M-am inscris la un curs de optimizare a siteurilor in care se vorbea de cuvinte cheie si multe altele... totusi, in ciuda materialului stufos nu am primit raspuns la niste intrebari simple: trebuie sa le inregistrezi undeva la google sau google cauta singur acele cuvinte cheie in continutul siteului sau google cauta acele cuvinte cheie in jurul link-urilor catre siteul meu? (varianta/variantele corecta/e)
Pentru o pozitie mai eficienta in google, trebuie sa postez link-uri care siteul meu pe cat mai multe siteuri? (da sau nu) Daca da, e vreo diferenta intre a posta link catre siteul meu pe un director si, de exemplu pe un forum sau blog in privinta urcarii pe google? (da sau nu, daca da, care e acea diferenta)
De ce am nevoie de un material stufos despre optimizare cand am nevoie de cateva informatii exprimate in 2-3 fraze? (stiu sa determin concurenta in privinta unui cuvant cheie pe google cu un search si alte chestii dar de esentialul exprimat in intrebarile de mai sus mi-e greu sa-mi dau seama)
Daca aveti si alte idei la obiect (cat mai scurte fara a explica acea idee asa cum se se intampla in "manualele" de optimizare) care folosesc optimizarii unui site, mi-ar folosi daca le postati!
Aceasta postare a fost editata de laursan3: 20 July 2010 - 07:05 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS