sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Scenariu pentru 2011: Toate veniturile impozitate, inclusiv pensiile ... Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   ^Dorin 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-June 10

Scris 09 July 2010 - 01:07 AM

Dupa câteva zile petrecute printre sinistraţi, preşedintele Traian Băsescu a venit la Bucureşti pentru a acorda un interviu radioului public. Printre altele, Traian Băsescu a anunţat că nici un venit nu va scăpa neimpozitat, inclusiv pensiile.

"Sper ca de la 1 Ianuarie Guvernul să nu vină cu o altă măsura de genul mărim TVA-ul cu câteva procente şi să nu introducă impozit pe orice venit, inclusiv pe pensii", a spus Traian Basescu.

Pentru prima dată sunt de acord cu ce afirmă Traian Băsescu. Şi ca o completare aprobării mele, Traian Băsescu confirmă şi următoarele statistici - bine ştiute, zic eu:
"Cred că suntem într-un clişeu, eu nu spun că pensionarii au venituri suficiente, dar privind pe statisticile oficiale din 2007 - n-avem altele - sărăcia la nivelul pensionarilor este de 15,7%, iar în zona celor tineri este de 37%. Deci cred că a venit timpul să ieşim din clişee şi din povesti. Doamne fereşte, nu vreau sa fiu greşit interpretat, dar sunt adevăruri care trebuie spuse."

Credeţi că sfatul preşedintelui va fi pus în practică de guvern ?
0

#2 Utilizator online   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 09 July 2010 - 01:10 AM

Da
0

#3 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 09 July 2010 - 11:37 AM

Pensiile sunt impozitate peste tot. Nu stiu de ce nu le-a impozitat in loc sa creasca TVA.
0

#4 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 09 July 2010 - 11:46 AM

Vezi postarea^Dorin, la Jul 9 2010, 02:07 AM, a spus:

Dupa câteva zile petrecute printre sinistraţi, preşedintele Traian Băsescu a venit la Bucureşti pentru a acorda un interviu radioului public. Printre altele, Traian Băsescu a anunţat că nici un venit nu va scăpa neimpozitat, inclusiv pensiile.

"Sper ca de la 1 Ianuarie Guvernul să nu vină cu o altă măsura de genul mărim TVA-ul cu câteva procente şi să nu introducă impozit pe orice venit, inclusiv pe pensii", a spus Traian Basescu.

cele două fraze subliniate se cam bat cap în cap, nu?
0

#5 Utilizator offline   Leonking 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-June 10

Scris 09 July 2010 - 11:50 AM

voi nu v-ati saturat sa ii tot ridicati mingi la fileu lui marinaru? sau sunteti cu totii din aceeasi grupare, de vuvuzele? lasati-ma sa sper ca numai el e...
0

#6 Utilizator offline   ^Dorin 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 09 July 2010 - 11:59 AM

Vezi postareaDiela, la Jul 9 2010, 12:46 PM, a spus:

cele două fraze subliniate se cam bat cap în cap, nu?

Nu.
Sper ca de la 1 Ianuarie Guvernul să nu vină cu o altă măsura de genul mărim TVA-ul cu câteva procente şi să nu introducă impozit pe orice venit, inclusiv pe pensii"

Vezi postareamarinaru, la Jul 9 2010, 12:37 PM, a spus:

Pensiile sunt impozitate peste tot. Nu stiu de ce nu le-a impozitat in loc sa creasca TVA.

Din prostie. Nu gândesc înainte de a lua o decizie. Acum afacerile noastre pleacă în Bulgaria sau chiar Republica Moldova.

Vezi postareaLeonking, la Jul 9 2010, 12:50 PM, a spus:

voi nu v-ati saturat sa ii tot ridicati mingi la fileu lui marinaru? sau sunteti cu totii din aceeasi grupare, de vuvuzele? lasati-ma sa sper ca numai el e...

Eu m-am săturat să tot ridic mingi la fileu pensionarilor. Bine, m-am săturat (... de mult) şi de Băsescu. :P
0

#7 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 09 July 2010 - 11:57 AM

ce-am sublinit eu şi ce-ai subliniat tu?

prima mea subliniere era din comentariul tău
a doua din citat
şi se bat cap în cap

citatul lui Băsescu e ok dpdv al exprimării
0

#8 Utilizator offline   ^Dorin 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 09 July 2010 - 12:03 PM

Vezi postareaDiela, la Jul 9 2010, 12:57 PM, a spus:

Te rog să reciteşti încă o dată întreaga formulare. Într-o oarecare măsură însă ai dreptate.
Ideea în sine contează.

PS ... şi nu că nu s-ar bate cap în cap de la o lună la alta declaraţiile lui Băsescu.

Aceasta postare a fost editata de ^Dorin: 09 July 2010 - 12:09 PM

0

#9 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 09 July 2010 - 12:06 PM

http://www.gov.ro/varujan-vosganian-guvern...__l1a65223.html

Citeaza

Orice om de bună credinţă îşi va pune însă următoarea întrebare: “Dacă preşedintele României are îndoieli serioase, atunci de ce a promulgat legea?”

Adevărul este că Traian Băsescu era obligat să promulge legea pentru că ştia că avem bani să mărim pensiile.

Traian Băsescu a făcut toate eforturile să împiedice Guvernul României să mărească pensiile pentru 6 milioane de români. A pus din calcul politic interesul său personal mai presus de interesele românilor. Şi-a dorit ca prin presiune politică să blocheze o lege care era în beneficiul tuturor românilor.

0

#10 Utilizator offline   ^Dorin 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 09 July 2010 - 12:13 PM

Vezi postareamarinaru, la Jul 9 2010, 01:06 PM, a spus:

Aveau atunci ... Nimic de zis, are dreptate Varujan Vosganian.
Însă acum lucrurile stau altfel şi trebuie acţionat în consecinţă şi cu responsabilitate. Trebuie impozitate toate veniturile.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic