La adresa de mai sus, veti gasi un documentar cu un mesaj nu doar puternic, ci chiar... atotputernic.
Regret faptul ca persoana care a facut subtitrarea si-a adaugat pe genericul de inceput, in stilul nesimtit caracteristic romanesc, pareri personale vis a vis de N.Geografic si D.Science, puse acolo din prostie, parca inadins ca sa alunge privitorii!
Sa revin la film. Nu cred sa existe o persoana de buna credinta, care sa poata rationa liber si care sa mai poata crede altceva dincolo de mesajul acestui documentar, odata ce-l vede. O analiza facuta cu mult bun simt...
Evolutia informatiei genetice explica viata mai bine decat evolutia darwiniana. Stiu, primul pas in gandirea oricui este sa reculeze gandindu-se la designul inteligent, de parca aflarea adevarului presupune ca trebuie sa accepte totodata si toate aberatiile si dogmele absurde aduse religia fricii ce domina viata de azi a omului.
Daca ar intelege, simplu, doar ca exista ceva mai presus de toate, un spirit (cu sau fara constiinta de sine) universal pe care trebuie sa-l descoperim, care ne asteapta sa-l descoperim, si nu un batran magician razbunator, ar insemna ca ne-am raspunde intrebarilor existentiale, intorcandu-ne cu fata spre adevaratul Dumnezeu, indiferent ce ar fi acesta...
Inchei spunand ca nu am mai vazut o asemenea argumentatie solida la adresa vreunei teorii...
Va astept eventualele impresii, dar nu va imbulziti!
Aceasta postare a fost editata de octav.c: 08 October 2010 - 08:22 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS