Sari la conținut
Forum Roportal
Xpmaniac4ever

Oboseala creierului si a corpului

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna. Sunt baiat, am 21 de ani si de peste 2 ani ma chinuie o anumita problema de care nu stiu cum sa scap.

 

Parca ma apasa pe creier ceva in mod continuu, si-mi da o anumita oboseala si incapacitate de concentrare si de munca; pana si gandirea imi este incetinita, impreuna cu toate activitatile mele. In special atunci cand sunt in preajma multor persoane, trebuind sa ma concentrez mai mult ca sa procesez ce se intampla sau se vorbeste in jurul meu, observ cum creierul meu parca se chinuie sa proceseze informatiile; parca are franele apasate, parca nu e capabil sa "duca" atat de mult, si in special atunci e inconjurat de o durere si o apasare mai mare decat de obicei. Sunt disperat din cauza asta pentru ca nu pot intretine relatii normale cu cei din jurul meu. Mi-am facut si tomograf, dar nu mi-a iesit nimic. Am fost pe la doamna doctor de familie, pe la o doamna psiholog si la o alta doamna psihiatru, dar fara rezultate.

 

Uneori, chiar si ziua la amiaz ma cuprinde cateodata o moleseala si-mi vine sa dorm, desi ma odihnesc destul in aproape toate noptile. Chiar si corpul pare sa-mi fie privat de energie suficienta, parca e imbatranit. Nu am pofta de viata si chef de aproape nimic, decat exceptional.

 

Cel mai bine ma simt dimineata, cand ma trezesc; atunci efectele problemei sunt mult mai mici, dar pe masura ce trece timpul din zi, mi-e tot mai rau. Sa fie oare vorba de insuficienta irigare a creierului sau de oxigenarea lui necorespunzatoare ? Cand beau apa mai multa, parca mi-e putin mai bine. Am incercat si sa alerg, dar nu ma ajuta nici asta prea mult.

 

Eu suspectez ca originea bolii este aceea ca acum mai bine de doi ani, intr-o seara, am facut un dus si nu m-am uscat apoi pe cap, ci m-am culcat ud. Imi aduc aminte ca a doua zi simteam deja un fel de ameteala si oboseala la cap.

 

Ce as putea face ? Va rog mult sa ma ajutati.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu sunt medic insa din simptomele prezentate imi aduci cu o matusa care avea probleme cu tensiunea, in cazul ei fiind prea mica si de aici un tratament pe masura. Cam asta e tot ce mi vine imi cap. Numai bine :cheer:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×