sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Boicot Israel Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ben_gal_1 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-November 07

Scris 11 July 2010 - 05:49 AM

Instructiuni practice asupra metodelor de boicotare a Israel-ului sint prezentate in link-ul de mai jos:

How to boycott Israel
If you really want to stop Israel, please follow these simple instructions:

http://www.theyeshiv...cle.php?p=64486

Aceasta postare a fost editata de ben_gal: 11 July 2010 - 05:50 AM

0

#2 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 11 July 2010 - 08:51 AM

Firmele respective au tot atatea legatura cu Israelul ca stat,adica la nivel oficial,cat are si Microsoft-ul prin angajatii sai romani angrenati la toate nivelurile de competenta si decizie, cu Romania.
Este cunoscut faptul ca evreii sunt implicati ca patroni sau administratori,ori simpli angajati, in foarte multe firme importante,trusturi transnationale. La fel si arabii,ba chiar la un nivel inca si mai ridicat ,mai ales in afara SUA ,unde ce este drept evreii sunt mai prezenti.
Liderul Iranian abereaza ca de obicei,iar subiectul acesta este cumva intre Politica si Coltul vesel.
Marile trusturi transnationale sunt prosioniste in momentul acesta. Asta nu inseamna ca profiturile lor sunt la dispozitia Israelului si nici ca la un moment dat nu isi pot schimba atitudinea.
Daca este sa discutam serios despre cum poate fi boicotat Israelul este simplu si clasic : Fara schimburi comerciale,fara relatii diplomatica,fara colaborare politica. Inconjurat de oceanul arab,Israelul s-ar sufoca.Momentan nu se pune problema. In viitor nu se stie si atunci ,evreii cu egooul supralicitat ,o sa aiba o surpriza neplacuta.
Orice stat poate fi boicotat astfel,daca se aduna o comunitate destul de mare si influenta de alte state ,care sa o faca. Un boicot singular al Iranului precum clameaza Mahmoud Ahmedinejad ,este o masura penibila.
Exista totusi un stat care nu poate fi boicotat in nici un fel.Orice boicot impotriva Chinei ar fi neproductiv si pagubitor pentru initiatori,infinit mai mult decat pentru chinezi.
0

#3 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-January 06

Scris 11 July 2010 - 09:39 AM

Exista tot soiul de derbedei care desi sunt zero barat, totusi cred ca ceea ce fac va avea urmari importante.
Israelul nu are cum sa fie boicotat. Sau, chiar daca este, boicotul va avea ca efect exact un zero barat.Pot arabii sau alte natii "iubitoare", sa incerce sa-i boicoteze cat vor, rezultatul va fi acelasi:petrolul arabilor va pune in miscare tancurile si avioanele Israelului.Si inca in modul fast. Razboiul de 6 zile este/va fi o emblema a acestui lucru. Interesant, nu-i asa? :o:
Singurul care ii poate boicota cu efecte reale, este Dumnezeu. Insa pana acolo mai trebuie sa curga mult petrol... :lol:
0

#4 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 11 July 2010 - 09:40 AM

Vezi postareahans, la Jul 11 2010, 09:39 AM, a spus:

Singurul care ii poate boicota cu efecte reale, este Dumnezeu. Insa pana acolo mai trebuie sa curga mult petrol... :o:

Sau lapte si miere.

Eu credeam ca ben gal ne da un pont................. :lol:
0

#5 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 11 July 2010 - 10:04 AM

Vezi postareahans, la Jul 11 2010, 10:39 AM, a spus:

Exista tot soiul de derbedei care desi sunt zero barat, totusi cred ca ceea ce fac va avea urmari importante.
Israelul nu are cum sa fie boicotat. Sau, chiar daca este, boicotul va avea ca efect exact un zero barat.Pot arabii sau alte natii "iubitoare", sa incerce sa-i boicoteze cat vor, rezultatul va fi acelasi:petrolul arabilor va pune in miscare tancurile si avioanele Israelului.Si inca in modul fast. Razboiul de 6 zile este/va fi o emblema a acestui lucru. Interesant, nu-i asa? :o:
Singurul care ii poate boicota cu efecte reale, este Dumnezeu. Insa pana acolo mai trebuie sa curga mult petrol... :lol:

Ce vorbesti ?
Dar daca initiatorii boicotului ar fi SUA , UE , China si Rusia,cu Japonia neutra,ce zici,poate fi boicotat Israelul ?
Si totusi va exista o situatie de acest gen, cu SUA de partea boicotatului Israel,transata in ceea ce numim Armaghedon.
Dumnezeu, zice Biblia ca o sa-i salveze de "boicot" in valea Meghido. Ce o sa ramana dupa salvare,greu de spus.
0

#6 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 11 July 2010 - 10:09 AM

Vezi postareaBurel001, la Jul 11 2010, 11:04 AM, a spus:

Ce vorbesti ?
Dar daca initiatorii boicotului ar fi SUA , UE , China si Rusia,cu Japonia neutra,ce zici,poate fi boicotat Israelul ?

Eu vorbeam de derbedei. Tarile prezentate de tine nu se incadreaza in sablon.Alte tari arabe in schimb, se incadreaza.

Si totusi va exista o situatie de acest gen, cu SUA de partea boicotatului Israel,transata in ceea ce numim Armaghedon.
Dumnezeu, zice Biblia ca o sa-i salveze de "boicot" in valea Meghido. Ce o sa ramana dupa salvare,greu de spus.

As fi curios sa vad si eu de unde ai scos tu teoriile astea cu Armaghedonul, boicotul impotriva Israelului, salvarea Israelului din boicot...
Din Biblie sigur nu te-ai inspirat. :lol:

Aceasta postare a fost editata de hans: 11 July 2010 - 10:10 AM

0

#7 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 11 July 2010 - 10:26 AM

Biblia totusi trebuie interpretata,fiind prea metaforica. Bine ,stiu ,prin revelatie se intelege neinterpretata, pana atunci insa
Quote :

Prima teorie interpreteaza batalia de la Armaghedon ca un eveniment de viitor, un eveniment literal, o lupta reala care se va duce īntre doua grupari de natiuni existente la ora aceea pe arena lumii. Dupa unii autori aceste grupari sīnt, de exemplu, Rusia si natiunile islamice īmpotriva lumii Anglo-saxone. Dupa alti autori, cele doua tabere sīnt formate de Rusia, Italia si Japonia pe de o parte si Anglia, Franta si Statele Unite, pe de alta parte. Sau īntr-o alta varianta, Germania, Italia si Japonia īmpotriva Frantei, Angliai si Statelor Unite. Desigur ca variantele cu fortele de lupta īn fiecare tabara sīnt mult mai multe. Unii cred ca aceasta lupta nu va fi pe tabere organizate, ci un fel de lupta anarhica īntre toate armatele lumii adunate īn mod real īn īntinsa vale Meghido din Palestina biblica.
A doua teorie interpreteaza batalia de la Armaghedon ca fiind o lupta īntre pagīnism si Evanghelia lui Hristos. Sabia, care este vazuta ca iese din gura Domnului Hristos īn Apocalipsa 1,16 este interpretata a fi Cuvīntul lui Dumnezeu, Evanghelia Sa cea vesnica. Potrivit cu cele scrise īn capitolul 2 cu versetul 16, sabia gurii Domnului nu mai este folosita spre convertire, ci, de data aceasta spre nimicire. Aceasta teorie īnsa, nu ofera prea multe detalii. Cum va arata nimicirea oamenilor prin cuvīntul gurii Domnului?
A treia teorie, foarte populara īn zilele noastre, si strīns legata de teoria rapirii secrete a bisericii lui Iisus, vorbeste despre Armaghedon ca fiind un razboi literal, real, si el va avea loc dupa cei sapte ani de necaz si strīmtorare care vor fi jos pe pamīnt, īn timp ce mireasa Domnului Hristos, biserica Sa va fi fost rapita sus. Potrivit cu aceasta interpretare, la sfīrsitul celor sapte ani natiunile pamīntului vor asedia Ierusalimul, Ierusalimul real al zilelor noastre. Īnsa īn acele clipe grele, īn mod fulgerator, napraznic, Domnul Iisus si sfintii Sai vor coborī pe pamīnt ca sa salveze pe evreii care īn timpul celor sapte ani de strīmtorare si-au īnmuiat inima si s-au pocait īntorcīndu-se la Iisus si primindu-L ca Mīntuitor al lor. Aceasta teorie pe cīt este de placuta si de populara īn bisericile de astazi, pe atīt este de plina de fantezii religioase care nu au nici un suport īn Cuvīntul lui Dumnezeu.

Cīnd apostolul Ioan a pomenit de numele Armaghedon, fara īndoiala ca el nu a avut īn minte aceste trei teorii, ci īnsemnatatea simbolica, spirituala a numelui Armaghedon. Tocmai de aceea el scrie īn capitolul 16 versetul 16 astfel: "Duhurile cele rele i-au strīns īn locul care pe evreeste se cheama Armaghedon".

0

#8 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 11 July 2010 - 10:44 AM

Sunt multe interpretari cu privire la Harmaghedon. Insa trebuie sa iei interpretarea din Biblie, caci Biblia este singura care a introdus definitia acestui razboi.

Desi multa lume crede ca Harmaghedonul este un razboi intre natiuni, totusi Biblia arata limpede ca NU este asa. Am sa-ti dau doar cateva citate:
"Acestea sunt duhuri de draci, care fac semne nemaipomenite si care se duc la imparatii pamantului intreg, ca sa-i stranga pentru razboiul zilei celei mari a Dumnezeului celui Atotputernic. – Duhurile cele rele i-au strans in locul care pe evreieste se cheama Armaghedon."(Apoc.16,14,16)
In astea, nu ni se spune decat ca este vorba despre "razboiul zilei celei mari a Dumnezeului Atotputernic". Si ca cei stransi sa lupte acolo, sunt "imparatii pamantului". Evident, putem specula ca este vorba de orice mare putere a zilelor noastre. Insa un lucru este clar: Israelul nu va fi implicat in acel razboi, deoarece NU ISRAELUL este vizat de catre Harmaghedon.De altfel, Israelul nu va avea cum sa lupte in acel razboi, deoarece evenimentul "culesul viei" :lol: va avea loc mult mai devreme.
Ceea ce am spus, este intarit de descrierea razboiului cel mare:
"Apoi am vazut cerul deschis, si iata ca s-a aratat un cal alb! Cel ce statea pe el se cheama "Cel credincios – si "Cel adevarat", si El judeca si Se lupta cu dreptate...Si am vazut fiara si pe imparatii pamantului si ostile lor adunate ca sa faca razboi cu Cel ce sedea calare pe cal si cu oastea Lui. "(Apoc.19.11,19)

In fapt, razboiul cel mare numit Harmaghedon, nici macar nu va implica tacticile unui razboi conventional/NBC, deoarece el este un razboi ideologic indreptat impotriva Creatorului, fara arme.

In rest, putem specula orice si oricat. Ca atare, eu speculez pe baza Bibliei ca alianta USA- UE, este certificata de Biblie ca existand pana la sfarsitul istoriei omenirii. Acestia vor lupta in aceeasi tabara oriimpotriva cui ar lupta. Chiar si impotriva lui Dumnezeu. :o:

Aceasta postare a fost editata de hans: 11 July 2010 - 10:48 AM

0

#9 Utilizator offline   ben_gal_1 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-November 07

Scris 11 July 2010 - 10:53 AM

Vezi postareaben_gal, la Jul 11 2010, 06:49 AM, a spus:

Instructiuni practice asupra metodelor de boicotare a Israel-ului sint prezentate in link-ul de mai jos:

How to boycott Israel
If you really want to stop Israel, please follow these simple instructions:

http://www.theyeshiv...cle.php?p=64486

Se pare ca nu ati vazut asta:

[i]13. YITZCHOKY says:
July 1, 2010 at 6:55 pm

How to boycott Israel

Tot ce scrie acolo este adevarat.

Vezi postareaBurel001, la Jul 11 2010, 09:51 AM, a spus:

Eu va inteleg problema.

Vezi postareajoannahart, la Jul 11 2010, 10:40 AM, a spus:

Sau lapte si miere.

Eu credeam ca ben gal ne da un pont................. :lol:

Alege-ti pontul. Poate ca te pot ajuta.

Asa e, greu de spus. Pina atunci astept sa scrii ceva interesant si on-topic.

Aceasta postare a fost editata de Burel001: 11 July 2010 - 11:18 AM
Motiv editare: Editat textul indicat de link in limba engleza.Plus comentariu la moderare.

0

#10 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 11 July 2010 - 10:54 AM

Hai sa revenim la subiect.
Intrebarile corecte si ceva mai interesante decat zeflemeaua fata de iranieni ,ar fi:
Exista interese pentru boicotarea Israelului? Sunt aceste interese,prezente si in lumea nonaraba ?
Eu zic ca exista astfel de interese si in afara lumii arabe. Momentan este mai periculos fundamentalismul arab,nascator de terorism. In viitor insa ,este posibil sa apara din ce in ce mai multa reticenta fata de excesele sioniste.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari