Parintii sunt impotriva relatiei
Scris 15 July 2010 - 03:37 PM
Eu il iubesc mult de tot,el la fel,inca ne dorim sa fim impreuna,dar nu stiu ce sa fac?????sa trec peste cuvantul alor mei?
M-ar ajuta mult o parere din partea voastra!
Scris 15 July 2010 - 03:41 PM
Scris 15 July 2010 - 03:50 PM
Nu face compromisuri cu nimeni daca vrei sa fiti fericiti, nu lasati nici o ruda sa se bage in viata voastra. Eu am facut-o si a fost o TAMPENIE IMENSA. Oricine stii ca nu are intentii 100% curate fata de voi trebuie tinut la distanta, oricat de dur suna.
Voi doi nu aveti nici o legatura cu negocierile dintre ei. Pana si faptul ca v-au pus o condtie...Apartamentul, pe numele cui e, va fi motiv de santaj. Daca ii lasati sa se bage in treburile voastre vor provoca certuri, nu va vor vrea niciodata binele complet. Am niste rude care exact asa se comporta, de parca ar fi stapane peste viata copiilor, nepotilor etc. Oricine a acceptat vreodata un ajutor material din partea acelor insi practic i-a invitat sa se bage in viata de familie, in deciziile intime, sa incerce sa dirijeze, sa se ocupe cu santaje emotionale etc.
Nici o suma de bani nu merita nefericirea asta.
Aceasta postare a fost editata de Finnian: 15 July 2010 - 04:27 PM
Scris 15 July 2010 - 03:59 PM
Scris 15 July 2010 - 10:42 PM
Scris 16 July 2010 - 07:32 AM
Unknown_87, la Jul 15 2010, 04:37 PM, a spus:
Ai tai parinti , au mult tupeu .
Daca va permiteti , mutati'va cu chirie !
Scris 16 July 2010 - 12:03 PM
Finnian, la Jul 15 2010, 04:50 PM, a spus:
Nu face compromisuri cu nimeni daca vrei sa fiti fericiti, nu lasati nici o ruda sa se bage in viata voastra. Eu am facut-o si a fost o TAMPENIE IMENSA. Oricine stii ca nu are intentii 100% curate fata de voi trebuie tinut la distanta, oricat de dur suna.
Voi doi nu aveti nici o legatura cu negocierile dintre ei. Pana si faptul ca v-au pus o condtie...Apartamentul, pe numele cui e, va fi motiv de santaj. Daca ii lasati sa se bage in treburile voastre vor provoca certuri, nu va vor vrea niciodata binele complet. Am niste rude care exact asa se comporta, de parca ar fi stapane peste viata copiilor, nepotilor etc. Oricine a acceptat vreodata un ajutor material din partea acelor insi practic i-a invitat sa se bage in viata de familie, in deciziile intime, sa incerce sa dirijeze, sa se ocupe cu santaje emotionale etc.
Nici o suma de bani nu merita nefericirea asta.
Initial si noi am fost de acord cu conditia pusa,deoarece parintii lui sunt despartiti,doar mama e proprietara apartamentului,insa ea este plecata de acasa cu altcineva de aproape3ani,si nu este............o persoana prea de incredere.In sensul ca pana acum nu a interesat-o cu adevarat de relatia noastra,nu credea ca vom ajunge sa ne casatorim,iar cand i s-a cerut prima data sa ne faca actul a acceptat,iar dupa2luni s-a razgandit deoarece asa a fost sfatuita,sa nu ne dea apartamentul,ca daca va dori sa se intoarca noi nu o vom primi,si va ramane pe drumuri!Si de aici au inceput toate problemele......
Scris 16 July 2010 - 12:47 PM
Unknown_87, la Jul 15 2010, 04:37 PM, a spus:
daca mama lui trece apartamentul pe numele prietenului tau inainte ca voi sa va casatoriti, daca tu vei divorta nu vei avea nimic din acel apartament
ce treaba are maica-sa sa treaca pe numele baiatului ap? ca nu pricep si are dreptate, daca va avea nevoie sa locuiasca undeva sa ajunga la mila norei?
in alta ordine de idei, nu trec parintii tai locuinta lor pe numele vostru? asa... ca sa ai si tu un acoperis asigurat...
Ravl, la Jul 16 2010, 08:32 AM, a spus:
subscriu
eu zic sa va faceti voi al vostru cat puteti
Unknown_87, la Jul 16 2010, 01:03 PM, a spus:
asta te-a facut parintii tai sa crezi despre viitoarea soacra
Scris 16 July 2010 - 12:56 PM
Şu, la Jul 15 2010, 11:42 PM, a spus:
mai e şi reversul - să ajungă nefericită cu feciorul şi să se gāndească , că mai bine asculta de părinţi
īnsă ... părinţii tăi au nişte valori foarte relative dacă pt un bun material sunt gata să-şi dea acordul şi să treacă peste părerea ce o au despre băiat
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Noi contra lor
incercare de a seduce un tip |
eoz | 8 | 3.224 |
|
Omul cu 2 fete | Etherial | 62 | 5.689 |
|
Am nevoie de ajutor | Kriss_tyna | 31 | 3.288 |