Pagina 1 din 1
Nu am prieteni cred ca nu este om pe planeta care sa mai aiba asa problema...
Scris 16 July 2010 - 11:31 PM
As vrea sa stiu care sunteti in situatia mea deci stau cu pretenii(defapt nu ii pot numi asa da mno..)era o gasca de copii in curte si acuma un an nu ma intelegeam bn doar cu unu din ei acuma ma acepta totida nush.. se poarta asa urat cu mn ei nu prea de "pretenu" asta a meu de multe ori tot ma jigneste el zice ca glumeste eu ii zic sa termine este cand nu zic nimik da nici chiar asa tot impu tot timpul cand ne jucam se poart asa urat are la mn o datorie de 30 de lei parca de 2 luni care nici acuma nu iam vazut(si nu poate zice ca nu are situatie financiara sa nu isi permita sa aiaba la el 30 de lei)si cand ne jucam se poarta asa urat..azi o dat mingea pe garaj la football si el si inca unu or dat vina pe mn ca cica eu am dato da defapt el lo dato si acuma cateva saptamni eram la un teren de football eu el si inca vreo 4 si era cu noi si unu mic si o zburat mingea intrun depozit si ala mic o mers dupa ea si el o aruncato inapoi si ala mic o crezut ca eu am fost si o venit mo lovit si iam dat 2 pumni de lam aranjat o plans si chiar atunci isi maicasa isi parca masina in fata supermarketului(terena e mic 50 m si e langa un supermarket) si mno lo sunat pe tatal lui ala la telefon mo injurat de toti sfinti si iam zis la asta sa recunoasca ca el o dato da nu o recunoscut si o zis tata lu ala ca ma bate cand ma prinde(inca nu mo prins) siin ziua aia nu am mai vrut sa ies pe afara si asta mo mintit ca cica tata lu ala e plecat in cursa numa ca sa vin pe afara va dati seama eu mergeam lejer in fata la bloc la ala fara nici o grija si ar fi coborat taicaso noroc ca am stat undeva mai ascuns mai prin spate pe la blocuri si faza e cu jignirile ca numa mie mi le face de multe ori mai aduce un suc un ceva mie nu imi da...care mai sunteti in situatia asta si ce ar trebuii sa fac imi vine sa ma dau cu capu de pereti
( am ajuns la concluzia ca defapt nu am preteni deloc si ies pe afara cu astia numa ca sa ies si eu din casa si faza e ca nu cunosc multi oameni si multe zone din orasul meu
( situatia e asa inca de vara trecuta iniate nu facea glume dinastea in primele zile cand am inceput sa ies din casa pt ca numa in martie anul trecut eu am inceptu sa ies din casa pt ca pana atunci tot la comp el ma facut sa imi schimb modul de viata si pt asta ii multumesc pt ca mam si maturizat foarte mult de cam din iunie din 1 decand o plecat un bun preten de al mue in moldova cu care ma intelegeam bn si am vazut ca lui ii era ciuda pe el ca tot imi facea cinste cu multe(pizza de toata el vroia eu nu ii ceream el insisita) si mo zis ca se bucura ca o plecat ala ok si dupa vreo 1 saptamna o inceput sa se comporte asa ce sa fac nu mai suport vam mai zis cunosc foarte putini oameni si nici multe zone din orasul meu
( am 13 ani si merg pe clasa 8 si cu colegii de clasa nu ma inteleg bn deloc toti ma fac emo si satanist.Si nici aia nu ma prea accepta numa cand mai vin cu ala... as vrea sa ma ajutati ce sa fac si care mai sunteti in asa situatia daca ati iesit cum ati facuto?
Scris 16 July 2010 - 11:38 PM
Eu nu stiu ce sa-ti spun sa te incurajez, doar ca lumea te ingroapa nevinovat si chiar nu esti singurul care ai trecut sau vei mai trece prin asa ceva. Nu te lasa schimbat in rau. In cearca sa fii atat de bun pe cat poti tu sa fii si o sa fie bine.
Care e pasiunea ta, ce-ti place sa faci cel mai mult?
Care e pasiunea ta, ce-ti place sa faci cel mai mult?
Scris 16 July 2010 - 11:50 PM
pai imi place sa jok fotball si nu am unde si cu cn decat cu astia ca nu vreau sa merg la un club ca costa bani si nici nu vreau sa fac de performanta si sincer is umpic cam bata la football in poarta is asa mai bun in rest nu sunt asa bun si alta nu mai am...nu prea am pasiuni si hobyuri.
Scris 16 July 2010 - 11:58 PM
Fa-ti prieteni care au aceleasi pasiuni ca si tine, alti copii care-ti seamana. Sunt sigura ca o sa gasesti.
Scris 08 August 2010 - 06:12 PM
cartile prieteni reci dar siguri, m-am reintors la carti, nu-i vina mea, dar se pare ca nu mai avem nimic in comun, oricum erau din ce in ce mai putini
Scris 08 August 2010 - 09:28 PM
Pai in primul rand : Esti emo ?
In al doilea rand la varsta ta mi-as face mai mare grija sa invat limba romana, decat sa-mi bat capul cu niste natangi. O sa-ti faci alti prieteni. O sa vina liceul, unde este viata mult mai frumoasa decat la generala.
Vezi ca frazele se mai termina, prescurtarile sunt suparatoare si inca ma intreb cum de am stat sa-ti citesc tot postul.
In legatura cu problema ta, dupa cum am spus, invata pentru a ajunge la un liceu de top, iar acolo vei gasi colegi de bun-simt. Daca prietenii tai actuali sunt niste nesimtiti, lasa-i in pace, nu te mai inhaita cu ei.
In al doilea rand la varsta ta mi-as face mai mare grija sa invat limba romana, decat sa-mi bat capul cu niste natangi. O sa-ti faci alti prieteni. O sa vina liceul, unde este viata mult mai frumoasa decat la generala.
Vezi ca frazele se mai termina, prescurtarile sunt suparatoare si inca ma intreb cum de am stat sa-ti citesc tot postul.
In legatura cu problema ta, dupa cum am spus, invata pentru a ajunge la un liceu de top, iar acolo vei gasi colegi de bun-simt. Daca prietenii tai actuali sunt niste nesimtiti, lasa-i in pace, nu te mai inhaita cu ei.
Scris 09 August 2010 - 12:28 AM
Sketches, la Aug 8 2010, 10:28 PM, a spus:
lasa-i in pace, nu te mai inhaita cu ei.
La 13 ani, baietii nu au prea multa minte. No offence! Deci nu-i nicio pierdere daca ii dai uitarii. Petrece mai mult timp cu temele pt scoala, carti, joaca-te pe calculator daca iti place, fa-ti prieteni pe net. Eu zic ca asta te-ar ajuta sa inveti sa socializezi, sa "citesti" oamenii si sa iti alegi mai atent prietenii pe viitor.
Intoarce-le spatele alora care te fac emo sau satanist si NU le arata ca te deranjeaza ca te fac emo si asa mai departe.
O sa mai cresteti. Unii o sa se mai maturizeze. Altii nu. O sa se schimbe lucrurile cand o sa intervina factorul asta. Pana atunci...pasi mici
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Contact
Facebook
Twitter
RSS