sau Inregistrare

• 21 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai părăsit? semnificatia sfasietoarelor cuvinte Evaluare topic: - - - - -

#191 Utilizator offline   Athmy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-December 10

Scris 01 May 2011 - 07:39 PM

Nu esti tu mai destept ca toti Sikulica

pai toti oamenii se bazeaza pe o sarlatanie, sau sarlatanul esti talica?

toti sunt orbi, nu pot citi si ei ce citesti tu, ce sa zic

pai am grija, dar cand e cazul :)
0

#192 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 01 May 2011 - 08:22 PM

Vezi postareaAthmy, la 01 May 2011 - 07:39 PM, a spus:

Nu esti tu mai destept ca toti Sikulica

Nici nu ma cred mai destept ...ci doar mai bine documentat!

Citeaza

pai toti oamenii se bazeaza pe o sarlatanie, sau sarlatanul esti talica?

ce perle mai debitezi!
Tu crezi ca eu postez din Romania, tara in care toti sunt mari credinciosi ...da de aia tot fura sau mint?

Citeaza

toti sunt orbi, nu pot citi si ei ce citesti tu, ce sa zic

Da ...multi (nu toti) sunt orbi ...ptr ca nu exista nici un orb mai orb decat acela care NU VREA sa vada!
0

#193 Utilizator offline   Athmy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 01 May 2011 - 08:50 PM

Adica toti nemtii sunt atei? Sau numai romanii sunt prosti?

Pai de atatea veacuri ne intemeiem credinta pe Iisus, si vii tu acum cu o scorneala poleita ca sorcova de Anul Nou, si ai pretentii de documentare. Si vorbesc despre toti crestinii, ca eu poate nu stiu, dar nu sunt toti orbiti in turma, iar pe tine te-a lovit fulgerul cunoasterii si te-a trasnit :)
0

#194 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 02 May 2011 - 09:14 PM

Vezi postareaAthmy, la 01 May 2011 - 08:50 PM, a spus:

Adica toti nemtii sunt atei? Sau numai romanii sunt prosti?

Da!
Nu pentru ca foarte multi nemti sunt totusi credinciosi ...ci ptr ca cei care cred nu FURA!

Citeaza

Pai de atatea veacuri ne intemeiem credinta pe Iisus,

Pai intre timp vremurile s-au schimbat!
Azi nu mai e nevoie de credinta ...ci de STIINTA !
Nu vezi ca si la Facultatea de Teologie esti admis dupa ce STII si nu dupa cat de tare crezi a proasta?

Citeaza

si vii tu acum cu o scorneala poleita ca sorcova de Anul Nou, si ai pretentii de documentare.

Vad ca nu ai priceput mai nimic!
Tu ziceai ca ceea ce ne uneste ca popor, sunt traditiile crestine !
Si eu ti-am aratat ca nici acelea nu apartin poporului roman ...deci din religie lipseste acel lipici care ar putea sa ne uneasca !

Citeaza

Si vorbesc despre toti crestinii, ca eu poate nu stiu, dar nu sunt toti orbiti in turma, iar pe tine te-a lovit fulgerul cunoasterii si te-a trasnit :)

Pai acei crestini care stiu in loc sa creada ... sunt condamnati din start la focul vesnic ...pentru ca Biblia va invata sa nu va incredeti in mincinoasa stiinta (vezi 1 Timotei 6.20)

Iata ce te invata Biblia:

Faptele apostolilor 4
34 Şi nimeni între ei nu era lipsit, pentru că toţi câţi aveau ţarini sau case le vindeau şi aduceau preţul celor vândute

35 şi-l puneau la picioarele apostolilor
.

... de ce nu indepliniti voi credinciosii aceasta pilda ?????
0

#195 Utilizator offline   Athmy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 03 May 2011 - 09:02 AM

Eu am zis ca si traditiile crestine sunt bune la ceva, nu le arunci la cos sau aduci osanale stiintei, pe care nu o ai.
Sunt si oameni simpli sa stii, si cu bun simt, iar credinta inseamna ceva pentru ei, in locul mintilor infumurate ale unora, lor le face bine sa aiba ceva aproape de sufletul lor.

Iar Biblia ne invata multe, prin parabole, nu mai lua totul mura in gura a proasta :)
0

#196 Utilizator offline   i0an 

• .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-April 10

Scris 03 May 2011 - 09:46 AM

Vezi postareaBiotika, la 22 July 2010 - 09:09 AM, a spus:

La Calvar, Iisus a pus una din întrebările cele mai sfâsietoare puse vreodată „Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai părăsit?”
Care credeti ca este adevarata semnificatie a cuvintelor de mai sus?

Omul care nu ajunge sa isi puna aceasta intrebare niciodata, nu va trai nici "invierea", nici "schimbarea la fata" si nici "inaltarea", ci va fi mort desi e viu si va muri ca un om, nu ca un "dumnezeu" (sau poate e deja desavarsit cine stie!).
0

#197 Utilizator offline   Eugen3 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-March 11

Scris 04 May 2011 - 12:28 PM

Vezi postareaNumenume, la 03 May 2011 - 09:46 AM, a spus:

Omul care nu ajunge sa isi puna aceasta intrebare niciodata, nu va trai nici "invierea", nici "schimbarea la fata" si nici "inaltarea", ci va fi mort desi e viu si va muri ca un om, nu ca un "dumnezeu" (sau poate e deja desavarsit cine stie!).

Isus simte că Tatăl său şi-a retras, ca să spunem aşa, ocrotirea de la el pentru a permite ca integritatea sa să fie testată până la limită, de aceea Isus citează cuvintele lui David

(Psalmul 22:1) . . .Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, de ce m-ai părăsit? De ce stai departe de salvarea mea, de cuvintele gemetelor mele?
0

#198 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 04 May 2011 - 09:59 PM

Vezi postareaEugen3, la 04 May 2011 - 12:28 PM, a spus:

Isus simte că Tatăl său şi-a retras, ca să spunem aşa, ocrotirea de la el pentru a permite ca integritatea sa să fie testată până la limită, de aceea Isus citează cuvintele lui David

(Psalmul 22:1) . . .Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, de ce m-ai părăsit? De ce stai departe de salvarea mea, de cuvintele gemetelor mele?

oare pina cind pot crestinii ocoli adevarul,si care ar fi interesul?
Eugen,ti-am axplicat ,si nu numai tie ca de sute de ori am aratatca David a zis ;Pentru ce mai parasit Si Isus a folosit alt cuvint ;Sabacta-ani=Pentru ce mai incurcat.
Acum nu are importanta cum a zis.Important este de ce mintiti siu spuneti ca azis ca David.Ca nu e adevarat.David a zis Azavta-aniSi Isus Sabacta-ani.
Deci pe cine vreti sa mintiti.Ca noi avem Tora si cunoastem limba.

Vezi postareaEugen3, la 04 May 2011 - 12:28 PM, a spus:

(Psalmul 22:1) . . .Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, de ce m-ai părăsit? De ce stai departe de salvarea mea, de cuvintele gemetelor mele?

Se ivesc aici citeva probleme majore si ma mir ca crestinii trec asa de usor peste ele.
10Daca Isus nu a zis cum a zis David.,cine are interes sa puna cuvintele lui David in gura lui dar gresit?
20In acest caz ori Isus nu a zis nimic si cineva a vrut sa arate ca David a proorocit despre el si a copiat prost textul.
Si in loc de azavta-ani a pus Sabacta-ani.
3)Rezulta de aici ca acela nu a fost un iudeu, ca nu stia ivrit ,si nu stia ce diferenta este intre azavta-ani si Sabacta-ani.
0

#199 Utilizator offline   VEMANS 

• gandac flituit
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 05 May 2011 - 06:24 AM

Vezi postareahaym herman, la 04 May 2011 - 09:59 PM, a spus:

Se ivesc aici citeva probleme majore si ma mir ca crestinii trec asa de usor peste ele.
10Daca Isus nu a zis cum a zis David.,cine are interes sa puna cuvintele lui David in gura lui dar gresit?
20In acest caz ori Isus nu a zis nimic si cineva a vrut sa arate ca David a proorocit despre el si a copiat prost textul.
Si in loc de azavta-ani a pus Sabacta-ani.
3)Rezulta de aici ca acela nu a fost un iudeu, ca nu stia ivrit ,si nu stia ce diferenta este intre azavta-ani si Sabacta-ani.

Parerea mea este ca ai dreptate . Evanghelia nu este a lui ...ci dupa....Ele nu pretind că ar fi fost scrise de martori la viaţa lui Isus, iar istoricii au recunoscut de mult că ele au fost produse de creştini din a doua sau a treia generaţie, trăind în alte ţări decât Isus , vorbind o limbă diferită (greacă în loc de aramaică), trăind în circumstanţe diferite şi adresându-se unui public diferit.
0

#200 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 08 March 2012 - 10:42 PM

Vezi postareaVEMANS, la 05 May 2011 - 06:24 AM, a spus:

Parerea mea este ca ai dreptate . Evanghelia nu este a lui ...ci dupa....Ele nu pretind că ar fi fost scrise de martori la viaţa lui Isus, iar istoricii au recunoscut de mult că ele au fost produse de creştini din a doua sau a treia generaţie, trăind în alte ţări decât Isus , vorbind o limbă diferită (greacă în loc de aramaică), trăind în circumstanţe diferite şi adresându-se unui public diferit.

Oare nu mai sint argumente,cu privire la ultimele cuvinte ale lui Isus?
A repetat Isus cuvintele lui David din ps 22;1 sau a zis asa cum este scris Lama Sabacta-ani?Pentru ce mai incurcat/?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 21 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Insemne crestine avgustul  4 1.799
Hot Topic (No New) De ce orice credinta este urmata de îndoiala ?
Fa ce spune popa ... !
GeoFiloRo  37 4.261
Replici noi > 2 = DA; 1 = NU? octav.c  1 505
Hot Topic (New) Pacatul - necesar ?
Cunoasterea binelui si a raului.
Majer  205 13.538
Hot Topic (New) Atasamente Sufletul * * * * * umilitul  2.048 101.829