sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Illuminati si francmasoneria in Romania este cineva documentat despre asta? Evaluare topic: - - - - -

#61 Utilizator offline   Think_about 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 31-July 10

Scris 02 August 2010 - 09:54 PM

Vezi postareaTriffandraniel, la Aug 2 2010, 09:14 PM, a spus:

bai da mai lasa-ne cu abureala ta,nu mai manca ***** atata.am inteles ca esti evreu si ca ca esti mandru de asta,am inteles ca negi absolut total existenta illuminatilor si rolul masoneriei si a evreilor in asta,am inteles ca pentru tine tot ceea ce nu se poate dovedi nu poate exista; ok,gata. am inteles opinia ta,mersi

Dixit: Problema nu este daca ai inteles ci daca ai inteles bine ceea ce ai inteles :think: :) :P
0

#62 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 02 August 2010 - 10:18 PM

Vezi postareaandi_, la Jul 25 2010, 11:49 AM, a spus:

inca ma minunez cati naivi sunt pe lumea asta...si usor manipulabili.....poate si de aceea meritam tot ce ni se intampla si in Romania si in lume.....

Nu te mai minuna ... ca de tine te minunezi!

Societatile conduse de masoni .... sunt cele mai dezvoltate societati ...adica cele in care toata populatia tarii traieste demn si civilizat ...si stii de ce ?

Pentru ca in masonerie intra adevaratele elite ...si este normal ca elitele sa conduca ...si nu sarlatanii ....asa cum este cazul in Romania in care masoneria este deocamdata la nivelul genunchiului broastei!

Deocamdata in Romania conducerea este de model ortodox ...adica sarlatanie pe fata ... si minciuni cat cuprinde ...bineinteles pentru prosti!

Asa ca mai studiaza fenomenul ...si invata sa faci deosebirea dintre conducerea Elitelor ...si cea a Sarlatanilor de tip BOR!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Capitalismul in faliment? Ce ne asteapta? _Undying_  34 3.267
Hot Topic (New) Atasamente Pot fi romanii o natiune unita si solidara? G_Eugen  148 38.194
Replici noi 10 mai - O sărbătoare naţională
Recunoaşterea zilei de 10 mai ca una din sărbătorile na
Apokolo  12 2.808
Replici noi Despre noul Cod al Muncii ^Dorin  4 2.223
Replici noi Korea de Nord Kahila  14 6.342