constatari neplacute, pe care le cam vad si in viata de zi cu zi. Intai scot din discutie prostituatele - pana la urma genul ala de site-uri le permit reclama rapida si ieftina. Apoi continui cu celelalte. Nu pricep de ce foarte multe, exagerat de multe incearca sa para profunde, cu tot felul de citate din felul de carti. De cele mai multe ori am vazut ca oamenii oricum nu se tin de chestiile alea, sunt doar chestii comerciale, cam ca o eticheta, ei nu se ghideaza dupa zicalele alea. Apoi, trec de profunde, ajung la cele cu lumea roz - sunt o fata draguta, sociabila, zambitoare, bla-bla-bla... Pai sa fiu al dracu' daca merge cu astea zambitoare s.a.m.d. sa fii dragut si zambitor. Nu sunt de acord sa treci ca esti vesela si de viata etc. daca nu esti, daca trebuie sa intru cu partea negativa a personalitatii peste tine ca sa primesc un raspuns (da, bad boys win all the time). Mai departe apar inabordabilele - ca spun mai multe cui imi castiga increderea si alte bullshit-uri d-astea. Pai, frate, ce dracu te mai bagi pe site de socializare daca nu ai de gand sa comunici ? Prin ce sa-ti castige increderea ? Prin comment-uri cretine ? Probabil ca nu inteleg eu ce e aia socializare online. La fel nu inteleg cum dracu de dupa ce pacalesti omul ce doreste sa socializeze sa iti dea o data de contact (daca ii ceri pe de-a dreptul nu iti da nimic, e teoria aia ca nu meriti ca nu te-ai remarcat prin nimic, iar ca sa te remarci de obicei tre sa zici ceva al dracu, fun si original) omul raspunde la salut si apoi asteapta ca vaca sa fie distrat pentru ca nu stie sa comunice nimic, nu are chef de nimic and so on - e cam ca acela de asteapta seren sa il loveasca masina in mijlocul drumului fara sa se miste din fata ei. Dar poate nu am intalnit eu persoanele potrivite, cine stie...
Cat priveste baietii care "socializeaza"... Mi se pare ca ei rup norma cu cretinitati gen "ce mumoasa esti, pupici, da-mi te rog si mie un id..." and so on. Oricum sunt de 20 ori mai multi decat fetele din ce am observat - dar avand in vedere "educatia" din societataea noastra e ceva normal.
Intrebarea mea este... Ce e aia socializare online ? Ca mie nu mi se pare ca exista aceasta socializare, e un joculet cretin la care din intamplare mai pica din cand in cand ceva si cam atat. Si ceva-ul nu pica nepacalit, in niciun caz prin "socializare" - gen discutii amicale intre doi oameni, rabdarea si posibilitatea de a face cunostinta.
Rog pe careva sa editeze titlul ca din viteza am gresit un cuvant
Contact
Facebook
Twitter
RSS