sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Iubita prietenului meu Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Axxell 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-July 10

Scris 19 July 2010 - 03:09 AM

Salut...ajutati-ma si p mine cu niste sfaturi...sunt indragostit de iubita celui mai bun prieten si asta de vreo jumatate de an cand am inceput sa realizez.ei sunt impreuna de 3 ani.nu stiu ce simte ea pentru mine dar pot sa spun ca n simtim bine unul in prezenta celuilat.nu stiu ce sa mai fac...de impartasit sentimentele fata de ea nu pot...pentru ca ar insemna sa stric cel putin o prietenie...dar nici sa mai stau in prezenta ei purtandu-ma ca si cum totul e ok pentru ca ma indragostesc din ce in ce mai tare...eu nu vad nicio scapare din aceasta situatie...ajutati-ma cu niste sfaturi...mersi anticipat
0

#2 Utilizator online   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 19 July 2010 - 03:14 AM

Eu zic sa ii eviti pe amandoi .

eu iti recomand filmul acesta . nu e offtopic . tot despre tovarasi , iubite , tradari este vorba

Cocosul decapitat

Cel mai bine cand suferi e sa te indepartezi de persoana in cauza.

Aceasta postare a fost editata de Rhini: 19 July 2010 - 03:25 AM

0

#3 Utilizator offline   emma. 

• PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-June 10

Scris 19 July 2010 - 07:32 AM

Hm, da, cel mai bine e sa stai deoparte. Ea probabil n-ar putea sa te vada ca un eventual iubit, iar daca este fericita in relatia actuala, oricum e in zadar. Indeparteaza-te, fa-ti prieteni noi. Cu timpul o sa o uiti.
0

#4 Utilizator offline   VEMANS 

• gandac flituit
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 19 July 2010 - 09:04 AM

Acum vre-o 45 de ani era in mare voga un cintec a lui Enrico Macias : Tu est la femme du mon amie. :lol:
http://www.versuri.ro/versuri/efeedk_enric...e+mon+amie.html
0

#5 Utilizator offline   Sicilia 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 19 July 2010 - 09:17 AM

Da-ti o palma singurel si lasa oamenii in pace, cu atat mai mult cu cat zici ca fata isi vede de treaba ei.

http://www.youtube.c...h?v=POOIbUJOrpo
0

#6 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 19 July 2010 - 09:34 AM

Daca erai gay si prietenii tai la fel,era mult mai usor.Aveati o relatie in 3,si gata. :) :) :lol:
http://www.angelicuss.com/conform-unor-stu...tiile-deschise/
Din pacate,la cuplurile heterosexuale nu prea se poarta relatiile deschise.In schimb,sunt "de la sine intelese" relatiile exclusiviste,inchise,in care partenerii se considera un fel de proprietari reciproci,iar a iubi pe cineva din afara,reprezinta un gest de tradare sau chiar de...furt! (exact -partenerul e proprietate "privata" si e tratat ca atare)
Ce sa mai spun despre a face sex in afara cuplului -asta e gestul suprem de "tradare"...partenerul trebuie sa apartina total,trup si suflet,celuilalt.Ba chiar sunt destui care considera gelozia un semn de iubire... :doh: :hi:
Cei care ti-au raspuns pana acum,au raspuns exact de pe pozitia asta "normala". :o:
0

#7 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 19 July 2010 - 09:37 AM

Vezi postareaAxxell, la Jul 19 2010, 04:09 AM, a spus:

Salut...ajutati-ma si p mine cu niste sfaturi...sunt indragostit de iubita celui mai bun prieten si asta de vreo jumatate de an cand am inceput sa realizez

Esti bolnav, mergi la psihiatru . :lol:

Vezi postareaArcangelo, la Jul 19 2010, 10:34 AM, a spus:

Din pacate,la cuplurile heterosexuale nu prea se poarta relatiile deschise.In schimb,sunt "de la sine intelese" relatiile exclusiviste,inchise,in care partenerii se considera un fel de proprietari reciproci,iar a iubi pe cineva din afara,reprezinta un gest de tradare sau chiar de...furt! (exact -partenerul e proprietate "privata" si e tratat ca atare)

Din pacate bati campii , iubirea/dragostea este un sentiment profund intre doi oameni . :)
0

#8 Utilizator offline   Sicilia 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 19 July 2010 - 09:47 AM

Am trait sa vad si apologia homosexualitatii . Un fel de " hai sa ne-o punem femei cu femei si barbati cu barbati, pt ca e mai bine asa" - din fericire, insa, unii ne-am nascut sanatosi (din punctul asta de vedere). N-am nimic impotriva libertinajului sexual (pentru cine-l... tine), insa nu vad de ce trebuie impachetata curvasaria (pt ca , pana la urma, asta este) in niste "haine" nobile.

Aceasta postare a fost editata de Sicily: 19 July 2010 - 09:48 AM

0

#9 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 19 July 2010 - 10:09 AM

Vezi postareaRavl, la Jul 19 2010, 10:37 AM, a spus:

Esti bolnav, mergi la psihiatru . :lol:

Din pacate bati campii , iubirea/dragostea este un sentiment profund intre doi oameni . :)

Da...toti indragostitii sunt bolnavi...bine ca exista "oamenii de bine" ca tine,care sa-i trimita la psihiatrii!

Dragostea e un sentiment profund,intre 2 sau mai multi oameni.Nu se limiteaza la numarul 2,asa cum vrei tu.
0

#10 Utilizator offline   Lovele 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-June 10

Scris 19 July 2010 - 10:32 AM

Lasa-o in pace pe fata mai sunt in jur de 4 miliarde de fete pe pamant. Sigur te poti indragosti de alta :lol:)
0

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Cum sa nu o fac sa sufere la despartire?
Sunt poligam, dar nu vreau sa o fac sa sufere.
George.constant  111 7.892
Replici noi Nu are incredere in mine !
confuz, nustiu unde-i adevarul si de partea cui
trigonel  15 3.746
Poll (No New) Chestionar:    Necaz mare, necaz!
HELP
Baa'l  41 3.963
Replici noi Am gresit Michaela oana  10 1.782
Hot Topic (New) Ce mai pot sa fac?:( Ukys  19 2.587