sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cod de bare la titularizare Ce semnificatie sa dam acestui fapt Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 13 July 2010 - 04:21 PM

"În acest an, examenul de titularizare va fi securizat cu ajutorul unor coduri unice, asemănătoare codurilor de bare de pe produse, care vor conţine numele candidaţilor şi codurile numerice personale. La intrarea în sălile de examen, candidaţii vor primi câte zece etichete autoadezive cu propriul cod, pe care le vor lipi pe fiecare foaie de examen scrisă. Lucrările vor fi corectate în centre de evaluare, apoi scanate pentru a dezvălui identitatea candidaţilor. Schimbările au fost anunţate la sfârşitul săptămânii trecute, de către ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu. Pentru implementarea noului sistem a fost schimbată data afişării rezultatelor, fiind mutată de pe 16 iulie, pe 18 iulie. Potrivit calendarului de concurs, modificat printr-un ordin al ministrului Educaţiei emis joi, contestaţiile vor putea fi depuse între 18 şi 19 iulie (în loc de 16-18 iulie), acestea urmând să fie rezolvate până pe 19 iulie (în loc de 20 iulie). Rezultatele finale vor fi publicate pe 20 iulie, mai devreme cu o zi decât în calendarul stabilit iniţial. Anul acesta, subiectele pentru probele scrise la titularizare sunt stabilite de Centrul Naţional pentru Curriculum şi Evaluare în Învăţământul Preuniversitar din cadrul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. În acest an, la titularizare sunt scoase la concurs 5.500 de posturi de profesor şi alte 48.000 de posturi pentru suplinitori, pentru care s-au înscris aproape 50.000 de candidaţi. Concursul se va desfăşura pe 14 iulie."
0

#2 Utilizator offline   vesperala 

• Miradoniz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-October 06

Scris 13 July 2010 - 04:25 PM

când se scria numele, supraveghetorii verificau să fie conform buletinului şi semnau

:cheer: acum?

hai să vedem, putem frauda?
dacă iau un cod de la cineva f bun şi îi dau un cod al meu, el va pune o foaie pentru mine şi voi lua notă mare, iar eu voi pune o foaie cu 2 rânduri, formulă banală, pentru el

în 4 ore chiar are vreme să îmi scrie şi mie ceva, nu?
cine cum mai verifică frauda? nimeni

apă de ploaie tot ce încearcă ei. adevărul e că la titularizare nu numele pe foaie era problema, ci faptul că unii ştiu dinainte subiectele.

Aceasta postare a fost editata de vesperala: 13 July 2010 - 04:25 PM

0

#3 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 13 July 2010 - 04:30 PM

Sa insemne asta doar usurarea muncii pe care o au ei de facut cand tre sa acceseze pagina fiecarui candidat? Doar atat?

Mie mi se pare ca e ca si cand ti-ai scrie numele mare si ingrosat pe fata lucrarii, un nume pe care nu tre sa-l stie decat persoana care trebuie.

Aceasta postare a fost editata de mica_curioasa: 13 July 2010 - 04:31 PM

0

#4 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 13 July 2010 - 04:37 PM

se simplifica foarte mult verificarea..

eu chiar am implementat un astfel de sistem de scanare coduri de bare..

fiecarui cod de bare ii este asignat un reper si numai unul..
in program, dupa scanarea codului de bare, reperul respectiv apare modificat doar daca CINEVA A FACUT MODIFICAREA EXPRESA A UNOR VALORI.

din cate am inteles eu , fiecare cod de bare reprezinta numele candidatului si CNP-ul..
deci:,,nu au cum sa modifice lucrarile atata timp cat aceste coduri de bare sunt lipite pe lucrari.

singura modalitate ar fi sa bage lucrari "servite" cu coduri de bare "preferentiale"..

adica acelasi lucru care se putea intampla si inaintea implementarii unui astfel de sistem de verificare...
0

#5 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 13 July 2010 - 04:41 PM

Si de acum, titularizarile nu or sa mai fie pe bani?
0

#6 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 13 July 2010 - 04:44 PM

Vezi postareamica_curioasa, la Jul 13 2010, 05:41 PM, a spus:

Si de acum, titularizarile nu or sa mai fie pe bani?

eu nu stiu cum au fost pana acum...

eu credeam ca te nedumireste aplicarea acestui sistem de verificare, car mie unul mi se pare unul foarte bun...

de exemplu..
eu cand am fost la o clinica in Franta, am primit o bratara cu un cod de bare.
codul ala de bare reprezenta numele meu si alte cateva date,,,
scanau codul si vedeau in computer tot...interventii/ analize/medicatie...tot tot..

asa ca,,,nu vad care-i problema codurilor..
0

#7 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 13 July 2010 - 04:52 PM

Vezi postareaNABOO, la Jul 13 2010, 05:44 PM, a spus:

eu nu stiu cum au fost pana acum...

eu credeam ca te nedumireste aplicarea acestui sistem de verificare, car mie unul mi se pare unul foarte bun...

de exemplu..
eu cand am fost la o clinica in Franta, am primit o bratara cu un cod de bare.
codul ala de bare reprezenta numele meu si alte cateva date,,,
scanau codul si vedeau in computer tot...interventii/ analize/medicatie...tot tot..

asa ca,,,nu vad care-i problema codurilor..

Nu ar fi o problema daca codul ar fi ascuns, asa cum era si numele. Dar daca el se afla pe fata foii, nu tre decat sa comunici acest cod cui trebuie si e ca si cand i-ai tipa in fata ASTA E LUCRAREA MEA, IXULESCU ION, ALIAS CODUL RESPECTIV.

Acum o vezi... problema?
0

#8 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 13 July 2010 - 04:52 PM

Nu stiu daca e chiar asa de usor de fraudat.
Si examenul scris pentru obtinerea permisului de conducere se da tot asa. La intrarea in sala prezinti buletinul, iar ei iti dau codul de bare conform cu codul tau numeric personal.
Banuiesc ca ti se cere buletinul si la titularizare, nu?

#9 Utilizator offline   MaxJuve 

• Colonel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 13 July 2010 - 04:51 PM

Vezi postareamica_curioasa, la Jul 13 2010, 05:21 PM, a spus:

"În acest an, examenul de titularizare va fi securizat cu ajutorul unor coduri unice, asemănătoare codurilor de bare de pe produse, care vor conţine numele candidaţilor şi codurile numerice personale. La intrarea în sălile de examen, candidaţii vor primi câte zece etichete autoadezive cu propriul cod, pe care le vor lipi pe fiecare foaie de examen scrisă. Lucrările vor fi corectate în centre de evaluare, apoi scanate pentru a dezvălui identitatea candidaţilor. Schimbările au fost anunţate la sfârşitul săptămânii trecute, de către ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu. Pentru implementarea noului sistem a fost schimbată data afişării rezultatelor, fiind mutată de pe 16 iulie, pe 18 iulie. Potrivit calendarului de concurs, modificat printr-un ordin al ministrului Educaţiei emis joi, contestaţiile vor putea fi depuse între 18 şi 19 iulie (în loc de 16-18 iulie), acestea urmând să fie rezolvate până pe 19 iulie (în loc de 20 iulie). Rezultatele finale vor fi publicate pe 20 iulie, mai devreme cu o zi decât în calendarul stabilit iniţial. Anul acesta, subiectele pentru probele scrise la titularizare sunt stabilite de Centrul Naţional pentru Curriculum şi Evaluare în Învăţământul Preuniversitar din cadrul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. În acest an, la titularizare sunt scoase la concurs 5.500 de posturi de profesor şi alte 48.000 de posturi pentru suplinitori, pentru care s-au înscris aproape 50.000 de candidaţi. Concursul se va desfăşura pe 14 iulie."

acelasi lucru s-a intimplat si la noi,in R Moldova la examenul de bac,am primit testele pe care erau deja codurile de bare dupa cite stiu eu acel cod de bare era dezactivat de un laser sau o lumina puternica,exemplul blitzul de la telefon sau aparat de fotografiat,odata fiind dezactivat el nu mai poate fi citit,din explicatiile care leam auzit am inteles ca fost introdus pe pagini pentru a evita fotografierea testelor(dar oare cu blitzul stins nu s epoate fotografia? :cheer: ) si pentru a evita neregulile in timpul verificarii
0

#10 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 13 July 2010 - 04:51 PM

Vezi postarea_Ariana_, la Jul 13 2010, 05:52 PM, a spus:

Nu stiu daca e chiar asa de usor de fraudat.
Si examenul scris pentru permis de conducere se da tot asa. La intrarea in sala prezinti buletinul, iar ei iti dau codul de bare conform cu codul tau numeric personal.
Banuiesc ca ti se cere buletinul si la titularizare, nu?

Cum iti explici atunci ca in trafic e plin de oameni care nu au nimic de aface cu condusul unei masini?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente Culori against_you  5 3.591
Replici noi Problema chimie
problema chimie
~*bossu`~  0 1.182
Replici noi Care sunt profesiile avantajoase in prezent si viitor? Djvasix  11 1.684
Replici noi Limbi straine
sa ne informam mai bine !
Broni  7 4.381
Replici noi Question Tags
ajutor
Swat1997  3 1.717