sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Afacere Usa si Canada O afacere simpla unde practic nu vinzi nimic Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Oli Cristea 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-May 06

Scris 09 July 2010 - 01:58 AM

Buna ziua

Numele meu este Olivian Cristea si sunt in Los Angeles, dar originar sunt din Bucuresti Romania
Daca va intereseaza un business foarte profitabil care va fii in viitor in Usa atunci putem incepe....

Poate ati auzit de LYONESS....este vorba de o firma austriaca ce imparte carduri de reducere (numit in Europa cardul viitorului) la anumite magazine din us (mai multe detalii pe www.lyoness.us).

Aceasta firma acum a intrat in Usa si Canada si este la inceput de drum si daca suntem atenti putem avea beneficii mari Planul lor de extindere este pina in 2020 cind v-a cuprinde toata lumea mai exact acum reteaua LYONESS are in jur de 1 milion de colaboratori si se doreste sa se ajunga pana la 50 de milioane. .De LYONESS am auzit si am fost pus la curent de fratele meu din Romania care castiga destul de bine din aceasta afacere undeva la 50.000 Euro pe an cea ce este o suma fabuloasa pentru Romania.

Firma functioneaza din 2003 in Austria iar acum a cuprins aproape toata Europa. Majoritatea tarilor sunt la inceput de drum dar cu vechime sunt Austria Ungaria Germania Elvetia si Romania

Este o afacere foarte profitabila si daca va hotatiti sa intrati in ea scrieti-mi un mail sa va dau mai multe detalii.

Informatii mai puteti obtine direct de la sediul din SUA

Lyoness US Inc.
Empire State Building
350 Fifth Avenue
27th Floor
New York, N.Y. 10118
Tel: 001 (0) 646 537-2547
Fax: 001 (0) 646 537-1728 office@lyoness.usAceasta adresa este protejata impotriva robotilor spam, Javascript trebuie sa fie functional pentru a o vedea

Daca va intereseaza aceasta afacere si doriti sa fiti printre primii in tara dumneavoastra scrieti-mi pentru a va putea da orice informatie de care aveti nevoie, olicristea@yahoo.com

Va multumesc
Olivian Cristea
olicristea@yahoo.com
0

#2 Utilizator offline   davos 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-May 09

Scris 09 July 2010 - 04:56 PM

Stiu foarte multi, doar cumperi. Daca nu ti-a spus fratele tau, sa stii ca aici se tin seminarii Business Info Lyoness in multe orase. Ca si tie si ei au nevoie de membri inscrisi pentru a primi un procent din cota de reducere :
1% - se intoarce in contul propriu
0.5% -merge la persoana care te-a inscris (sponsorul tau)
0.5% -merge la sponsorul sponsorului tau
1% -merge la Lyoness
12% -reprezentand diferenta de discount merge intr-un sitem de bonusuri.(unde sunt adevaratele castiguri).
Americanii nu sunt dornici? Ca ei sunt mai multi si mai cu bani. Sau sunt si destepti?
Succes in noua afacere din Los Angeles. Toate cele bune.

Aceasta postare a fost editata de davos: 09 July 2010 - 04:57 PM

0

#3 Utilizator offline   Oli Cristea 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-May 06

Scris 10 July 2010 - 08:03 AM

Vezi postareadavos, la Jul 9 2010, 05:56 PM, a spus:

Stiu foarte multi, doar cumperi. Daca nu ti-a spus fratele tau, sa stii ca aici se tin seminarii Business Info Lyoness in multe orase. Ca si tie si ei au nevoie de membri inscrisi pentru a primi un procent din cota de reducere :
1% - se intoarce in contul propriu
0.5% -merge la persoana care te-a inscris (sponsorul tau)
0.5% -merge la sponsorul sponsorului tau
1% -merge la Lyoness
12% -reprezentand diferenta de discount merge intr-un sitem de bonusuri.(unde sunt adevaratele castiguri).
Americanii nu sunt dornici? Ca ei sunt mai multi si mai cu bani. Sau sunt si destepti?
Succes in noua afacere din Los Angeles. Toate cele bune.

Americani sunt foarte deschisi ,chiar daca au bani ei apreciaza foarte mult banul si unde pot scoate ceva imediat profita la maxim , e mai nasol cu ideea de afacere adica nu se agita se gaseasca alte persoane sau sa spuna mai departe de acest concept ,prefera sa profite numai ei si atat mai individualisti .Si de obicei pensionarii folosesc ca ei au si timp si stiu despre ce e vb.De accea as prefera tot cu romani ca ei au spiritul negustoriei inascut sa spun asa ,americanul e comod dar consuma ce e bine :rot:

Cu stima
Olivian Cristea
olicristea@yahoo.com
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic