Conditia tatalui meu Ce se va intampla?
Scris 12 July 2010 - 08:42 PM
Scris 12 July 2010 - 08:51 PM
Scris 12 July 2010 - 08:51 PM
Asa cum parintii tai au fost de acord cu relatia voastra timp de un an si jumatatte, asa trebuie sa fie si acum.
Este viata ta, adolescenta ta.
Numai asa veti descoperi adavarata viata in doi si ce presupune ea.
Daca veti sta mai multi intr-un apartament vor aparea probleme...
Nu aveti de unde sa stiti ca ceilalti nu vor pleca si va vor lasa cu o chirie mare pe un apartament mare..
Luati o garsoniera micuta si faceti o "familie" de adolescenti studiosi.
Nu lasa parintii sa intervina in relatia voastra cand relatia merge bine....niciodata sa nu faceti asta.
bafta
Aceasta postare a fost editata de NABOO: 12 July 2010 - 08:56 PM
Scris 12 July 2010 - 09:00 PM
Roxa21, la Jul 12 2010, 09:54 PM, a spus:
N-ai cum. Fa ceea ce vrei tu sa faci, dar FI SIGURA ca asta vrei sa faci. Daca lucrezi cu jumatati de masura n-o sa faci nimic. Mereu, toata viata ta se vor gasi "destepti" care sa iti spuna ce sa faci, ca stiu ei, ca si cum ei ar fi in pielea ta, si ar simti ceea ce simti tu. Da-i dracu ! Daca va fi sa castigi, imi dai o bere, iar daca va fi sa pierzi, te ridici frumusel si o iei de la capat. Doar tu vei suferi consecintele actelor tale, nu "desteptii" care incearca sa iti spuna cum sa traiesti. Asa ca fa ce vrei tu, nu ce vrea tatal tau sau prietenul tau. Si ai grija sa faci in asa fel, incat, in timp, sa nu mai depinzi de nimeni - atunci va disparea si nesiguranta asta.
Scris 12 July 2010 - 09:05 PM
NABOO, la Jul 12 2010, 09:51 PM, a spus:
Asa cum parintii tai au fost de acord cu relatia voastra timp de un an si jumatatte, asa trebuie sa fie si acum.
Este viata ta, adolescenta ta.
Numai asa veti descoperi adavarata viata in doi si ce presupune ea.
Daca veti sta mai multi intr-un apartament vor aparea probleme...
Nu aveti de unde sa stiti ca ceilalti nu vor pleca si va vor lasa cu o chirie mare pe un apartament mare..
Luati o garsoniera micuta si faceti o "familie" de adolescenti studiosi.
Nu lasa parintii sa intervina in relatia voastra cand relatia merge bine....niciodata sa nu faceti asta.
bafta
si cum as putea sa fac asta?DE obicei ce zice tata e litera de lege.
ma gandeam sa imi iau o garsoniera singura,el sa stea la camin,si sa-l chem sa stea cu mine...fara sa stie ai mei.....si cand vin ai mei in vizita sa doarma la camin
Scris 12 July 2010 - 09:14 PM
Roxa21, la Jul 12 2010, 10:05 PM, a spus:
ma gandeam sa imi iau o garsoniera singura,el sa stea la camin,si sa-l chem sa stea cu mine...fara sa stie ai mei.....si cand vin ai mei in vizita sa doarma la camin
doar "DE OBICEI"...
poate ca inca nu-ti dai seama...dar tu esti deja pe cont propriu..
singurul forma de ajutor este cea baneasca venita de la ai tai..
de fapt , tie iti este teama sa nu fie redusa aceasta --hai sa-i zicem "subventie"--
Daca menirea ta este sa-ti termini studiile la Cluj, apai..mai fata..
mergi la Cluj si stai cu baiatul tau cum vreti voi..
repet..
voi doi plus altii intr-un apartament=cacat amestecat
tu singura in garsoniera si el in camin= risti sa-l pierzi ( viata in camin este foarte frumoasa si ademenitoare
si asa cum a zis scorpia asta rosie de mai sus..Fa ce vrei tu sa faci si fii sigura ca ai ales bine
Aceasta postare a fost editata de NABOO: 12 July 2010 - 09:15 PM
Scris 12 July 2010 - 10:12 PM
Roxa21, la Jul 12 2010, 09:42 PM, a spus:
eu cred ca ai un tata foarte destept... incearca sa te pregateasca pentru viata, iti sugereaza chiar menage a trois, si tu nu poti fi destupata... prietenul tau e un mic obsedat sexual, care are un dram mare de egoism, si care - se vede - nu are in minte decat 3 lucruri:
- un pat
- intuneric
- tu
apoi, sex la greu pana la plictiseala, si va vrea o schimbare... se vede pe el, dupa ce vrea, si dupa cum pune problema...
si tu, ce mama lu' ivan turbinca? pune mana si asculta-ti tatal, dar ia un baiat al treilea, ca de fete, o sa ai timp sa fii geloasa...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Corocri | 114 | 6.450 |
|
Gelozia | Daciaromana | 62 | 3.577 |
|
Ajutooor please...va rog mult...
Am 14 ani...ea are 13...sunt indragostit la nebunie... |