sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Butterfly Evolutia, rod al simplei intamplari? Evaluare topic: - - - - -

#51 Utilizator offline   octav.c 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-October 08

Scris 08 October 2010 - 08:20 PM

http://video.google....70907774370993#

La adresa de mai sus, veti gasi un documentar cu un mesaj nu doar puternic, ci chiar... atotputernic. :airkiss:
Regret faptul ca persoana care a facut subtitrarea si-a adaugat pe genericul de inceput, in stilul nesimtit caracteristic romanesc, pareri personale vis a vis de N.Geografic si D.Science, puse acolo din prostie, parca inadins ca sa alunge privitorii!

Sa revin la film. Nu cred sa existe o persoana de buna credinta, care sa poata rationa liber si care sa mai poata crede altceva dincolo de mesajul acestui documentar, odata ce-l vede. O analiza facuta cu mult bun simt...

Evolutia informatiei genetice explica viata mai bine decat evolutia darwiniana. Stiu, primul pas in gandirea oricui este sa reculeze gandindu-se la designul inteligent, de parca aflarea adevarului presupune ca trebuie sa accepte totodata si toate aberatiile si dogmele absurde aduse religia fricii ce domina viata de azi a omului.

Daca ar intelege, simplu, doar ca exista ceva mai presus de toate, un spirit (cu sau fara constiinta de sine) universal pe care trebuie sa-l descoperim, care ne asteapta sa-l descoperim, si nu un batran magician razbunator, ar insemna ca ne-am raspunde intrebarilor existentiale, intorcandu-ne cu fata spre adevaratul Dumnezeu, indiferent ce ar fi acesta...

Inchei spunand ca nu am mai vazut o asemenea argumentatie solida la adresa vreunei teorii...
Va astept eventualele impresii, dar nu va imbulziti! :doh:

Aceasta postare a fost editata de octav.c: 08 October 2010 - 08:22 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Se poate ca prin intermediul viselor sa vedem viitorul? samoilaaa  140 14.186
Replici noi Profetia de pe fruntea lui Gorbaciov? Pinatuboreloaded  5 1.450
Hot Topic (New) Atasamente Vine sfarsitul lumii? Apocalipsa...?
(acestea sa fie semnele?)
octav.c  790 52.730
Replici noi OZN - Între mit şi realitate
Adevărul din spatele cortinei
Clinho  12 7.357
Replici noi Accesarea memoriei Gpro  17 1.587