Vise un sfat va rog
Scris 15 July 2010 - 07:10 AM
Sunt casatorit de 3 ani, nu mi-am inselat niciodata sotia, dar visez de multa vreme o alta femeie decat pe ea. O femeie pe care am iubit-o foarte mult, dar pe care nu am mai vazut-o de 5 ani de zile. Ma trezesc langa sotie dar in mintea mea e alta femeie. Nu pot sa-i vorbesc sotiei despre ea, practic nu stie nimic despre ea. Am incercat s-o uit nu prea reusesc. Nu stiu ce sa mai fac.
Scris 15 July 2010 - 08:13 AM
Nu te-ai casatorit din dragoste? (afost un act de razbunare sau interes)``?
curioasa de dimineata............
Scris 15 July 2010 - 10:40 AM
joannahart, la Jul 15 2010, 09:13 AM, a spus:
Nu te-ai casatorit din dragoste? (afost un act de razbunare sau interes)``?
curioasa de dimineata............
De ex noaptea trecuta visam ca vorbeam cu ea pe mess, asa ne-am si cunoscut pe internet. Alteori o visez doar pe ea si pe fiul ei e 2 ani ( am uitat sa spun ca are un baiat, dar nu e casatorita, il creste singura). Uneori as vrea sa fiu cu ea, sau mai bine zis as vrea sa nu fi pierdut timpul cand am cunoscut-o. Nici macar nu ne-am sarutat. Ideea este ca tunci eram prea timid si acum am experienta dar si sotie pe care o iubesc foarte mult.
Ne-am casatorit din dragoste. Nu a fost act de razbunare sau interes.
Scris 15 July 2010 - 10:48 AM
Daca zici ca o iubesti pe sotie...o sa fii cu ea in contrinuare
Sa nu faci greseala sa o lasi pentru alta...
Scris 15 July 2010 - 11:07 AM
ousor, la Jul 15 2010, 11:48 AM, a spus:
Daca zici ca o iubesti pe sotie...o sa fii cu ea in contrinuare
Sa nu faci greseala sa o lasi pentru alta...
Nu cred ca m-a iubit, pentru ea eram simpatic si pe vremea aia adica acum 5 ani ea vroia sa fiu mai indraznet. Asa am zis si eu ca, cu timpul o sa o uit dar iata ca dupa 5 ani inca o mai visez si pot spune ca inca o mai iubesc.
Nu vreau sa-mi las sotia, in nici un caz. Sunt fericit cu ea. Dar in vise apare mai mult prima. A fost prima mea iubire cu adevarat.
amicul_tau, la Jul 15 2010, 11:46 AM, a spus:
Nu cred eram doar simpatic pentru ea, atunci.
Scris 15 July 2010 - 11:16 AM
mihaita_9, la Jul 15 2010, 12:07 PM, a spus:
Nu vreau sa-mi las sotia, in nici un caz. Sunt fericit cu ea. Dar in vise apare mai mult prima. A fost prima mea iubire cu adevarat.
Nu cred eram doar simpatic pentru ea, atunci.
Prima iubire nu se uita niciodata! Asa e nu?
Scris 15 July 2010 - 11:22 AM
mihaita_9, la Jul 15 2010, 08:10 AM, a spus:
Altul?
http://www.youtube.c...h?v=M8BxbdQqMRE
Stii unde sa pui gheata, nu? + cateva comprese pe lobul cerebral raspunzator cu fanteziile
Scris 15 July 2010 - 11:24 AM
Problema e ca eu continui sa o visez iar cand ma trezesc dimineata trebuie sa vorbesc cu cineva sa-i povestesc visul. Nu am cui si ma cam apasa pe suflet. Si uite asa stochez vise peste vise.
Un timp i-am scris pe mess despre ce visez apoi am renuntat, mi-am zis ca nu fac bine ca oricum nu cred ca se va schimba ceva.
Nu stiu
Scris 15 July 2010 - 11:31 AM
oh...ce as vrea sa visez si eu ca tine...
De curand am am avut un vis foarte ciudat... dar cert e ca printre zecile de persoane care au aparut in vis...era o fata acolo,pentru care parca simteam ceva,dar nu am recunoscut-o...nu stiu daca o cunosteam...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Intre "Inima" si "Minte" | Vasi Vlad | 134 | 4.483 |
|
Vreau sa ma indragostesc din nou de iubitul meu
am nevoie de ajutor urgent :(( |
hellogirl12 | 56 | 7.215 |
|
Fata e timida si ma evita | Eddy80 | 98 | 7.250 |