Scenariu pentru 2011: Toate veniturile impozitate, inclusiv pensiile ...
Scris 14 July 2010 - 03:16 PM
marinaru, la Jul 14 2010, 02:10 PM, a spus:
Pai tocmai aici e marele pericol!
Ptr ca cei vor trebui sa o voteze nu sunt competenti sa se exprime asupra ei ... ba chiar sunt atat de prosti in treburile juridice incat nu inteleg nici macar o fraza din ea motiv ptr care ar fi de asteptat sa voteze ptr o galeata portocalie legi ca cele din religia islamica in care e permisa pedofilia!
Ptr conformitate:
http://www.pi-news.net/2007/12/islam-ist-l...ex-mit-kindern/
Constitutia nu este o treaba care se lasa pe mana prostimii ...ci este o treaba care cere asemenea nivel de specializare pe care de fapt Romania deocamdata nici nu o are, din acest motiv singura modificare a constitutiei ar trebui sa fie o inlocuire cu constitutia elvetiana sau belgiana !
Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 14 July 2010 - 03:20 PM
Scris 15 July 2010 - 07:21 AM
Sikaryan, la Jul 14 2010, 04:16 PM, a spus:
1.Ptr ca cei vor trebui sa o voteze nu sunt competenti sa se exprime asupra ei ... ba chiar sunt atat de prosti in treburile juridice incat nu inteleg nici macar o fraza din ea motiv ptr care ar fi de asteptat sa voteze ptr o galeata portocalie legi ca cele din religia islamica in care e permisa pedofilia!
2.Constitutia nu este o treaba care se lasa pe mana prostimii ...ci este o treaba care cere asemenea nivel de specializare pe care de fapt Romania deocamdata nici nu o are, din acest motiv singura modificare a constitutiei ar trebui sa fie o inlocuire cu constitutia elvetiana sau belgiana !
1 De acord!
2.Mai Sikaryan , tu esti ungur , vrei federalizarea tarii
Scris 15 July 2010 - 08:45 AM
VEMANS, la Jul 15 2010, 08:21 AM, a spus:
2.Mai Sikaryan , tu esti ungur , vrei federalizarea tarii
Nu vreau nicio federalizare desi istoria ne arata ca Romania este la baza un stat federal format dintr-o uniune a 4 state ... dar daca ma uit la cazul Belgiei si Elvetiei in care pana si retoromansi care sunt doar 0.5% din populatie , au limba lor oficiala si asta nu deranjeaza pe nimeni, ba chiar traiesc foarte bine si frumos impreuna in bunastare si armonie ... si vedem ca asta nici nu rupe tara ...ma gandesc ca macar populatia de etnie rroma cea care este mult mai numeroasa ca cea maghiara ... sa aibe limba lor recunoscuta ca limba oficiala in Romania
Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 15 July 2010 - 08:51 AM
Scris 15 July 2010 - 08:50 AM
Sikaryan, la Jul 15 2010, 09:45 AM, a spus:
Corect , mai ales ca limba este rromanes si ca ne "reprezinta" in Europa intr-o proportie covarsitoare...
Scris 15 July 2010 - 10:11 PM
Hai sa amanam decizia,pana se va apropia Romania in ce priveste parametrii economici de nivelul Belgiei ,iar minoritatea tiganeasca se va dovedi perfect si total integrata civilizatiei .Ne mai gandim atunci.
Scris 15 July 2010 - 11:31 PM
Burel001, la Jul 15 2010, 11:11 PM, a spus:
Hai sa amanam decizia,pana se va apropia Romania in ce priveste parametrii economici de nivelul Belgiei ,iar minoritatea tiganeasca se va dovedi perfect si total integrata civilizatiei .Ne mai gandim atunci.
Dar nu e gluma ...ci vorbim de dreptul elementar al unei minoritati de a se afirma, dupa exemplul unor state care sunt etalon de civilizatie si toleranta state in care si aceste minoritati din Romania sunt acceptate si tolerate.
Daca Romania doreste sa isi impuna "valorile" romanesti ...asta nu se va putea face folosind forta, pentru ca acea minoritatea se va radicaliza in vederea pastrarii propriei identitati, asa cum am vazut la inceputul anilor 90 cand unii isi cereau drepturi elementare ...iar Europa le sanctiona impunandule prin santaj si tragand suturi in fundul conducerii unei tari care nu pricepea ce e aia normalitate!
Asa ca romanii trebuie sa inteleaga ca "civilizatia" nu se impune cu pumnu ci prin dovedirea unei superioritati culturale si civilizationale superioare, asa cum vedem in realitatea elvetiana sau belgiana in care tiganii lor autohtoni sunt vazuti pozitiv si nu sunt considerati mai prejos decat populatia majoritara sau oricare alta nationalitate conlocuitoare!
Dar cum societatea romaneasca e departe de a fi un model de civilizatie si superioritate ... chiar si ptr minoritatea rroma ... nu impotriva acelor minoritati care nu accepta sa se "civilizeze" in varianta romaneasca ar trebui sa ne revoltam ... ci impotriva a acelora care romani fiind, isi batjocoresc propriul popor, si astfel dovedesc ca sunt lipsiti de omenie cum din pacate vedem deja de mult, mai ales la clasa politica conducatoare care isi fura si batjocoresc semenii.
.. deci buba e la voi majoritarii ...si asta v-o zice un minoritar care e mandru ca e minoritar ...chiar daca face parte din minoritatea germana!
Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 15 July 2010 - 11:39 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Agricultura Romāniei și agricultura Franței
Paradoxuri? |
Isailă Brătfălean | 7 | 2.970 |
|
Sistemul uninominal majoritar si efectele nefaste
Sistemul electoral uniniminal majoritar si efectele nefaste |