Deci, sa incepem cu problema mea. Nu am mai facut sex de cateva saptamani bune (prietena intr-o alta tara momentan, eu in Rom), iar acest lucru pare ca imi afecteaza gandirea intr-un mod irecuperabil. Dupa vreo 20 de tapi de bere ieri seara, tot ce puteam vedea si la ce ma puteam gandi au fost organe feminine si sex in orice pozitie posibila si imposibila. Deja lipsa actului sexual duce la halucinatii in timpul zilei. Merg si eu la o cafea dimineata, si ce se intampla? Ma trezesc uitandu-ma la don'soara de la cealalta masa, gandindu-ma ce bine ar fi sa i-o... in timp ce un amic de-al meu comenta Wolrd Cup. Cel mai rau a fost cand ma uitam la Finala. Dom'le, eram 10 tipi si 1 tipa la masa. Eu nu ma puteam uita la meci, ma holbam non-stop la gagica, de zici ca era facuta din haribo, nu alta ! Am fost la o apa si cand ma uitam in jur vedeam doar fete frumoase, chiar nu mai consider pe nimeni urata. Ce naiba e cu mine ? M-as culca momentan cu orice tipa, chiar si vecina de la 3 pare atragatoare !
Ati mai trecut prin asa ceva ? Ma refer la barbati, ca imi vine greu sa cred ca o femeie halucineaza la cafea asupra unui organ masculin.
Cum scap de teroarea sexului care ma urmareste pretutindeni ? Devine o problema, si cand conduc ma trezesc visator la acest lucru intim.
Ceva sfaturi cum sa imi continui viata fara sa ma gandesc in fiecare secunda la sex ?
P.S: Fara masturbare...been there, done that ! Deja senzatia de māna este un turn-off, efect zero. Mai degraba mi-as freca-o de calorifer, da' sunt reci !
Cineva ma uraste, vrea sa imi faca viata un chin !
Aceasta postare a fost editata de Marawder: 14 July 2010 - 05:11 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS