sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Illuminati si francmasoneria in Romania este cineva documentat despre asta? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Triffandraniel 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-July 10

Scris 23 July 2010 - 06:19 PM

Salut!

locuiesc in Italia,si observ cum s-a schimbat Romania in rau de la Moartea lui Ceausecu.

Care este implicarea masonilor si a "illuminatilor" la noi in Romania?

am auzit ca in timpul celui de-al doilea razboi mondial,evreii au venit la noi in tara si au inceput sa ne fure intr-un fel sau altul. faceau afaceri cu bauturi alcolice cu taranii,ii indatorau,chestii d`astea...

ce se intampla in prezent? presupun ca masonii vor sa ne faca super datori (ca sa isi poata pune la noi in tara fel si fel de baze militare) si ca incearca sa reduca populatia romana (de altfel crestina) intr-un fel (virusuri ciudate,vaccinuri periculoase,activitate extrem de activa a ploilor in zona Romaniei (interesul lor in asta ar fi ca sa ne "inece putin" si sa ne scada din Produsul Inter Brut (nu se mai poate cultiva nimic).

ce parere aveti despre Dan Diaconescu?

va reusi sa se reinfinteze PCR-ul ?

ce parere aveti despre faptul ca vor sa destrameze Romania facand Ardealul teritoriu ungurean?

Aceasta postare a fost editata de Triffandraniel: 23 July 2010 - 06:30 PM

0

#2 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 23 July 2010 - 08:01 PM

Vezi postareaTriffandraniel, la Jul 23 2010, 06:19 PM, a spus:

Salut!

locuiesc in Italia,si observ cum s-a schimbat Romania in rau de la Moartea lui Ceausecu.

Niciuna ... ai auzit tu ca in Romania sa exista elite?
Pai Masoneria este o organizatie a elitelor si nu a gunoaielor ...adica a celor care se cred elite in Romania!

In plus de asta ...retine ca ceea ce vezi tu ca mizerie morala si decadere are ca si cauza UNICA generalizarea modelului Ortodox.

Adica sarlatanie si imoralitate generalizata ca la orice biserica ortodoxa ...si ce s-au mai extins aceste biserici ..ai putea spune ca la fel cu "mizeria spirituala" pe care o propovaduiesc!
0

#3 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 24 July 2010 - 11:53 AM

Vezi postareaTriffandraniel, la Jul 23 2010, 07:19 PM, a spus:

Salut!

am auzit ca in timpul celui de-al doilea razboi mondial,evreii au venit la noi in tara si au inceput sa ne fure intr-un fel sau altul. faceau afaceri cu bauturi alcolice cu taranii,ii indatorau,chestii d`astea...

ce se intampla in prezent? presupun ca masonii vor sa ne faca super datori (ca sa isi poata pune la noi in tara fel si fel de baze militare) si ca incearca sa reduca populatia romana (de altfel crestina) intr-un fel (virusuri ciudate,vaccinuri periculoase,activitate extrem de activa a ploilor in zona Romaniei (interesul lor in asta ar fi ca sa ne "inece putin" si sa ne scada din Produsul Inter Brut (nu se mai poate cultiva nimic).

ce parere aveti despre Dan Diaconescu?

va reusi sa se reinfinteze PCR-ul ?

ce parere aveti despre faptul ca vor sa destrameze Romania facand Ardealul teritoriu ungurean?

este clara implicarea masonilor in romania....caci aici cine e sarac ajunge la puscarie..cine e bogat scapa doar cu un joc de imagine..iar politicienii sunt plini de averi facute ilegal si imbogatiti de masoni ...si bineinteles nici un politician nu e dupa gratii.....ai perfecta dreptate..tara e in haos...se indreapta spre groapa....si nu din cauza bisericii....ci a masoneriei....iar mai nou se doresc conflicte in tinutul secuiesc...si autonomii de tot felul......de genul kosovo

Aceasta postare a fost editata de andi_: 24 July 2010 - 11:57 AM

0

#4 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 24 July 2010 - 12:40 PM

Vezi postareaTriffandraniel, la Jul 23 2010, 07:19 PM, a spus:

Poate asa , locuitorii aia vor duce mai bine .
0

#5 Utilizator offline   Evreul 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-July 09

Scris 24 July 2010 - 03:44 PM

Eu evreul ti-as propune ca sa te intorci imediat in Romania la care se pare ca esti asa de ingrijorat,poate-poate vei reusii tu sa aranjezi lucrurile mai bine. Eu pot sa-ti ajut cu trimiterea cativa evrei in Romania ca poate nu esti informat, evrei in Romania-yoc.
Despre masonerii (claditorii) ei fac multe fapte bune in toata lumea .Iluminatii si ei fac bine ca economuisesc electricitate oamenilor. Daca totus vrei sa ajuti Romaniei ca sa se inbunatateasca starea ei,ia la tine in Italia pe antisemitii care intorc Romania in evul mediu. Astea sunt sfaturile unui umil evreu.
0

#6 Utilizator offline   Evreul 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-July 09

Scris 25 July 2010 - 10:34 AM

Illuminatii a fost o grupa de oameni de stinta care au fost nevoiti sa devina o casta secreta cu singurul scop,a nu se aresta, judeca si chiar sa fiu arsi pe rug de catre biserica catolica numai pentru ca se ocupau de stinte ,lucru care era socotit de biserica ca o erezie. Totul a inceput cu Galileo Galilei care a reusit sa supravietuiasca numai dupa ce a negat in public teoriile sale si ca pamantul nu este rotund ci plat si se afla in centrul universului cum Biserica a vrut. Altii au avut mai putin noroc si au fost arsi de vii pe rug.
Populatia ma ignoranta, care nu era invtata,a presupus cu timpul tot felul de teorii ca si cum este vorba de o noua religie, ca tinta illuminatilor este sa stapaneasca lumea si tot felul de alte baliverne. Personal mie imi aduce aminte cum multi crestini se refera de exemplu la Talmudul evreu. Si aci ignoranta si frica de necunoscut a nascut o industrie de teorii, una mai traznita decat alta.
0

#7 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 25 July 2010 - 11:03 AM

Vezi postareaEvreul, la Jul 25 2010, 11:34 AM, a spus:

Illuminatii a fost o grupa de oameni de stinta care au fost nevoiti sa devina o casta secreta cu singurul scop,a nu se aresta, judeca si chiar sa fiu arsi pe rug de catre biserica catolica numai pentru ca se ocupau de stinte ,lucru care era socotit de biserica ca o erezie. Totul a inceput cu Galileo Galilei care a reusit sa supravietuiasca numai dupa ce a negat in public teoriile sale si ca pamantul nu este rotund ci plat si se afla in centrul universului cum Biserica a vrut. Altii au avut mai putin noroc si au fost arsi de vii pe rug.
Populatia ma ignoranta, care nu era invtata,a presupus cu timpul tot felul de teorii ca si cum este vorba de o noua religie, ca tinta illuminatilor este sa stapaneasca lumea si tot felul de alte baliverne. Personal mie imi aduce aminte cum multi crestini se refera de exemplu la Talmudul evreu. Si aci ignoranta si frica de necunoscut a nascut o industrie de teorii, una mai traznita decat alta.

banuiesc ca nu ai auzit de familiile Bilderberg si Rockefeller....cele mai influente familii in masonerie....mai informeaza-te....masoneria si iluminatti chiar exista....ei au provocat criza si multe alte porcarii pe lumea asta

http://www.youtube.com/watch?v=-whcDGyEpIo...feature=related

http://www.youtube.c...h?v=pVEPlxwlzCE
0

#8 Utilizator offline   Triffandraniel 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-July 10

Scris 25 July 2010 - 11:29 AM

Vezi postareaandi_, la Jul 25 2010, 12:03 PM, a spus:

banuiesc ca nu ai auzit de familiile Bilderberg si Rockefeller....cele mai influente familii in masonerie....mai informeaza-te....masoneria si iluminatti chiar exista....ei au provocat criza si multe alte porcarii pe lumea asta

http://www.youtube.com/watch?v=-whcDGyEpIo...feature=related

http://www.youtube.c...h?v=pVEPlxwlzCE

Bilderbergii sunt sefii marilor compani si corporatii,care se intalnesc mereu in secret si planuiesc viitorul afacerilor mondiale,incercand sa faca un New World Order

Rockefeller e familia celor mai mari si importanti bancheri,daca nu ma insel sunt cei care au facut primele banci in America,dand inceput sistemului monetar care ii indatora pe toti si le fura aurul,ceea ce se intampla si in ziua de astazi....

:flowers: :yes:
0

#9 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 25 July 2010 - 11:49 AM

imediat dupa investitura in functie a lui Obama,acesta a avut o intalnire cu cele doua familii Bilderberg si Rockefeller....ma intreb de ce? sunt unii pe aici pe forum care afirma ca nu exsita masonerie...sau daca exista...acestia vor binele lumii...ce gluma buna....pentru naivi...eu cred ca la acea intalnire sigur s-au trasat proiecte si decizii comune pentru binele americii nu? si al lumii evident..... :flowers:

inca ma minunez cati naivi sunt pe lumea asta...si usor manipulabili.....poate si de aceea meritam tot ce ni se intampla si in Romania si in lume.....
0

#10 Utilizator offline   enoch 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-June 07

Scris 25 July 2010 - 02:09 PM

Vezi postareaandi_, la Jul 25 2010, 12:49 PM, a spus:

imediat dupa investitura in functie a lui Obama,acesta a avut o intalnire cu cele doua familii Bilderberg si Rockefeller....ma intreb de ce? sunt unii pe aici pe forum care afirma ca nu exsita masonerie...sau daca exista...acestia vor binele lumii...ce gluma buna....pentru naivi...eu cred ca la acea intalnire sigur s-au trasat proiecte si decizii comune pentru binele americii nu? si al lumii evident..... :flowers:

inca ma minunez cati naivi sunt pe lumea asta...si usor manipulabili.....poate si de aceea meritam tot ce ni se intampla si in Romania si in lume.....

Daca masoneria este intr-adevar sursa tuturor relelelor din lume, imi permit sa-ti pun urmatoarea intrebare:

Cum iti explici ca unele din cele mai puternice state, din punct de vedere politic si economic, sunt state fundamentate pe principii masonice? exeplele sunt urmatoarele

suedia - poate nu stiai dar exista un Rit Masonic Suedez
germania- Ritul Masonic German
UK - UGLE( marea loja unita a angliei, originea tuturor lojilor albastre regulare din lume)
SUA- Marea Loja Mama a Lumii, originea tuturor lojilor de rit scotian antic si acceptat din lume, Ritul Shrine, Ritul Grotto
Franta - originea lojilor " Le Droit Humain, Ritul Francez, Ritul scotian rectificat

Ce se intampla in romania este o exceptie nefericita unde principiile masonice sunt negate in defavoare unor avantaje materiale meschine, altfel nu-mi pot explica cum oameni de valoare indoielnica dar cu putere financiare, obtinuta de multe ori prin metode neortodoxe(ca sa fiu elegant in exprimare), au devenit membrii acestei fratii.
Te pretinzi liber dar din nefericire esti manipulat de frica.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari