sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Parintii sunt impotriva relatiei Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Unknown_87 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-July 10

Scris 15 July 2010 - 03:37 PM

sunt cu un baiat de 4ani si jumatate si ne iubim enorm de mult!!! La inceput parintii au fost impotriva relatiei,si ne-am vazut pe ascuns aproape un an.Dupa ce s-a descoperit,au insistat mult sa ne despartim,insa noi am continuat si usor usor s-au mai acomodat cu ideea.La inceputul acestui an am fost ceruta in casatorie,ai mei primind vestea ca un pumnal in inima(desi probabil se asteptau la ceva dupa atata timp)!desi nu au reactionat atat de rau pe cat ma asteptam,ne-au pus o conditie pentru a fi impreuna:ca apartamentul in care el locuieste sa i se faca acte la el(de catre mama lui-fiind pe numele ei),pentru a avea un acoperis asigurat.initial toata lumea a fost de acord,ca in final mama lui sa se razgandeasca ca nu-i mai poate face acel act,de teama ca daca in viitor va avea nevoie de sprijin sa nu cumva sa nu vrem s-o mai primim.iar dupa acest raspuns,ai mei s-au suparat rau de tot,spunand ca nu mai accepta nimik,ca vor sa termin relatia,ca el nu a fost de cuvant,si multe alte vorbe......
Eu il iubesc mult de tot,el la fel,inca ne dorim sa fim impreuna,dar nu stiu ce sa fac?????sa trec peste cuvantul alor mei?
M-ar ajuta mult o parere din partea voastra!
0

#2 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 15 July 2010 - 03:41 PM

FUCK EVERYBODY !!! NU FA CA EI ! NU FA CA NIMENI ! NU TE LASA INFLUENTATA DE NIMENI ! FA CEEA CE SIMTI TU ! Problemele astea sunt triviale. Cui ii pasa ce cred ei ? Cui ii pasa ce crede cineva ? Sa-si vada fiecare de ciorba lui ! Cine nu vrea, da-l afara din viata TA ! Sustinere inseamna "hai sa te ajut sa faci ceea ce iti doresti" NU "hai sa iti spun ce sa faci ca asa cred eu ca ti-ar fi bine".
0

#3 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 15 July 2010 - 03:50 PM

Treci peste cuvantul tuturor. Si alor tai, si alor lui.
Nu face compromisuri cu nimeni daca vrei sa fiti fericiti, nu lasati nici o ruda sa se bage in viata voastra. Eu am facut-o si a fost o TAMPENIE IMENSA. Oricine stii ca nu are intentii 100% curate fata de voi trebuie tinut la distanta, oricat de dur suna.
Voi doi nu aveti nici o legatura cu negocierile dintre ei. Pana si faptul ca v-au pus o condtie...Apartamentul, pe numele cui e, va fi motiv de santaj. Daca ii lasati sa se bage in treburile voastre vor provoca certuri, nu va vor vrea niciodata binele complet. Am niste rude care exact asa se comporta, de parca ar fi stapane peste viata copiilor, nepotilor etc. Oricine a acceptat vreodata un ajutor material din partea acelor insi practic i-a invitat sa se bage in viata de familie, in deciziile intime, sa incerce sa dirijeze, sa se ocupe cu santaje emotionale etc.
Nici o suma de bani nu merita nefericirea asta.

Aceasta postare a fost editata de Finnian: 15 July 2010 - 04:27 PM

0

#4 Utilizator offline   Sicilia 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-June 10

Scris 15 July 2010 - 03:59 PM

Parintii tai sunt niste b*i. Unor astfel de oameni nu ar trebui sa li se permita sa faca copii.
0

#5 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 15 July 2010 - 04:19 PM

Vezi postareaUnknown_87, la Jul 15 2010, 03:37 PM, a spus:

Eu il iubesc mult de tot,el la fel,inca ne dorim sa fim impreuna,dar nu stiu ce sa fac?????sa trec peste cuvantul alor mei?
M-ar ajuta mult o parere din partea voastra!

Plecati unde vedeti cu ochii.
0

#6 Utilizator offline   emma. 

• PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-June 10

Scris 15 July 2010 - 10:42 PM

Daca iti asculti parintii si vei renunta la el, vei regreta toata viata. Vezi-ti de viata ta alaturi de el iar parintii se vor obisnui cu ideea si vor accepta daca isi doresc sa te vada fericita.
0

#7 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 16 July 2010 - 07:32 AM

Vezi postareaUnknown_87, la Jul 15 2010, 04:37 PM, a spus:

,ne-au pus o conditie pentru a fi impreuna:ca apartamentul in care el locuieste sa i se faca acte la el(de catre mama lui-fiind pe numele ei),pentru a avea un acoperis asigurat.initial toata lumea a fost de acord,ca in final mama lui sa se razgandeasca ca nu-i mai poate face acel act,de teama ca daca in viitor va avea nevoie de sprijin sa nu cumva sa nu vrem s-o mai primim.

Ai tai parinti , au mult tupeu . :)

Daca va permiteti , mutati'va cu chirie !
0

#8 Utilizator offline   Unknown_87 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-July 10

Scris 16 July 2010 - 12:03 PM

Vezi postareaFinnian, la Jul 15 2010, 04:50 PM, a spus:

Treci peste cuvantul tuturor. Si alor tai, si alor lui.
Nu face compromisuri cu nimeni daca vrei sa fiti fericiti, nu lasati nici o ruda sa se bage in viata voastra. Eu am facut-o si a fost o TAMPENIE IMENSA. Oricine stii ca nu are intentii 100% curate fata de voi trebuie tinut la distanta, oricat de dur suna.
Voi doi nu aveti nici o legatura cu negocierile dintre ei. Pana si faptul ca v-au pus o condtie...Apartamentul, pe numele cui e, va fi motiv de santaj. Daca ii lasati sa se bage in treburile voastre vor provoca certuri, nu va vor vrea niciodata binele complet. Am niste rude care exact asa se comporta, de parca ar fi stapane peste viata copiilor, nepotilor etc. Oricine a acceptat vreodata un ajutor material din partea acelor insi practic i-a invitat sa se bage in viata de familie, in deciziile intime, sa incerce sa dirijeze, sa se ocupe cu santaje emotionale etc.
Nici o suma de bani nu merita nefericirea asta.

Initial si noi am fost de acord cu conditia pusa,deoarece parintii lui sunt despartiti,doar mama e proprietara apartamentului,insa ea este plecata de acasa cu altcineva de aproape3ani,si nu este............o persoana prea de incredere.In sensul ca pana acum nu a interesat-o cu adevarat de relatia noastra,nu credea ca vom ajunge sa ne casatorim,iar cand i s-a cerut prima data sa ne faca actul a acceptat,iar dupa2luni s-a razgandit deoarece asa a fost sfatuita,sa nu ne dea apartamentul,ca daca va dori sa se intoarca noi nu o vom primi,si va ramane pe drumuri!Si de aici au inceput toate problemele......
0

#9 Utilizator offline   *fulgdenea* 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-May 07

Scris 16 July 2010 - 12:47 PM

Vezi postareaUnknown_87, la Jul 15 2010, 04:37 PM, a spus:

pentru a avea un acoperis asigurat.

daca mama lui trece apartamentul pe numele prietenului tau inainte ca voi sa va casatoriti, daca tu vei divorta nu vei avea nimic din acel apartament
ce treaba are maica-sa sa treaca pe numele baiatului ap? ca nu pricep si are dreptate, daca va avea nevoie sa locuiasca undeva sa ajunga la mila norei?

in alta ordine de idei, nu trec parintii tai locuinta lor pe numele vostru? asa... ca sa ai si tu un acoperis asigurat...

Vezi postareaRavl, la Jul 16 2010, 08:32 AM, a spus:

Ai tai parinti , au mult tupeu . :)

subscriu

eu zic sa va faceti voi al vostru cat puteti

Vezi postareaUnknown_87, la Jul 16 2010, 01:03 PM, a spus:

si nu este............o persoana prea de incredere.In sensul ca pana acum nu a interesat-o cu adevarat de relatia noastra,nu credea ca vom ajunge sa ne casatorim,iar cand i s-a cerut prima data sa ne faca actul a acceptat,iar dupa2luni s-a razgandit deoarece asa a fost sfatuita,sa nu ne dea apartamentul,ca daca va dori sa se intoarca noi nu o vom primi,si va ramane pe drumuri!Si de aici au inceput toate problemele......

asta te-a facut parintii tai sa crezi despre viitoarea soacra
0

#10 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 16 July 2010 - 12:56 PM

Vezi postareaŞu, la Jul 15 2010, 11:42 PM, a spus:

Daca iti asculti parintii si vei renunta la el, vei regreta toata viata. Vezi-ti de viata ta alaturi de el iar parintii se vor obisnui cu ideea si vor accepta daca isi doresc sa te vada fericita.

mai e şi reversul - să ajungă nefericită cu feciorul şi să se gāndească , că mai bine asculta de părinţi

īnsă ... părinţii tăi au nişte valori foarte relative dacă pt un bun material sunt gata să-şi dea acordul şi să treacă peste părerea ce o au despre băiat
0

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Noi contra lor
incercare de a seduce un tip
eoz  8 3.224
Hot Topic (New) Omul cu 2 fete Etherial  62 5.689
Hot Topic (New) Am nevoie de ajutor Kriss_tyna  31 3.288
Poll (No New) Chestionar:    Despartire
Ce pot face sa ne impacam?Ce sanse am ca ea sa se intoarca?
eu_alone  14 3.296
Hot Topic (New) Ce ar trebui sa fac? Berzoi  157 6.894