Butterfly Evolutia, rod al simplei intamplari?
Scris 13 July 2010 - 10:36 PM
La inceput a fost... Creationismul.
Apoi Evolutionismul.
Ce urmeaza?
Astept parerile voastre.
Scris 14 July 2010 - 12:25 AM
octav.c, la Jul 13 2010, 11:36 PM, a spus:
Apoi Evolutionismul.
Ce urmeaza?
Astept parerile voastre.
cred ca ar trebui sa vina - logic - desprinderea ... sau orice care sa ne largeasca orizontul, dincolo de limitele actuale...
Aceasta postare a fost editata de Cristinick: 26 September 2010 - 03:45 PM
Motiv editare: scos clip
Scris 14 July 2010 - 12:37 AM
Scris 14 July 2010 - 01:43 AM
octav.c, la Jul 13 2010, 11:36 PM, a spus:
Apoi Evolutionismul.
Ce urmeaza?
Astept parerile voastre.
Iluminismul?
Apropo de titlul topicului (fluturi ...), cineva spunea odata despre o alta persoana ca e ca o un fluture dintr-o specie rara si ii e teama sa clipeasca ca nu cumva sa dispara (cam asa ceva)
Aceasta postare a fost editata de *Norns*: 14 July 2010 - 01:51 AM
Scris 14 July 2010 - 02:10 AM
*Norns*, la Jul 14 2010, 01:43 AM, a spus:
Apropo de titlul topicului (fluturi ...), cineva spunea odata despre o alta persoana ca e ca o un fluture dintr-o specie rara si ii e teama sa clipeasca ca nu cumva sa dispara (cam asa ceva)
Iluminismul nu cred nu poate fi deoarece media de inteligenta e inca jos si sunt prea multe diviziuni. In schimb ceva gen Cabalismul ar putea fi, sau orice altceva care sa uneasca Stiinta cu Religia. Cred ca urmatorul pas va fi un fel de spiritualitate stiintifica cu tenta psihologica. Evolutionism creationistic
Scris 14 July 2010 - 02:30 AM
Pippo, la Jul 14 2010, 03:10 AM, a spus:
Hmm ... n-ai somn?
E posibil sa ai dreptate de fapt chiar asa pare sa urmeze (vorbim de marile mase, da?), exceptand o cadere radicala a societatii actuale (sub toate formele ei de organizare), care ar "constrange" la o evolutie mult mai rapida...
Aceasta postare a fost editata de *Norns*: 14 July 2010 - 02:30 AM
Scris 14 July 2010 - 02:46 AM
*Norns*, la Jul 14 2010, 02:30 AM, a spus:
E posibil sa ai dreptate de fapt chiar asa pare sa urmeze (vorbim de marile mase, da?), exceptand o cadere radicala a societatii actuale (sub toate formele ei de organizare), care ar "constrange" la o evolutie mult mai rapida...
Da exact, asa se pare.
Scris 14 July 2010 - 08:12 PM
Citeaza
Si tot mimetism ar purta ca nume si daca intr-o zi ai gasi un fluture ca asta:
stan_si_bran_.jpg (430.81K)
Number of downloads: 19
De acord cu tine, mimetism, evolutie, aparare, dar daca i-ai vedea pe Stan si Bran pe aripile unor fluturi, nu te-ai intreba totusi, cum naiba de au ajuns acolo, desenati din particole de puf colorat, asezat pur aleator ?
3374069155_762077c7ef.jpg (162.79K)
Number of downloads: 27
Mai sus este imaginea unui cap tridimensional al unei reptile, nu Stan si Bran, dar de unde si pana unde pe o aceeasi imagine, puful se aseaza formand un ochi cu o pupila neagra, cu un iris galben- de ce fix galben, ca al reptilelor?; in cornee se reflecta exact ca intr-un cristalin real, cerul albastru - de ce fix albastru?; de ce apare pleoapa, spranceana, urechea, forma de spranceana cu umbrele corecte?; de ce solzi, dinti, gura, de ce atatea detalii aparute simultan, in formele corecte intr-o aceeasi imegine?; de ce apare pana si a doua nara? Cine 'stie' ca imaginea reprezinta forma tridimensionala a capului unei reptile?
Nu stiu, dar mie mi de pare aproape la fel de incredibil ca si cand pe aripile fluturelui ar fi Stan si Bran...
Eu nu spun ca cineva a desenat cu pensula, nici ca a facut vrajitorii, in plus inteleg si ca fluturii nereusiti au fost mancati de rapitori. Ce nu pot sa-mi explic este cum naiba sa accept ca un fapt rational, ca puful se poate aseza in asemenea forme perfecte, pur si simplu de unul singur?
Eye_Spot_on_Wing_of_Owl_B_003.jpg (82.61K)
Number of downloads: 17
Poate un orb care nu a vazut niciodata realitatea, sa picteze toate aceste detalii intr-un singur tablou?
Si inca ceva: daca rulezi un program de asezare a unor pixeli in mod random, dand tot atatea cicluri cate existente au acesti fluturi de cand sunt ei, niciodata nu vei obtine o imagine atat de perfecta a realitatii!
Si atunci?
Aceasta postare a fost editata de octav.c: 14 July 2010 - 08:22 PM
Scris 20 July 2010 - 07:21 PM
De ce?
Si daca asa fac ele, se schimba aleator, inseamna ca dupa cateva generatii, vor 'strica' acest desen, si astfel fluturii respectivi ar disparea.
Dar nu se va intampla asa, nu?
Si atunci?...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Zen` | 91 | 16.641 |
|
Oare port ghinion altor persoane? | Marius65 | 19 | 3.487 |
|