Blestem,iubire sau prostie ? Dragoste
Scris 26 December 2005 - 11:03 PM
Cine e prostul si care e rezolvarea pt ca sunt ca orbit de Dumnezeu in relatia asta poate chiar blestemat????
THX
Scris 26 December 2005 - 11:26 PM
Scris 26 December 2005 - 11:36 PM
Aceasta postare a fost editata de Eduard: 27 December 2005 - 12:34 AM
Scris 27 December 2005 - 01:46 AM
tu esti singurul care decizi pentru viata ta,esti singurul care stie cel mai bine ce e in sufletul tau....spui ca o iubesti...dar trebuie sa fii convins ca si ea te iubeste...ca sa nu suferi dupa aceea.....
te supara faptul ca s-a culcat cu un altul cand nu era cu tine...era dreptul ei ca si al tau....te-a mintit?..de ce nu te gandesti ca poate nu a vrut sa te faca sa suferi....nu cred ca e cineva care isi doreste sa i se spuna:"stii..m-am culcat cu acela/aceea.."....ai fi suferit mai putin daca iti spunea?....
eu nu cred ca e nici blestem si nici prostie..e iubire...altfel nu ai fi acceptat-o nici macar o secunda si ti-ai fi urmat viata fara alcool si destrabalare...ai fi facut orice sa fii fericit..dar tu,nu,ai asteptat-o.....ce poate sa insemna asta?..ca esti indragostit?..
de acord cu Eduard,exista o gramada de fete...
Citeaza
Citeaza
bafta si nu uita ca tu esti primul care sa stie ce vrea....apoi...
Scris 27 December 2005 - 02:42 AM
am privit si problema din prisma ta , acu sa o aducem si din prisma pretenei tale
A plecat , a vazut o alta lume... si a vrut sa incerce cum este viata si fara tine , dar culmea culmilor se trezeste iar langa tine , iar vede clipirea acceasi de care o data era indragostita si stii bine , dragostea nu se stinge cu una cu doua , telefoanele urmeaza cu "sfintele pareri de rau" nu iti zice ca a mai fost cu unul pt ca ii este frica sa nu te piarda , vine la tine si primeste rasplata , pe care zici tu ca e cuvenita , o bataie zdravana , si dupa aceasta crezi ca mai vrea sa fie cu tine?
Revenind la tine .... tulai mai dar cand ai necaz alcoolul nu e o solutie , destrabalarea nu te face sa uiti de necazuri
Scris 27 December 2005 - 07:51 AM
Scris 27 December 2005 - 11:39 AM
Noi degeaba ne dam cu parerea aici ca voi o sa lucrati in acelasi loc...intalnirile intre voi, fie ele si pt sex, vor fi inevitabile. Si nu faceti altceva decat sa prelungiti agonia. Intre voi doi nu mai e dragoste, ci obisnuinta. Dupa 10 ani iti este greu sa o iei de la capat cu altcineva. Si de ce ai face-o daca e EA la indemana?!
Scris 27 December 2005 - 02:14 PM
lucyanna, la Dec 27 2005, 03:46 AM, a spus:
In dragoste, orgoliul nu mai exista. Si chiar daca exista, e insesizabil....
Scris 27 December 2005 - 07:18 PM
Ai 27 de ani ,ai avut o relatie de 10 ani ,si primesti sfaturi de la cei de 17 ani.Daca ai fi stiut atatea lucruri la 17 ani, oare ai mai fi gresit?
Daca o iubesti f mult si nu vrei sa o mai vezi poate ar fi interesant sa cultivati o relatie la distanta...si asa nici sa o bati nu ai sa poti.
Poate ca nici nu o mai iubesti dar a intervenit obisnuinta si te mai si complaci.
Nu te bestema singur.
Scris 27 December 2005 - 07:38 PM
Ce are dom'le scula cu prefectura? Nu erati impreuna cand ea s-a culcat cu altul. La acea vreme continuarea relatiei voastre era practic imposibila. Unde este problema? Ce te privea pe tine daca ea s-a culcat cu altul sau nu in tot acest timp? Tu ai fost lemn de icoana? Si chiar daca ai fi fost. Nu ai nici un drept asupra ei, cu atat mai mult in perioada in care ati fost despartiti. "blestem, iubire sau prostie"...rahat cu apa rece. bleah. Nimicnicie si lasitate. Sa ridici pumnul asupra unei femei....rusine, indiferent care iti sunt motivele. Problema este la tine.
salutare
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Intalniri ''oarbe'' | crystyann | 9 | 6.957 |
|
Zone "periculoase"
Cititi fetelor! :P |
bydy | 45 | 12.325 |
|