sau Inregistrare

• 21 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai părăsit? semnificatia sfasietoarelor cuvinte Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 22 July 2010 - 10:46 AM

Vezi postareaBiotika, la Jul 22 2010, 10:09 AM, a spus:

La Calvar, Iisus a pus una din întrebările cele mai sfâsietoare puse vreodată „Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai părăsit?”
Care credeti ca este adevarata semnificatie a cuvintelor de mai sus?

Ca Isus NU este Dumnezeu,ori nu s-ar ruga lui insisi altminteri ca unui Dumnezeu,si cu atat mai putin ar putea sa se considere parasit de Dumnezeu.Cum sa fie parasit de Dumnezeu,fiind Dumnezeu?! :o: ;)
0

#12 Utilizator offline   Biotika 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-July 10

Scris 22 July 2010 - 10:50 AM

Vezi postareaArcangelo, la Jul 22 2010, 11:44 AM, a spus:

si daca n-ar fi fost astea exact, reiese ca le-a rostit! Cand ma gandesc la ele simt o suferinta incredibila, de ce a fost atat de afectat, El era parte din divinitate, si intelegea totul mai bine decat oricine?, nu?
0

#13 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 22 July 2010 - 10:53 AM

Vezi postareaBiotika, la Jul 22 2010, 10:43 AM, a spus:

Eu nu pot concepe ideea unui Iisus cu pacate, fie ele luate si prin simpla "vizita" pe pamant. Daca ar fi adevarata traducerea lui Pippo mi s-ar pare logic, dar e prima data cand aud asa o traducere. Poti veni cu argumente? Unde ai gasit traducerea?

Am citit-o explicata de cineva iluminat. Efectiv nu am verificat pe textul original. Ramane oricum singura solutie in cazuri neclare sa se investigheze direct textul original cu ajutorul unui traducator specializat. Vezi in cartea asta, sunt explicate mai multe de oameni ce stiu ce spun, printre care si greseala asta, ce bineinteles poate fi investigata in detaliu pe textul original:

DAVID R.HAWKINS - Ochiul Sinelui
http://www.scribd.co.../Ochiul-Sinelui

PS Ca sa citesti, cel mai indicat e sa descarci fisierul PDF pe disc.
0

#14 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 22 July 2010 - 10:51 AM

Si noi suntem parte din divinitate -mesajul lui Isus a fost chiar asta,ca suntem toti parte din Dumnezeu,nu ca el e mai special ca fiu al lui Dumnezeu decat toti ceilalti,asa cum a vrut biserica sa spuna.
0

#15 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 22 July 2010 - 10:54 AM

asta am găsit - Isaia 53

4. Dar El a luat asupră-Şi durerile noastre şi cu suferinţele noastre S-a împovărat. Şi noi Îl socoteam pedepsit, bătut şi chinuit de Dumnezeu,
5. Dar El fusese străpuns pentru păcatele noastre şi zdrobit pentru fărădelegile noastre. El a fost pedepsit pentru mântuirea noastră şi prin rănile Lui noi toţi ne-am vindecat.
12. ...Că El a purtat fărădelegile multora ...

cel parafrazat era dintr-una din Epistolele lui Pavel, dar nu găsesc
0

#16 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 22 July 2010 - 10:58 AM

Vezi postareaBiotika, la Jul 22 2010, 10:50 AM, a spus:

si daca n-ar fi fost astea exact, reiese ca le-a rostit! Cand ma gandesc la ele simt o suferinta incredibila, de ce a fost atat de afectat, El era parte din divinitate, si intelegea totul mai bine decat oricine?, nu?

La nivel fizic nu a fost afectat cu nimic, deoarece cei ce depasesc starea de constiinta a omului normal si ating iluminarea (ceva putin mai mult de jumatate din ce era Isus pe pamant), au control complet din exterior asupra corpului, nu simt durerea. Deci probabil fizic n-a suferit mai mult decat suferim cand ni se taie unghiile.
0

#17 Utilizator offline   Biotika 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-July 10

Scris 22 July 2010 - 10:56 AM

Suntem toti parte din Dumnezeu, dar el a fost pur. Toti suntem ca el in esenta, dar plini de pacate!
0

#18 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 22 July 2010 - 10:59 AM

Vezi postareaPippo, la Jul 22 2010, 11:58 AM, a spus:

La nivel fizic nu a fost afectat cu nimic, deoarece cei ce depasesc starea de constiinta a omului normal si ating iluminarea (ceva putin mai mult de jumatate din ce era Isus pe pamant), au control complet din exterior asupra corpului, nu simt durerea. Deci probabil fizic n-a suferit mai mult decat suferim cand ni se taie unghiile.

Stii tu asta,ca doar esti "iluminat"?... ;)
0

#19 Utilizator offline   Marinel 

• 103683
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-December 05

Scris 22 July 2010 - 11:03 AM

Se face referire, clar, la psalmul 22.
0

#20 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 22 July 2010 - 11:01 AM

Vezi postareaDiela, la Jul 22 2010, 10:54 AM, a spus:

asta am găsit - Isaia 53

4. Dar El a luat asupră-Şi durerile noastre şi cu suferinţele noastre S-a împovărat. Şi noi Îl socoteam pedepsit, bătut şi chinuit de Dumnezeu,
5. Dar El fusese străpuns pentru păcatele noastre şi zdrobit pentru fărădelegile noastre. El a fost pedepsit pentru mântuirea noastră şi prin rănile Lui noi toţi ne-am vindecat.
12. ...Că El a purtat fărădelegile multora ...

cel parafrazat era dintr-una din Epistolele lui Pavel, dar nu găsesc

Pai le-a luat asupra lui, dar contrabalansand situatia. Adica... de exmplu, cand eu intervin sa clarific pe topicul "Bataia pt copii" care-i alba si care-i neagra, iar voi ma loviti, (chiar daca doar verbal in cazul asta), eu ma impovarez cu pacatele (greselile) voastre care ma zdrobesc in masura in care nu le pot face fatza. Deci palmele pe care le primeste cineva pentru a indrepta lucrurile (a indrepta pacatele, greselile) sunt povara suferintelor celorlalti (suferinte care vin din greseli (pacate) ).

Vezi postareaArcangelo, la Jul 22 2010, 10:59 AM, a spus:

Stii tu asta,ca doar esti "iluminat"?... ;)

Spre deosebire de tine, eu recunosc mai bine graul de neghina.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 21 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Eu sunt Dumnezeu!
nimic special,si tu esti la fel :)
Arcangelo  575 27.596
Hot Topic (New) Planeta la control!
Despre aroganta sfidatoare a omului modern.
hans  67 2.396
Hot Topic (New) Este ateul o unealta in mana lui Dumnezeu? Eodor_nastase  391 15.334
Hot Topic (New) Atasamente Traim vremurile de pe urma? akbar  445 26.141
Hot Topic (New) Atasamente A intelege despre Noi si Dumnezeu
prin intrebari si raspunsuri simple
Pippo  403 18.942